Mijn ervaring in dit bedrijf. Heb ik heel goed ervaren. We kwamen binnen en werden echt,liefdevol aangesproken en verwelkomt. Wij hadden op internet een auto gezien en voor gebeld om een proefrit te kunnen maken dat was geen probleem. We waren helemaal verkocht van de auto. En we hebben een goede prijs terug gekregen voor onze oude auto. En hebben we onder een genot van een bak koffie de deal gesloten. Ik kan jullie vertellen uit mijn ervaring dat het een fantastische zaak is service klantvriendelijkheid en zorgelijk. Ik zou zeggen koop hier een auto je hebt waar voor je geld!
goed en aardig geholpen.
Goede, vlotte service. Gekochte auto werd keurig afgeleverd. We zijn goed en deskundig geholpen.
kennen dit bedrijf al vele jaren en zijn er zeer tevreden over!
Professioneel en klantvriendelijk bedrijf waar je prettig wordt geholpen en je auto de aandacht en service krijgt die het verdient.
Wordt er goed en netjes geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel
Het was voor ons de 1e keer dat wij dit bedrijf bezochtenen onze huidige auto hier hebben gekocht. Dit bedrijf is enorm klantvriendelijk en heeft een zeer goede service. Onze auto is dan ook perfect afgeleverd. Ik raad dan ook iedereen aan om eens een keer een kijkje te nemen bij Autobedrijf Uitwaard B.V. want de keuze is reuze!
Super geholpen!!! Ze hebben een andere auto voor mij op gezocht en dat was in een keer goed. Precies wat ik zocht en ze hebben er een trekhaak onder gebouwd. Super netjes afgeleverd. Dus ik en mijn vrouw zijn super tevreden over de gang van zaken. Ik beveel iedereen die iets anders zoekt autobedrijf Uitwaard aan.
zeer goed veel voor een klant over
Altijd naar tevredenheid geholpen. Actief meedenken.
Zeer prettige ervaring bij aanschaf nieuwe auto.