Zeer goed, vriendelijk en duidelijk
Bij Auto Nol weten ze precies wat je nodig hebt en zullen ze er alles aan doen om te zorgen dat je tevreden bent en ook blijft! Ik heb veel ervaringen met verschillende garage bedrijven, en Auto Nol is veruit het beste bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan. Daarom rij ik liever 200 km. om dan dat ik naar een garagebedrijf bij mij in de buurt ga.
Zeer profecioneel en klant vriendelijk. Uitmuntend geholpen door de directeur.!
Auto-Nol heeft een klant erbij.. ben erg Tevreden..
We waren opzoek naar een nieuwe auto. Na alle goeie recensies (die overigens helemaal kloppen) hebben we besloten om een afspraak in te plannen bij garage bedrijf Nol. We kwamen voor een Kia Picanto. We hebben een mooie prijs afgesproken en ze kwamen alle afspraken na die we gemaakt hebben met ze. We hadden een datum afgesproken om de auto op te halen, dat werd toch iets eerder, geen probleem ze zorgde ervoor dat de auto 2 dagen sneller klaar (afleveringsbeurt) was, wat een top service! We zijn ontzettend tevreden met de service en de aankoop van de nieuwe auto! Door het vertrouwen hebben we besloten om de onderhoudsbeurten voortaan bij Nol te doen !
Auto gekocht in December 2016. Vanaf het eerste contact altijd netjes behandeld. Wel de indruk dat er graag verkocht wordt, zat redelijk wat druk op vanuit de verkoper. Daarna wat garantie zaken op laten lossen en laatst nadat de garantie was verlopen een storing laten verhelpen. Werd netjes opgelost en kon heel het traject meekijken en ervaren hoe het werd opgelost.
zeer tevreden over de goede service.
Keurig bedrijf, alles is goed verzorgd. De auto is zelfs bezorgd in Gapinge, 200 km van Nijkerk.
Zeer positief. Vriendelijke mensen met kennis van zaken.
Goede ervaringen, vriendelijk personeel
Sinds me eerste auto halen bij nol zeer tevreden en nu vaste klant zeker een aanrader !!
Zeer klant vriendelijk en behulpzaam
in 1 woord: uitstekend! ik kan werkelijk niets verzinnen dat beter had gekund.
Zeer klantvriendelijk en probleem oplossend. Na een aankoop moesten er wat kleine zaken worden opgelost en stond de leenauto al klaar zonder ernaar te vragen. Verkoop ging soepel en correct. Monteurs weten waar ze over praten en kreeg duidelijke uitleg over de reparatie. Beveel zeker aan het uitgebreide pakket te nemen bij aankoop van een auto.
Bij auto Nol uitgekomen voor de aanschaf van een nieuwe auto. Nette prijs, goede service en ze komen de afspraken die met de verkoper zijn gemaakt goed na door netjes wat kleine puntjes te verhelpen, na te kijken en te repareren. Je kon snel een afspraak maken en vriendelijk geholpen.
Ik heb al ruim 20 jaar zeer prettige ervaringen met dit bedrijf en werknemers. Ik heb er al verschillende auto mogen kopen en ze daar ook laten onderhouden. Altijd prettig contact met een vers kopje koffie.
Fijne service en de auto werd geheel naar wens afgeleverd
Auto Nol heeft mij geweldig geholpen ivm een overname van een nog niet afbetaalde gefinancierde auto. Ik ben zeer tevreden met de geboden service. En mijn andere auto.
Ik ben geholpen door een verkoper Gert en daar kunnen velen nog van leren. Hij begrijpt zijn vak en daarnaast is zijn service uitstekend te noemen.