Laden reviews...
225 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Deze beoordelingen laten een consistente focus zien op vriendelijk personeel, heldere communicatie en betrouwbare service. Klanten prijzen snelle en persoonlijke service, eerlijke adviezen en een aangename ontvangst. Het algemene beeld is dat Auto Nol een betrouwbare partner is voor onderhoud en aankoop, met een sterke klantgerichte aanpak. Er is weinig tot geen frictie beschreven en herhaalbezoeken komen vaak voor.
Paar jaar geleden daar 2 auto's gekocht. Goed geholpen en goede aflevering. Onderhoud en reparaties laten we ook bij autonol doen. Zover ik kan zien wordt dit netjes gedaan. (Al is het vaak wel schrikken van de rekening). Servicemedewerkers denken goed mee en zijn flexibel
13 August 2026
Bert Soek
Nijkerk
Mijn eerste ervaring met auto Nol was absoluut positief te noemen. Ik belde met een mankement aan mijn auto en ik kon direct langskomen waar het probleem ook direct werd opgelost. Op basis van deze ervaring en de ervaringen die mijn kinderen al langer hebben, stap ook ik over naar auto Nol voor het onderhoud van mijn auto en heb ik direct een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt.
11 August 2026
Rob
Nijkerk
Prima , service wordt goed ter woord gestaan , en geholpen
8 August 2026
Paul
Amersfoort
Met mijn Tesla Model 3 toevallig bij Auto-Nol terechtgekomen: een storing in mijn richtingaanwijzer – de kostenraming door Tesla in de Tesla-app bedroeg € 665,00 – leidde me via Google naar deze Vakgarage en Tesla-specialist in Nijkerk. Ik kon al binnen enkele dagen in hun werkplaats terecht en spoedig nadat ik met een kop koffie in de wachtruimte had plaatsgenomen, kon ik mijn wagen alweer meenemen. Een monteur had het euvel zo snel verholpen dat mij niets in rekening werd gebracht. Dit mag oprecht ‘vakkundig, eerlijk en servicegericht’ worden genoemd. Daarom wat mij betreft: VIJF STERREN voor deze kennismaking met Auto-Nol in Nijkerk. Graag tot ziens!
8 August 2026
Tesla Model 3
Woudenberg
Kocht in januari een Golf 8. Hele mooie en fijne auto. Alleen zoals bekend bij dit model auto is dat er een storing in het stuur kan zitten. En er waren nog wat andere kleine dingen. Dit heeft auto Nol fantastisch opgelost. De auto rijd weer als een zonnetje. Zoals werkplaats als verkoop verdienen een dikke 10
31 July 2026
Maurits
Nijkerk
Sensor van de luchtdruk van de banden ging 9 maanden na aankoop kapot (was toen ook vervangen) en is met garantie gerepareerd
29 July 2026
Lynette
Hoevelaken
Ook nu weer heel goed geholpen. Kwam onverwacht met een accu probleem binnen en ondanks de drukte in de werkplaats, toch direct geholpen: accu onder garantie vervangen. Een enorme meevaller! Een topbedrijf die weten waar service cerlening voor staat!! Bedankt mensen van Nol!!
27 July 2026
Harm Jan
Barneveld
Mijn bus gebracht voor een reparatie en apk. Hierbij bleken afkeurenswaardige gebreken. Deze werden na telefonisch overleg netjes gerepareerd, waarbij enkele voor mij goedkopere oplossingen gevonden en doorgevoerd..... heel fijn.
26 July 2026
Robert
Zeewolde
Verkoper neemt de tijd voor je en legt alles geduldig uit. Wij hadden pech de dag dat wij de auto ophaalden. Na een telefoontje is het opgelost.. Ik ben heel blij en een tevreden mens.
25 July 2026
Jannetje
Hazerswoude-Dorp
Fijn contact, duidelijk en goed
22 July 2026
Youri Boks
Hoevelaken
Goede service!
22 July 2026
Miriam
Amersfoort
We hadden een enorm avontuur achter de rug met pech in het buitenland. Gelukkig konden we last-minute onze auto laten afleveren bij Nol. We werden vriendelijk geholpen en er was begrip voor onze situatie. De auto kon zelfs eerder dan verwacht gemaakt worden.
20 July 2026
Johan
Voorthuizen
Snel afspraken inplannen, klantgericht, meedenken en goede service.
19 July 2026
Linda
Nijkerk
Mensen die de naam Vakgarage waarmaken, namelijk vakmensen. En als de prijs tegenvalt je nog weleens tegemoet willen komen. Ook prettig: een monteur die je boven de motorkap uitleg geeft. Bedank Henk!
18 July 2026
Bert
Degelijk, prettig en punctueel
13 July 2026
Peter
Utrecht
Opel karl gekocht, verkoper geeft je gevoel alsof je al jaren klant bent. Onze 1e auto. Vriendelijke mensen allemaal, zijn erg blij
11 July 2026
Annelies dorresteijn
Zeewolde
Hier kun je met alle plezier een auto aanschaffen. Nette mensen, no-nonsense, verstand van zaken, goede koffie en waardering voor de klant. Bedankt Team Auto Nol!
11 July 2026
Marco
Nijkerk
Er worden spullen onder garantie vervangen.
6 July 2026
Ron Hanssen
Baarlo
Ik ben weer super geholpen Vriendelijk personeel Alle afspraken worden nagekomen.
6 July 2026
Leo
Den Haag
Naast de fantastische service is het er goed toeven voor de klant(en) met een goed verzorgde kantine en sanitaire voorzieningen.
5 July 2026
Peter
Schagen
Vriendelijke mensen staan voor je klaar niets is hun teveel. Mooi bedrijf,waar ik graag kom
3 July 2026
Sara
Soest
Beurt netjes uitgevoerd. Vooraf gevraagde (bij het online inplannen van de beurt) kostenopgave niet ontvangen. De extra werkzaamheden die tijdens het uitvoeren van de beurt aan het licht kwamen, werden eerst netjes gemeld en om toestemming gevraagd.
29 June 2026
auto nr 4 heb ik daar gekocht,,dat zegt genoeg
27 June 2026
Tonny
Nijkerkerveen
Prima garage . Ik ken ze nog niet zo lang ,maar ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Werken netjes. De auto houden ze schoon. Prijs na werk ,prima.
27 June 2026
Elsa