Betrouwbaar en super goede service, ook ná de aankoop!
In augustus 2020 onze zgan Renault Grand Scenic gekocht. We werden vriendelijk te woord gestaan, mochten vrijblijvend een proefrit maken en er werd totaal niet gepusht om over te gaan tot aankoop. Sterker nog; we gingen in eerste instantie naar huis zonder auto, om nog eens over de koop na te denken. Echter voelde deze zaak +medewerkers (!) zo goed dat we onderweg naar huis al besloten de auto te kopen.
Het rijklaar maken van de auto zou in principe een week in beslag nemen, maar omdat wij dezelfde week nog een privé afspraak hadden in de buurt van Giessen, heeft de eigenaar geregeld dat de auto in maar liefst twee dagen (nota bene: in het weekend) rijklaar werd gemaakt.
Inmiddels is het februari en hebben we veel plezier van onze auto. Afgelopen weekend gaf de auto een motorstoring aan, dit bleek uiteindelijk de accu te zijn. Gebeld met Uitwaard, zij gaven aan dat ze de auto zouden komen ophalen indien we de auto niet aan de praat zouden krijgen. Het lukte de auto te starten met startkabels, waarna we toch als service mochten langskomen bij Uitwaard, om de auto te laten checken. De accu was in principe nog goed, maar uit voorzorg werd er kosteloos een nieuwe ingezet. Echt mega toffe service! Wij komen zeker terug, en bevelen iedereen dit bedrijf aan.
Oh ja, nog een pluspunt is de vriendelijkheid ook naar kinderen: er is een speelgedeelte bij de showroom, dus ook kids zijn welkom. En die van ons vonden het snoepgoed dat ze kregen ook heerlijk ;-). Alleen maar lof!