Je krijgt duidelijk tekst en uitleg en de kosten die met zich meebrengen van te voren bij een grote reparatie. Staan altijd voor je klaar je wordt altijd goed geholpen als je iets hebt je hoeft nooit te wachten een hele goede service.
Inmiddels al vele jaren klant. Alleen maar goede ervaringen, zowel bij de aankoop van een auto als het onderhoud ervan.
Al jarenlang een vertrouwd bedrijf met goede service Vriendelijk monteurs met veel technisch inzicht
Vriendelijk, toegankelijk en betrouwbaar bij koop en onderhoud!!!
Zowel prive als zakelijk rijd ik Peugeot en wordt altijd correct en snel geholpen, ook met vervangend vervoer. Ook wordt er een eerlijk en goed advies gegeven.
Wij zijn volkomen atechnisch en moeten regelmatig onze garage om hulp inschakelen. Altijd een open oor en een zeer betrouwbaar advies. Het geeft ons de gelegenheid om steeds weer met een gerust hart met onze Citroën op "weg" te gaan. En daarvoor veel dank.
We komen er al jaren, zakelijk en privé. Gewoon een fijn adres. Afspraak is afspraak en we begrijpen elkaar met een half woord. Ga zo door!
altijd voorbeeldige en vakkundige uitgevoerde reparaties en onderhoud
Een geweldige garage met een uitstekende service en waar je het gevoel nog hebt dat je een mens bent en geen nummer. Een geweldig ons kent ons gevoel heb je bij deze garage.
Kwam er via een collega binnen. Hij had het over de goede service en afspraak is afspraak. Heb er goede ervaringen mee, ben dan ook niet voor niets klant geworden. Het is niet naast de deur, maar dat hebben we er wel voor over zeg ik dan.
Maakt niet uit wat er is. Er wordt altijd naar een juiste oplossing gezocht. Top
Zolang ik Peugeot rijd (bijna 30 jaar) goede ervaringen met dit merk en met deze garage. De monteurs staan altijd voor je klaar.