Uitstekend geholpen en
Uitermate positief, goede adviezen, meedenkend, slimme oplossingen, professioneel en zeer aardige mensen !
Wij hebben zeer goede ervaringen met Autobedrijf Uitwaard. Wij zijn al jaren klant, zowel privé als onze zakelijk bussen.
Naar aanleiding van advertentie WhatsApp berichtje gestuurd naar autobedrijf Uitwaard voor showroom bezoek. Direct 1e werkdag na aanvraag bericht ontvangen. Prettig open en eerlijk advies over de betreffende auto. Auto stond klaar voor een proefrit, direct een proefrit gemaakt. Auto vervolgens aangekocht, en klant geworden voor reparatie en onderhoud. Nog geen ervaring met reparatie\'s maar voor het aankooptraject een dikke pluim. Voelt als een degelijk familiebedrijf dat betrokken is bij de klant.
Top bedrijf. Altijd persoonlijk en goede service.
Perfecte firma
Ik ben hier al zo\'n 35 jaar klant !!
aankoop occasion met inruil van 2 auto\'s
Staan altijd voor ons klaar
TOP, wij worden altijd uitstekend geholpen en geadviseerd
Vriendelijke ontvangst. Eerlijk verhaal. Faire prijzen.
Blind vertrouwen wat nog nooit is geschaad in de afgelopen 20 jaar . Transparant in aankopen en meedenkend in onderhoud en kosten.
Sinds 1990 goede ervaringen; zeer goede service. Klantvriendelijkheid staat voorop
Prima eerste indruk en correcte benadering. Goed advies over financiering.
Ik ben tevreden met de service.
is goed.