Via Autobedrijf Uitwaard mijn \"nieuwe\" auto gevonden. Bij het eerste benzoek werden we direct door een medewerker aangesproken en werden we ook netjes ontvangen. De betreffende medewerker was erg klantvriendelijk een behulpzaam. Meteen een proefrit met de auto, waarin ik geinteresseerd was, kunnen maken. Uiteindelijk de betreffende auto ook aangeschaft via mijn eigen garage.
Uitstekende service
wij zijn al jaren vaste klant en altijd netjes geholpen de koffie staat klaar goede service en vakkundig
Keurig geholpen door vakkundig personeel.
We komen van ver en zijn snel en zeer deskundig geholpen. Verdere contacten zijn prima verlopen en wij vonden dat er goed mensgericht gehandeld is. Voor een beoordeling over service is nog wat vroeg, we hebben nog een half jaar te gaan. Tot nu toe is het goed. Misschien is het een idee deze vragenlijst wat later nogmaals te sturen?
Goede ervaringen.
Goede service en vriendelijk/deskundig personeel. Een bedrijf wat ik zeker zou aanraden. Afspraken die gemaakt worden, komen ze ook netjes na!
Prettige ervaring. Complete informatie ontvangen. Niet moeilijk. Staat open voor vragen. Heeft zelfs aangeboden auto net voor aflopen garantie na te kijken. Aflevering was perfect en geheel volgens afspraak.
Mijn eerste en enige ervaring met Uitwaard BV is dat ik een occasion heb gekocht, en mijn oude auto ingeruild. Dat is naar tevredenheid, in een prettige sfeer afgerond. Prima, houd dit zo vol!
Deskundig, klantvriendelijk, betrouwbaar,denken mee met de situatie van de klant.
Goede service en dienstverlening. Mooie en goede auto\'s
We kopen onze auto al sinds 1987 bij deze garage vanaf m\'n eerste auto na het behalen van het rijbewijs. Dit zegt genoeg. Ook voor onderhoud en reparatie. Tevens 1 van de zeldzame garages waar je \'s avonds en op zaterdag terecht kunt voor kleine reparaties.
Het ie een fantastisch bedrijf , het mag van mij blijven bestaan .
Eerste moment bij binnenkomst voelt goed.. Je merkt al snel of het betrouwbaar is of niet. Showroom zag er strak uit! Al snel geholpen door een zeer vriendelijk meneer die je echt op je gemak stelt en eerlijk zaken doet. Geeft je geen opdringerig gevoel voor je besluit. Verder de gemaakte afpspraken worden keurig nageleefd. kortom ik ben zeer tevreden over da manier van zaken doen en het kopen van een nieuwe auto, Tenslotte gaat het niet om 100 euro maar om duizenden. als totaal punt geef ik een 9!
Goed en geen poes pas
Fijn geholpen ! Op zoek naar een auto, komen we terecht bij een con collega. Wij een proefrit maken. Maar helaas deze con collega stuurt ons weg met een lege accu. Op een parkeerplaats in de buurt van garage Uitwaard willen we even rustig de auto bekijken. Na dit gedaan te hebben, willen we weer terug maar....... De accu nog steeds erg leeg, heeft niet geladen , dus starten ho maar! Hulp in geroepen van garage Uitwaard , met veel geduld en liefde voor auto\'s hebben ze ons geholpen zodat we de auto weer terug konden brengen. U begrijpt deze auto hebben we niet gekocht! Medewerker van garage Uitwaard , hartelijk dank voor de hulp