Ik heb een geweldige auto gekocht bij Garage Uitwaard, echter er bleek een vervelend probleem in te zitten. De distributieketting moest vervangen worden. Een echt grote ingreep maar dit is zo geweldig opgelost ! Mijn BMW X6 loopt als nooit tevoren, al het vermogen is weer terug en ik geniet van elk moment dat ik in deze prachtige auto mag rijden. Team Uitwaard: ONGELOOFLIJK bedankt voor jullie geweldige service en support.
Netjes geholpen , als je vragen hebt word je keurig te woord gestaan.
Duidelijke verwachtingen en uitleg.
Super fijn bedrijf alles is goed geregeld klantvriendelijk denk goed met je mee niet alleen over de auto maar ook over de financiële gedeelte Ik zou hier zo weer heen gaan voor een andere auto
Prima ervaring bij het kopen van de 1e auto bij Uitwaard
Fijn persoonlijk contact. Goed advies en duidelijk en eerlijk antwoord.
Ze zijn geweldig leven met de klant mee een beter auto bedrijf als dit bedrijf bestaat er niet geweldig hoe wij zijn geholpen heel er bedankt voor de goede aflevering en de goed zorg bedankt !!!!!
Kom er al jaren en altijd tot volle tevredenheid geholpen. Wordt meegedacht en zijn eerlijk.
Zeer positief.
zeer goed
Geweldig bedrijf. Goede service
Goeie service en heel vriendelijk en behulpzaan
Wij zijn blij met de super klantvriendelijke instelling van Uitwaard.
Ben al jaren klant, eerlijk advies en heel klantvriendelijk.