Goede service en top aflevering auto

Gastvrij ontvangen, goede service/uitleg en de auto werd zeer netjes afgeleverd.

Uitstekend geholpen!

Onze auto ging kapot. Aangezien reparatie niet meer rendabel was, moesten we op zoek naar een andere. We hadden nogal specifieke wensen, dus was er wat tijd nodig om juist dat exemplaar te vinden. Bij garage Uitwaard zijn ze meteen gaan zoeken. In de tussentijd werd er vervangend vervoer door hun geregeld. Al snel werd er in Duitsland een auto gevonden die naar onze wens was. Alles is inmiddels geregeld en we hebben hem vandaag opgehaald. Alles was van begin tot eind perfect georganiseerd ! Heel erg bedankt!

Top service, vriendelijk personeel

Ik heb een erg mooie Alfa Romeo Giulia gekocht bij Autobedrijf Uitwaard. De auto is perfect rijklaar gemaakt. Erg vriendelijk personeel, dank voor de prettige ervaring.

Vriendelijk, gastvrij en betrouwbaar.

In onze zoektocht naar een zuinige auto deze gevonden via Internet bij Uitwaard. Gastvrij ontvangen, proefrit gemaakt en prettig zaken gedaan.

Fijne garage,waar je als klant altijd goed geholpen wordt.

Kom al jaren bij uitwaard, al meerdere keren een auto gekocht. Altijd goed geholpen ook voor onderhoud. Service is top ! Compliment voor eigenaar en medewerkers.

Goed geholpen

Snel en goed geholpen.

Goed geholpen

Duidelijke uitleg van de auto. Prima service

Zeer Tevreden

Eerlijk traditioneel familiebedrijf waar service nog voorop staat. De auto werd keurig netjes afgeleverd met als kers op de taart een extra kentekenplaat voor de boottrailer en een leuk cadeaupakket van "natuurlijk kurk". De standaard Bovag garantie geeft een zeker gevoel.

Zeer klantvriendelijk

Niet een ‘gladde’ verkoper die me te woord staat maar een man met hart voor de zaak. Eerlijk en duidelijk is.

Goed en deskundig

Goed en deskundig

Heel goede ervaring

Goed geholpen, alles heel duidelijk

Super service en klantvriendelijk

Vanaf het eerste contact zeer klantvriendelijk geholpen. snelle reactie op emails en vragen. Auto werd keurig afgeleverd met nieuwe APK, Bovag garantie. Wat kleine "mankementen"keurig opgelost. Je voelt je een welkome klant.

Vriendelijk duidelijk en no-nonsens

Goed geholpen met de aankoop van een andere auto. No-nonsens duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

Wil heeft mij uitstekend te woord gestaan en is een eerlijk/betrouwbaar persoon die weet waar hij over praat. Erg tevreden over de aanschaf van mijn nieuwe auto!

Top!

Vakgarage met kundige en vriendelijke mensen.

Betrouwbaar en super goede service, ook ná de aankoop!

In augustus 2020 onze zgan Renault Grand Scenic gekocht. We werden vriendelijk te woord gestaan, mochten vrijblijvend een proefrit maken en er werd totaal niet gepusht om over te gaan tot aankoop. Sterker nog; we gingen in eerste instantie naar huis zonder auto, om nog eens over de koop na te denken. Echter voelde deze zaak +medewerkers (!) zo goed dat we onderweg naar huis al besloten de auto te kopen. Het rijklaar maken van de auto zou in principe een week in beslag nemen, maar omdat wij dezelfde week nog een privé afspraak hadden in de buurt van Giessen, heeft de eigenaar geregeld dat de auto in maar liefst twee dagen (nota bene: in het weekend) rijklaar werd gemaakt. Inmiddels is het februari en hebben we veel plezier van onze auto. Afgelopen weekend gaf de auto een motorstoring aan, dit bleek uiteindelijk de accu te zijn. Gebeld met Uitwaard, zij gaven aan dat ze de auto zouden komen ophalen indien we de auto niet aan de praat zouden krijgen. Het lukte de auto te starten met startkabels, waarna we toch als service mochten langskomen bij Uitwaard, om de auto te laten checken. De accu was in principe nog goed, maar uit voorzorg werd er kosteloos een nieuwe ingezet. Echt mega toffe service! Wij komen zeker terug, en bevelen iedereen dit bedrijf aan. Oh ja, nog een pluspunt is de vriendelijkheid ook naar kinderen: er is een speelgedeelte bij de showroom, dus ook kids zijn welkom. En die van ons vonden het snoepgoed dat ze kregen ook heerlijk ;-). Alleen maar lof!

Heel netjes verzorgde verkoop en vriendelijke medewerkers

De aanschaf van onze auto was heel goed verlopen. De verkoper was heel eerlijk over de staat van de auto. We zijn vriendelijk en gastvrij ontvangen. Echt een aanrader !

Prima geholpen

Bijzonder prettige mensen.

Goede uitleg

Vriendelijk goed ontvangst goede uitleg

Prettig en goed geholpen

Wij zijn prettig en goed geholpen. De paar kleinigheidjes die aan de auto waren, zijn netjes verholpen volgens afspraak. Ik rijd de auto nog maar pas een week, maar tot nog toe zeer tevreden over de aankoop.

Heel leuk ,goed,no nonsens maar vriendelijk en correct

Persoonlijke, opmaat service

Een mooi familiebedrijf met het hart op de juiste plaats.

Een geweldige service waarin de klant centraal staat.

Hartnekkige verkoper 😜, maar dat zal met de intrede van de dochter wel vooruit gaan

Nijverheidstraat 7

4283 GW Giessen