Laden reviews...
223 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deze beoordelingen laten een consistente focus zien op vriendelijk personeel, heldere communicatie en betrouwbare service. Klanten prijzen snelle en persoonlijke service, eerlijke adviezen en een aangename ontvangst. Het algemene beeld is dat Auto Nol een betrouwbare partner is voor onderhoud en aankoop, met een sterke klantgerichte aanpak. Er is weinig tot geen frictie beschreven en herhaalbezoeken komen vaak voor.
Degelijk, prettig en punctueel
13 July 2026
Utrecht
Opel karl gekocht, verkoper geeft je gevoel alsof je al jaren klant bent. Onze 1e auto. Vriendelijke mensen allemaal, zijn erg blij
11 July 2026
Annelies dorresteijn
Zeewolde
Hier kun je met alle plezier een auto aanschaffen. Nette mensen, no-nonsense, verstand van zaken, goede koffie en waardering voor de klant. Bedankt Team Auto Nol!
11 July 2026
Marco
Nijkerk
Er worden spullen onder garantie vervangen.
6 July 2026
Ron Hanssen
Baarlo
Ik ben weer super geholpen Vriendelijk personeel Alle afspraken worden nagekomen.
6 July 2026
Leo
Den Haag
Naast de fantastische service is het er goed toeven voor de klant(en) met een goed verzorgde kantine en sanitaire voorzieningen.
5 July 2026
Schagen
Vriendelijke mensen staan voor je klaar niets is hun teveel. Mooi bedrijf,waar ik graag kom
3 July 2026
Sara
Soest
Beurt netjes uitgevoerd. Vooraf gevraagde (bij het online inplannen van de beurt) kostenopgave niet ontvangen. De extra werkzaamheden die tijdens het uitvoeren van de beurt aan het licht kwamen, werden eerst netjes gemeld en om toestemming gevraagd.
29 June 2026
auto nr 4 heb ik daar gekocht,,dat zegt genoeg
27 June 2026
Tonny
Nijkerkerveen
Prima garage . Ik ken ze nog niet zo lang ,maar ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Werken netjes. De auto houden ze schoon. Prijs na werk ,prima.
27 June 2026
Elsa
Putten
Jullie denken mee, zijn flexibel en klantgericht
26 June 2026
christine
NIJKERK
Altijd word je vlot geholpen en er word meegedacht, b.v. wanneer APK moet uitgevoerd worden.
26 June 2026
Kees
Nijkerk
Fijn bedrijf, wordt goed geholpen!
25 June 2026
Kim
Zeewolde
Geen tijd maar toch gelukt !!
22 June 2026
Robert-Jan
Zeewolde
Prettig en vakkundig geholpen.
21 June 2026
Renger
Nijkerk
Trekhaak (afneembaar)bevestigd . Zeer netjes gemonteerd. Scherp geprijst.
19 June 2026
Zeger
Spakenburg
Ik word altijd vriendelijk ontvangen! En als degene die je de auto heeft verkocht (Boris) na een jaar nog weet wie je bent en je meteen bij je voornaam noemt ben je goed met je vak bezig. Moest alleen wel beetje lang wachten tot m'n auto klaar was, maar heb me wel vermaakt in de koffiehoek. En het voordeel; ik kon wachten tot m'n auto klaar was. Fijn bedrijf!
12 June 2026
Carla
Heemstede
Fantastische service, vakbekwaam en altijd vriendelijk.
12 June 2026
Meindert
Spakenburg
Ik ben heel erg blij met de hulp die ik krijg van Auto Nol. Er word meegedacht, geholpen en wanneer nodig ook snel hulp gegeven. Dank jullie wel!
10 June 2026
Hetty
Nijkerk
Er was geen lange wachttijd om mijn airco na te laten kijken en zo nodig te herstellen. Duidelijke afspraak waardoor ik wist waar ik aan toe zou kunnen zijn. De auto was ruim op tijd klaar en dat werd middels een app bericht netjes op tijd gemeld.
9 June 2026
Ede
Klantgericht, vriendelijk, professioneel, flexibel en zeer deskundig! In één woord de garage waar je moet zijn.
8 June 2026
Johan
Nijkerk
Uitstekend en snel geholpen, fijn en betrouwbaar autobedrijf.
8 June 2026
Andy
Amersfoort
Zijn zeer behulpzaam, geen klachten
3 June 2026
Rudi
Muiderberg
Zeer goed en snel geholpen bij het plaatsen van mijn nieuwe velgen. Vriendelijk personeel! Ronduit super service!
30 May 2026
Michel