Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden doorlopend snelle en vriendelijke service en een klantgerichte aanpak. Ze waarderen heldere communicatie en duidelijke afspraken over kosten. Reparaties en onderhoud worden vakkundig uitgevoerd en het personeel staat klaar met advies. Over het algemeen blijft de ervaring positief dankzij betrouwbaarheid en openheid.
Inmiddels al jaren vaste klant en altijd zeer tevreden. Betrouwbaar, deskundig en zeer klantvriendelijk.
10 June 2026
Heleen
Werkendam
Al ik met een vraag en/of een probleem kom wordt er altijd goed geluisterd, geanalyseerd en vrijwel meteen gehandeld. Of het gaat om het even de banden bijstellen, olie bijvullen of grotere zaken, er is ruimte om te helpen mijn auto zo goed en betrouwbaar mogelijk weer de weg op te sturen. Prima mensen !!
6 June 2026
Anton Wiegers
DUSSEN
Service is prima en we kunnen altijd snel geholpen worden.
18 May 2026
Herman
Werkendam
Vanochtend APK en Kleine beurt gehad bij Car Center Sleeuwijk. Kwam extra werk bij door mij op advies van de ANWB Bougies vervangen. Ondanks dat men het druk had en onderbezet was , toch de extra werkzaamheden gedaan. Hier denken ze in oplossingen, en nemen ze de tijd voor de klant
12 May 2026
Manfred van Beek
NIEUWEGEIN
Car Centra Sleeuwijk heeft altijd een klantvriendelijk benadering en denkt mee in de vorm van adviezen waar nodig. Prijsafspraken worden nagekomen en de factuur is duidelijk.
15 April 2026
Henk Meerloo
Sleeuwijk
Ben al jaren klant. Men is vriendelijk en open. Je bouwt in de loop der jaren allengs een vertrouwensband op. Er is aandacht voor de klant en men geeft waar nodig advies. Reparaties en onderhoudsbeurten worden deskundig uitgevoerd. Als er bijzonderheden zijn met extra kostenconsequenties word je daar steeds tijdig over geïnformeerd. Tot slot mag ook worden opgemerkt, dat zowel de werkplaats als de showroom een passende strakte en gedegenheid uitstralen.
20 December 2025
Kees
Dussen
Altijd attent en goedgemutst, prettige zaak om er te komen! Net een grote beurt gehad, en nieuwe bandjes, remblokken + schijven voor laten monteren. Hij rijdt weer lekkerder dan voordat ik 'm bracht en dat is een goed teken. De auto kan er weer ff tegenaan :)
11 December 2025
Pieter
Dussen
Een jaar geleden een auto hier gekocht en zeer tevreden. Klantvriendelijke en nuchtere bedrijfsvoering. Als er iets is wordt je goed geholpen en er zullen geen onnodige dingen uitgevoerd worden. Een aanrader dus.
7 October 2025
Timo
Hoeven
Een aantal maanden geleden een Citroen DS3 bij een andere partij gekocht, de auto vertoonde na korte tijd problemen. Car Centre Sleeuwijk heeft mij hierbij erg goed geholpen. Zeer vriendelijke mensen, deskundig en goed in communicatie. Kortom een fijne ervaring bij de garage en ik ga hier absoluut blijven als klant!
3 August 2025
Emiel
Sleeuwijk
snel en goed een storing opgelost in mijn Citroen.
N.v.t.
30 July 2025
Jan
Almkerk
Goed advies Eerlijk Betrouwbaar Denken vanuit de klant
25 July 2025
Evert
Werkendam
Fijne mensen met eerlijke adviezen en nette behandeling, àlles wordt altijd in overleg gedaan en vakkundig gerepareerd , al met al een super garage
30 April 2025
Freddie
Aalst
Wij worden altijd uitstekend geholpen. Altijd eerst overleg als iets onverwacht opduikt. Altijd behulpzaam en meedenken.
23 April 2025
Hetty Timmermans
Wijk en aalburg
Mijn wiellager werd als versleten gediagnosticeerd, en werd dezelfde dag gerepareerd.
17 March 2025
Arie
Hardinxveld
Goede ervaringen met deze garage. We hadden wat pech met de auto die we hebben aangeschaft. De garage kwam met passende oplossingen. Een zeer betrouwbare garage om uw auto bij aan te schaffen.
11 March 2025
Judith
Gorinchem
Heel tevreden over de manier van communiceren , behulpzaam, bekwaam personeel! Staan altijd open voor vragen en doen wat ze kunnen om dingen op te lossen.
16 October 2024
Wilma Lievaart
Werkendam
Camper weggebracht voor APK. keurig afgehandeld en snel weer kunnen ophalen.
10 October 2024
Frans
Sleeuwijk
Of ik nu voor onderhoud of voor apk kom ik krijg altijd goed advies en wordt netjes geholpen. Kom er al meer dan 25 jaar ..topgarage!!
10 July 2024
Olaf
Hank
Door het hele land woonachtig geweest, ook in Duitsland maar geen enkele garage is zo klant- portomonee- en autovriendelijk!!
3 May 2024
Corrie
Woudrichem
Altijd goede afspraken en overleg over kosten. Komen afspraken altijd na. Denken mee met de klant.
27 March 2024
Richard Schilt
Babylonienbroek
Al heel veel jaren een tevreden klant ! Alles gaat in over leg ! Afspraak word altijd na ge komen !
13 March 2024
Gerrit verheij
Werkendam
Wij zijn heel tevreden over Car Centre Sleeuwijk. Er wordt met je meegedacht en je komt niet opeens voor onverwachte kosten te staan. Alles gaat in goed overleg. Reparaties en onderhoudsbeurten worden vakkundig uitgevoerd. De monteurs zijn deskundig en vriendelijk evenals de medewerker aan de balie. De eigenaar is klantgericht en eerlijk in zijn adviezen. Kortom ... wij zijn blij met Car Centre
11 March 2024
Laurien van Oosten-Bekendam
Sleeuwijk
Ik had een kapotte veer in het weekend! Auto s'nachts voor de garage geparkeerd en sleutel in de kluis gedaan. Maandagavond mijn gerepareerde auto opgehaald.....top!
13 February 2024
Paul
Sleeuwijk
Goede communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden.
29 October 2023
Corrie
Woudrichem
Degelijk bedrijf met prima service!
31 July 2023
Paulo