Gewoon een zeldzaam goede garage in alle opzichten.en

Als je er een auto koopt is het advies en het meedenken heel prettig. De mensen van de garage kennen je bij naam. Dw service is ronduit geweldig, zowel bij de ontvangst als de monteurs. Als een reparatie geadviseerd wordt, weet je met zekerheid dat het nodig is. Er zijn nooit onverwacht hoge kosten. Een super betrouwbaar bedrijf!

Goede service en vriendelijk personeel

Snel geregeld

Vakkundig en klantvriendelijk

Wij hebben 2 auto's daar gekocht en netjes en eerlijk geholpen. De auto's ook in onderhoud bij hen. Dit gebeurt volgens mij goed. Al schrik ik elke keer wel van de rekening

Uitstekend geholpen

Wat issue 6 maanden na aankoop auto, contact opgenomen met de verkoper in dit geval auto nol, en mijn probleem is ( na enige tijd ) wel netjes opgelost, binnen de wettelijke garantie.

Snel, betrouwbaar en goed geholpen.

Vlotte service

Met een kapotte koplamp was ik dicht in de buurt, ben er naar toe gereden en het probleem gemeld. Direct geholpen en binnen een kwartier kon ik weer verder. Geweldig!!

Tevreden nieuwe klant

Auto Nol vraagt feed-back ter mogelijke verbetering. Wij hebben tot op heden geen zaken ter verbetering aan te dragen. Wél zijn we Auto Nol verschuldigd een belofte in te lossen: In maart '25 schaften we onze Auto aan en zegden toen toe een review te schrijven. Bij dezen daarom een achterstallige én een actuele reactie/review: Wij zijn sinds maart tevreden klant, zowel naar de materiële als persoonlijke kant van het contact!

Auto Nol Top:)

Top:)

Goeie service vriendelijk personeel

Goeie service komen hún beloftes na vriendelijk personeel

Betrouwbare autodealer

Ik heb sinds 2009 al 4 auto's bij Auto Nol gekocht en ben een tevreden klant. Er gaat wel eens wat mis, maar als je dat aangeeft wordt het ook altijd naar tevredenheid opgelost.

Zeer te vreden

Erg vriendelijk ontvangst en goed geholpen. Mooie ID4 gekocht

Prima autobedrijf met goed contact met de klant.

Goede contacten en prima dienstverlening. Het enige minpuntje was dat de auto niet klaarstond op het afgesproken moment. Dat kwam door drukte en werd met excuses goed en snel opgelost.

Super top

Top service

Fijne garage

Lieve en betrokken medewerkers, fijne sfeer.

Zo hoort het

Perfect geholpen. Uiterst vriendelijk. Wat een verademing ten opzichte van wat ik gewend was.

Klantvriendelijk, overleggen voor ze iets doen.

Een belletje over extra reparaties en informeren over te vervangen onderdelen. Denken mee en geven goed advies.

Klantvriendelijk

Je krijgt duidelijk het gevoel dat je geen nummer bent.!

Fijne mensen met hart voor de klant

Onze 2e auto aangeschaft bij Autonol. Model wat we zochten was er niet, maar Dirk had in no time de juiste te pakken. Superblij mee! Service bij hen is gewoon top, zoals het zou horen. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.

Klantvriendelijk

Super betrouwbaar en geven fijne service. Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding

Snelle en vriendelijke service!

Ik woon helemaal niet in de buurt van Nijkerk en belde garage Nol om een aankoopkeuring voor me te doen. Ik ben voor hen een nieuwe klant die waarschijnlijk (door de afstand) nooit meer terugkomt. Toch maakten ze er direct tijd voor en gingen ze de auto voor me ophalen. Voor het eind van de dag kan ik de rapportage van de aankoopkeuring binnen.

Super klantvriendelijk

Vriendelijk personeel

Geweldig geholpen

Kwam zonder afspraak met een bijna lege accu naar de garage. Ze hebben me fantastisch geholpen.

Wederom naar behoren geholpen

Wederom naar behoren geholpen

Keurige behandeling.

Goede en duidelijke communicatie.

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk