Bij AutoNol word je altijd vriendelijk ontvangen en geholpen niks is te veel.
Alles volgens afspraak,en meer. Een nieuwe ruit geplaatst , scheur had de klant niet gezien.
Slechte service, oneerlijk onderhoudsbeleid en onkundig personeel.
Geachte heer Sligtenhorst, Wij proberen met de klant mee te denken door onze klanten weliswaar op tijd, maar niet onnodig vroeg, onderdelen te laten vervangen. U geeft uw beoordeling over onderdelen die wij meer dan 5 maanden geleden en ruim 11.000 kilometer geleden niet hebben vervangen. De staat van de auto was tijdens het onderhoud in mei inderdaad prima, maar bij een auto die 30.000 km per jaar rijdt, komt nu eenmaal onderhoud kijken.
Ruim 16 jaar vaste klant bij Auto Nol. En dat is niet voor niets. Service, vriendelijk en mee- en oplossingsgericht denken. Niet perse in deze volgorde.
Prima autobedrijf ben daar heel vriendelijk en goed behandeld zou het een ieder aanraden
Ik heb in april 2018 een 2e hands auto gekocht bij Auto Nol met inruil van mijn oude auto. Wat direct opviel toen ik aankwam was de vriendelijke manier waarop ik te woord werd gestaan. Bij het zaken doen kreeg ik een zeer eerlijk bod op mijn inruilauto en ook voor de nieuwe auto heb ik een eerlijke prijs betaald, inclusief 4 nieuwe banden. Prima tevreden dus! Ik had de auto met Bovag garantie gekocht en voordat deze garantie afliep kreeg ik netjes een mail met het verzoek om de auto nog even ( gratis) te laten controleren. Ook nu weer hartelijk ontvangen en alles naar wens. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn auto en met Auto Nol en beveel ze zeker aan.
Héél prettig contact.
Met een auto van Autonol heb je iets heel moois gekocht! En als je een probleem hebt dan wordt het tot volle tevredenheid opgelost.
Zeer klantvriendelijk en dénken met de klant mee
Snelle afhandeling van de verkoop en volledige service van prima kwaliteit.
Super service. Heel fijn geholpen en hele goede afspraken gemaakt. Echt een aanrader!
Ontzettend goede service. Je voelt je altijd welkom. En met van alles kan je bij ze terecht. Ja ik raad dit bedrijf bij buren,vrienden,familie aan. Klantvriendelijk en heel sociaal bedrijf. En natuurlijk niet te vergeten hele lekkere chocolade melk o.a. ;)
Fantastisch! Top service en super vriendelijke mensen.
Gastvrije ontvangst. Je als klant netjes behandeld. Inruilen is goed mogelijk!
Wij hebben laatst hier onze oude auto ingeruild voor een mooie cabrio. We zijn netjes tewoord gestaan door de eigenaar en begeleid in het aankoopproces. Vriendelijk, behulpzaam en informeel. Nette prijs gekregen voor de oude auto ondanks een paar mankementen / lichte schade.
Heel fijn en goed geholpen bij de aanschaf van mijn auto!