4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kwamen bij Auto Nol om te kijken voor een leuke Audi A3 Sportback en werden toen geholpen door Gert Liefting!Dat eerste contact als zeer prettig ervaren!Geen druk of wat dan ook en buiten dat ook tijd voor een \"gewoon praatje\"!Deskundig geïnformeerd zonder gedoe!Paar dagen later proefritje gemaakt,toen geholpen door o.a. Arnold Koops (eigenaar) en dat beviel uitstekendend en lekker de tijd mogen nemen,er was zelfs tijd om met ons 2 jaar oud zoontje te spelen die een kadotje mocht uitkiezen,dat vond hij natuurlijk geweldig 😁!Daarna een zeer goed bod op onze inruiler gehad en tot koop over gegaan!Al met al moeten ik/wij zeggen dat we (nu een week later)erg tevreden zijn met Auto Nol,vanaf het eerste contact tot afhandeling van de koop!Goed werk en ga absoluut zo door!!!kan Auto Nol een ieder aanraden!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede en snelle service. Behulpzaam personeel. Lekker informeel allemaal en ze hadden alles tot op de puntjes geregeld!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen Woensdag 07-09-2016 bij Arnold (van auto Nol)geweest om te praten over een forse reparatie aan onze auto. Goed samen doorgesproken wat de opties waren en wat de voors en tegens waren. In dit gesprek werd het voor ons duidelijk dat reparatie mogelijk was, maar dat ten opzichte van de waarde van de auto dit te duur zou worden, ook omdat er op kort termijn nog een dure reparatie aan kwam. Hierop hebben wij op goed advies een ander(inmiddels onze 4de bij auto Nol) auto gekocht. Onze oude auto heeft hij ondanks het mankement voor een nette prijs ingeruilt. Door het mankement aan onze oude auto heeft Arnold, omdat hij het niet verstandig meer vond om nog door te rijden met deze auto,een leenauto te beschikking gesteld totdat de nieuwe auto afgeleverd wordt. Kortom wij zijn al jaren een tevreden klant en hebben ook nu weer prettig en ontspannen emn ongedwongen \"zaken\" met auto Nol gedaan.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

In juli bij dit bedrijf een auto gekocht. Er kwam een probleempje met de airco en dit is keurig opgelost. Zeer nette garage, goede service. Heren van de werkplaats bedankt voor het oplossen van het probleem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies, en geen opdringerige verkoper, kortom een fijne ervaring.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hele goede ervaringen met Auto Nol. Ze hebben een goede service en het personeel is heel vriendelijk een behulpzaam. Niets is te veel gevraagd en ze willen je altijd helpen. En daarbij komt dat ik super blij ben met de auto die ik bij hen heb gekocht!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hallo, Mijn ervaring met Auto Nol is eigenlijk meer dan een tien, door een faillissement van mijn bedrijf raakte ik ook de daarbij behorende auto,s kwijt. Behoorlijk overstuur kwam ik bij Auto Nol, als iemand mij heeft geholpen in deze zeer zware tijd is Arnold Koops van Auto Nol, het denken in oplossingen en aandragen van een huurauto heb ik als zeer zeer goed ervaren. En nog steeds houden zij contact met mij, en het eerste wat zij vragen is, hoe gaat het met je, zij zijn niet uit op een verkoop praatje, het komt uit hun hart. Ik zeg dan ook tegen iedereen wanneer je een nieuwe auto moet, ga naar Auto Nol.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij Berry en Karin zijn heel toevallig bij Auto-Nol terecht gekomen , We zochten een Kia Pro-Ceed . We kwamen uit bij Autobedrijf--Nol. We maakten een afspraak en werden zeer klant vriendelijk ontvangen door Gert. Na het kopen van de \" Kia \" waar we heel tevreden over zijn , hebben we afspraak gemaakt wanneer we hem konden ophalen. Omdat we niet in de buurt wonen , vroeg ik of ze hem konden brengen , Het antwoord was zonder twijfel meteen JA ! Dat noem ik nog eens service! !! Alles werd correct afgehandeld. Echt een aanrader voor degene die een auto willen kopen . Complimenten voor Auto-Nol

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hoewel wij geen klant zijn van dit autobedrijf en uit het zuiden des lands komen werden wij toch uitstekend geholpen. Aangezien wij maar 1 nachtje in Nijkerk verbleven werd er direct tijd voor ons vrijgemaakt zodat we veilig terug konden reizen naar Limburg. Er bleek niks ernstgs aan de hand en na een uitvoerige controle en proefrit plus een kop koffie mochten we de garage gerustgesteld en zonder kosten weer verlaten!! Dit noem ik top service!!!!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijke en duidelijke dienstverlening met zorg voor mij als klant. Tijdens mijn zoektocht naar een \"nieuwe\" Italiaanse bolide lieten zij zich niet afschrikken om ook alternatieven te bespreken. Uiteindelijk heb ik out-of-the-box gekozen en rij nu in een snelle Franse wagen. Geen Italiaan, maar wel passend bij mijn situatie en wensen. Ook bij de onderhandelingen wordt er transparant gewerkt. Wel of geen afleverpakket, wel of geen garantie, de inhoud ervan wordt duidelijk doorgesproken. Bij de aflevering zelfs nog een verassing in de auto. Dat is de 10+ ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede vlotte afhandeling en duidelijkheid top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij vonden het een geweldige service samen met de klantvriendelijkheid van het bedrijf. Wij voelden ons erg welkom en raden dit bedrijf aan iedereen aan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede vlotte grarage, niet opdringerig! Afhandeling liep ook lekker vlot! Voor ons goede indruk! Dit is onze eerste auto bij deze garage, verder verloop is afwachten natuurlijk! Maar we hebben daar wel vertrouwen in!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren op zoek naar een mooie gebruikte, voor ons nieuwe, auto. Na een rondje showroom zagen wij een Renault megane estate staan in onze prijsklasse. Toen wij bijna klaar waren stond er een nette vriendelijk verkoper (Gert)naast ons die vroeg of wij iets gezien hadden wat onze interesse had gewekt. Dat was zo. Nadat wij hadden gekeken met de verkoper mochten wij gelijk een proefrit maken. In de tussentijd zou hij onze 15 jaar oude Volvo voor inruil bekijken. Na de proefrit, die naar t zin was verlopen, konden we met Gert om de tafel. Hij gaf ons een nette offerte waar wij over konden nadenken. Na een goede week werden wij gebeld of wij nog interesse hadden in de Renault. Wij vonden de auto iets te kaal voor onze wensen. In de tussentijd hadden we ergens anders een andere Renault gezien die wel aan onze wensen voldeed. Er is nog een hele goede poging door de Gert gedaan om een zelfde uitvoering te regelen. Helaas konden zij het niet voor de prijs doen die wij voor ogen hadden. Maar om een lang verhaal kort te maken. Super nette behandeling en service en een zeer vriendelijke verkoper. Niks geen rare verkooppraatjes. Maar gewoon een rustig en net gesprek. Jammer dat we t niet eens konden worden. Ik had mijn geld graag daar heen gebracht. Groet Fam. Verwoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag onze gekochte Skoda Octavia opgehaald. Alles is gedaan volgens afspraak en is netjes uitgelegt. Tevens een controle rondje om de auto gemaakt of we te vreden waren. Alles is naar onze mening perfect verlopen. Ik raad dit autobedrijf zeker aan bij familie en vrienden. Kortom Top Service!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke website, veel keuze in de showroom. Relaxte sfeer en goed bereikbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste keer dat wij een auto gekocht hebben bij auto Nol. Zijn netjes en deskundig geholpen, auto netjes afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen en een snelle afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al tweemaal geweest om een andere auto te kopen. Voelt je op je gemak, kunt rustig kijken naar andere auto zonder dat er iemand achter je aan loopt en bij vragen staat men direct klaar. Denkt met je mee. Fijne zaak!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor het eerst sinds 10 jaar was ik op zoek naar een redelijk geprijsde occasion. Via internet bij Auto Nol terecht gekomen en een proefrit gemaakt om een auto te proberen. Wilde eigenlijk ook nog bij andere autobedrijven gaan kijken.... Na de proefrit in gesprek geraakt met Auto Nol eigenaar Arnold Koops. Een no-nonsens man met een duidelijk en eerlijk verhaal. Trots op zijn bedrijf en trots op zijn klanten. En scherp in de onderhandeling. Het was leuk te proberen het onderste uit de kan te halen door te proberen elkaars grenzen te vinden. Uiteindelijk een goede deal gesloten, wederziijds vertrouwen gaf het goede gevoel. En eerlijk is eerlijk: precies op tijd en precies volgens afspraak geleverd. Aanrader voor iedereen die op een prettige manier een auto wil kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Twee proefritten gemaakt, een Ford Focus en een Hyundai i30 CW. Uiteindelijk gekozen voor de Hyundai, met afleverbeurt en BOVAG garantie. Na aflevering bleek dat de rooklucht van de vorige eigenaar toch behoorlijk overheerste. Ook ontstond er een bonk in de vering en bleek het start-stop systeem het niet te doen. Na melding van deze dingen is alles keurig verholpen. De auto is super gereinigd en gepoetst, de rooklucht is weg. Er zijn nieuwe veerpoten gemonteerd en zelfs een nieuwe accu voor het start-stop systeem. Bedankt, Auto Nol. Fijne auto en fijne service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tabaksplanter 4 A