Duidelijk , goed en erg klantvriendelijk .

Audi Cabrio aangeschaft en heel tevreden over de afhandeling door Bram. Indien van toepassing zou ik zeker weer naar Auto Nol gaan.

Goede service, vriendelijk personeel!

Bekwame vakmensen!

Super geregeld

Mijn vrouwtje is er weer super blij mee

Fijn bedrijf , dat altijd voor je klaar staat en hun afspraken na komt

Snel, vakkundig en transparant

Ik ben heel fijn geholpen door Boris! Mijn Erad en elektromotor zijn gemaakt en uiteindelijk zijn remmen schoongemaakt en ook is mijn apk direct gedaan! Er was veelvuldig contact met Boris en hij vroeg toestemming met elke handeling die auto Nol wilde maken!

Prima bedrijf en vakkundige en aardige medewerkers

Prima bedrijf vakkundige en aardige mensen

Perfecte service

Zeer goed geholpen

Weer heel goed geholpen!

uitstekende en snelle service

goede en vertrouwde service. Fijn dat zulke garages nog bestaan.

Fijn bedrijf

Goed overzicht van wat er moet gebeuren aan mijn bedrijfswagen voor ze er aan beginnen en de prijzen zijn eerlijk en netjes.

Snelle service, goede installateur.

Binnen één week aanvraag, offerte, datum voor installatie gepland, de avond vooraf auto gebracht, de volgende dag einde ochtend auto plus trekhaak gereed. Tip van de installateur: maak vooraf van de montage positie een foto dan heb je geen discussie achteraf over vermeende krasjes of andere beschadigingen.

Ontzettend behulpzaam, klantvriendelijk, Top!

Ontzettend behulpzaam, klantvriendelijk, Top! Aanrader!!!

Gewoon ouderwets goed

Vandaag onze auto opgehaald, alles is eraan gedaan wat we hadden afgesproken. Ontvangst en afhandeling ging zonder enige druk. Wij hebben ons gewoon relaxt kunnen bewegen in de showroom. Wij komen (als dat nodig is) zeker terug bij auto Nol. Het puntje minder komt dat ik de auto stofvrij moest maken in het interieur, dit had wel netter gemogen bij aflevering.

Heel fijn

Fijne verkoper. Duidelijk , neemt de tijd. Vriendelijk en gastvrij. Net bedrijf en nette autos

Zeer vriendelijk en recht door zee

Goede service . Goed personeel en klantvriendelijk.

Eerlijk en persoonlijk

Zijn wederom op een fijne eerlijke en persoonlijke wijze geholpen Heel tevreden met de dienstverlening

Zeer professioneel, flexibel en vakkundig

We zijn bijzonder goed geholpen, heel betrouwbaar en snelle service.

Erg klantvriendelijk

Auto voor een grote beurt en vakantie check afgegeven. Wat een vriendelijke, en meedenkend bedrijf. De auto rijdt weer fijn. Snelle service en transparant in de kosten. Erg prettige vakgarage.

Geweldig!

Zeer prettige ervaring. Betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam en super goede service. We hadden de auto met spoed nodig en ze hebben het geregeld. Ze hadden begrip voor onze situatie en ze hebben echt hun nek uitgestoken.

Service na aankoop auto was perfect!

Bij mijn recent gekochte auto kochten we een afleverbeurt met 6 maanden garantie. Toen ik belde voor een check was er binnen een week al plaats. Uniek in deze tijd bij een garage. Ze plannen daarvoor gewoon ruimte in. NOL biedt met die keus al meer service dan veel merkdealers. Een paar aandachtspunten die even nagekeken moesten worden, kregen ruim de aandacht. Ze zijn een paar uur zoet geweest met een auto waar echt niet zoveel marge op zat. Vriendelijk personeel en coulant met investering in tijd en geld (onderdeel vervangen, voor slechts de helft van de kosten). Dus extra dankbaar voor de goede service! Een leenauto had ook nog gekund maar ik heb heerlijk zitten werken in de waiting room onder het genot van een lekker kopje thee en warme choco. Topservice!

Altijd goed, snel en vriendelijk geholpen.

Kwam onaangekondigd langs, er was ook nu weer tijd om meteen geholpen te worden met vervangen van autolampen.

Geweldige service

Luisteren goed naar de klant, prima service. Was helaas even geen leenfiets ter beschikking. Toen werd ik thuis gebracht en later weer opgehaald. Heel fijn

Van harte aanbevolen!

Afspraak gemaak voor nieuwe velgen en banden. Super netjes er op gemonteerd. Hele aardige mensen mey passie voor hun vak en bovenal ook hele lekkere koffie. Een echte "Vakgarage"!

een goede garage met goed personeel

Ik heb een goede ervaring bij Garage Nol

Klant staat centraal

Ik belde voor een auto maar voor deze was al interesse. Later werd ik netjes teruggebeld door verkoper Bram dat de koper er vanaf zag en of ik alsnog een proefrit wilde maken. Ik werd ondanks de drukte netjes ontvangen en de auto stond al klaar. Na een proefrit en een goede inruil van mijn huidige auto was de koop gesloten. Mijn dank gaat uit naar vakgarage Nol en in het bijzonder verkoper Bram.

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk