3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vandaag Opel Mokka opgehaald. Leuk en goed geholpen door de verkopers. Is voor mij nog een onbekend bedrijf, maar heb vertrouwen in de verdere service en deskundigheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van de week een Audi A3 gekocht. Gert heeft mij geholpen. Alles was helemaal top! Pluim voor dit bedrijf. In de toekomst kom ik hier zeker terug!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn uitstekend geadviseerd door de verkoper. Deed het prima en drong niets op. Dat is een sympathieke manier van verkopen. Na de deal gingen wij zeer tevreden met de auto naar huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een Kia Optima gekocht bij dit bedrijf, zeer nette inruilprijs voor onze oude auto gekregen. Het contact met Gert was bijzonder plezierig en kregen alle aandacht en tijd. Zeker een aanrader onze volgende auto gaan we ook bij Auto Nol aanschaffen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen bij de aankoop van een andere auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen met de aankoop van onze auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service en heel vriendelijk ik ben heeeeeel blij met m\'n nieuwe Chevy een aanrader voor iedereen. Gert hartelijk bedankt voor de heerlijke koffie en super service we zijn super geholpen door je thx.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 2015 een auto gekocht en door tevredenheid nu weer terug gekomen, ditmaal twee auto\'s aangeschaft.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de verkopers vertellen onjuiste informatie. Ze liegen over de staat van de auto\'s.Ze verkopen auto\'s met enorme gebreken. Service is hen niet bekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijk ontvangst en wordt tijd voor je genomen telefoniste is een uiterst vriendelijke mevrouw met een mooie telefoon stem

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super! Erg klantvriendelijk, hun uiterste best gedaan om mijn wensen te realiseren. Nogmaals dank Gert!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij gingen naar Auto Nol om een Ford Focus met een diesel motor te bekijken, we werden uiterst vriendelijk ontvangen door verkoper Gert, de de auto te hebben bekeken direct kunnen proef rijden. Na terugkomst viel ons oog op een Volvo V50 om te kunnen vergelijken ook in deze auto proef kunnen rijden. We hebben toen besloten om voor de Volvo te gaan. Ons werd nogmaals een kopje koffie aangeboden, tijdens de onderhandelingen gaf mijn vrouw haar hongerig te zijn waarop Gert vroeg wilt u een broodje hetgeen niet tegen dovemansoren was gezegd waarop er twee crackers met kaas werden geserveerd, dit hadden wij nog niet eerder meegemaakt, een top service geweldig. Uiteindelijk tot de koop over gegaan en vandaag was het zover dat we onze Volvo bij Nol uit Nijkerk konden afhalen. Na de papier winkel onder het genot van een kopje koffie voor elkaar gemaakt te hebben konden we richting Stadskanaal huiswaarts keren. Ook vandaag van de service weer top, Autobedrijf Nol BV TOP, we zijn erg tevreden over de benadering van jullie, ga vooral zo door.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een vriendelijke en eerlijk autobedrijf. We hebben onze occasion laten keuren door een onafhankelijke partij en hieruit bleek dat de auto in keurige conditie was. Precies zoals de verkoper van Auto Nol aangegeven had. Verder was het erg prettig dat we in Nijkerk van het treinstation opgehaald konden worden. Goede service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige medewerkers om zaken mee te doen. Erg vriendelijk en behulpzaam. Eerste aankoop bij dit bedrijf en auto gekocht voor de \'meeneemprijs\'.

Top geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn en warm bedrijf. Testrit werd zelfs aangeboden, hoefde er niet om te vragen. Na de aanschaf werd het lunchtijd en de auto kreeg nog een servicebeurt voordat ik er mee weg kon rijden. Ik mocht aanschuiven en kon gewoon mee eten. Fijne mensen, niet opdringerig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was mijn eerste contact met autonol. ben uitermate verrast door de vriendelijkheid waarmee ik ben geholpen. Kan dit bedrijf dan ook met de volle 1oo procent aanbevelen.

• Service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door Gert geholpen en dat was fantastisch, me auto was stuk geleverd en werd meteen wat aan gedaan, keurig een leen auto gehad. Erg super bedrijf keurige prijzen goeie service was gewoon perfect ik ben nu helemaal happy met me auto dankjewel allemaal!!!

In een woord fantastisch

Tabaksplanter 4 A