goed geholpen

net ontvangst goede uitleg faire prijs inruil netto aflevering en goede uitleg op naar veel goede en veilige kilometers

Top autootje

Mijn vader had een kleiner autootje nodig. Goed geslaagd, voor een mooie prijs.

Hele goede service!!

Erg dankbaar voor de goede service!!! Dankjewel hiervoor!!!

Heel plezierige en snelle aankoop

Wij stonden voor de keuze om onze oude Ford te laten repareren of toch voor een nieuwere auto te kiezen. Dat laatste hebben wij gedaan en bij Autobedrijf Uitwaard vonden wij een soort gelijke auto tegen een scherpe prijs. Wij konden meteen een testrit maken en werden eerlijk en duidelijk voorgelicht. Dat was erg plezier. Met een goed gevoel hebben wij de auto gekocht. binnen een week was alles geregeld. Wij rijden nu met een goed gevoel in een mooie auto.

Gezellig om daar te komen

Wij zijn hier zeer correct geholpen. Prettig om zaken te doen. Wij komen hier graag.

vriendelijke zeer goed getrainde verkoper.

goede koffie en praten kan hij wel!!!!! netjes geholpen (-:

Goede uitleg over de auto.

Goede inruil prijs geboden en evt. de optie voor een tweede auto inruilen. Ruim de tijd genomen om de de aangeschafte auto uit te leggen

goede service en informatie

Een echt familiebedrijf met aandacht voor de klant en voor elkaar. Er wordt echt aandacht en belangstelling getoond in je vragen. En ook meegedacht. Bij de oplevering een goede en duidelijke uitleg gekregen. Ook de standaard onderhoudsbeurt en Bovag garantie geeft vertrouwen.

Fijne garage met een goede service

Op internet een mooie Opel Insignia te koop zien staan. Na een telefoontje kon ik dezelfde middag al langs komen. De auto stond in een keurige showroom en was precies wat ik zocht. Na een mooie inruilprijs te hebben gekregen voor mijn vorige auto besloten tot de aankoop over te gaan. Ik kan Autobedrijf Uitwaard van harte aanbevelen voor een goede, betrouwbare nieuwe of occasion.

Tot zover heel positief.......

Heel goed tot nu toe, voor de toekomst heb ik dat ook

TOP

Ben heel tevreden .Hoop ook in mijn garantie tijd indien nodig ,goed geholpen te worden.

Uitstekend geholpen

Vandaag onze auto ingeruild. Fijne en eerlijke mensen om zaken mee te doen. Auto was perfect afgeleverdd. Aanrader!

Goede eerlijke service

Klantvriendelijk, behulpzaam en goede service

Goede en eerlijke garage

zeer correcte afhandeling

Uitwaard is een garage waar men met je meedenkt. Het motto lijkt daar "er is geen probleem zonder oplossing"

Goed, vriendelijk en adequaat geholpen

Voor het eerst een auto bij u gekocht. Deze werd op het afgesproken tijdstip keurig verzorgd afgeleverd. Autobedrijf Uitwaard is een aanrader!

Service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Uitstekend en vriendelijk geholpen en een luisterend oor gekregen.

goede service

wij zijn al meer dan 40 jaar klant bij dit bedrijf, de service is goed, het bedrijf is klantvriendelijk. vakmensen !

vriendelijk en je wordt altijd goed geholpen

nnn

We hadden een goede klik.

Het contact kwam betrouwbaar en vriendelijk over

Ben zeer vriendelijk geholpen,

Heb mijn auto ingeruild voor een prachtige ford mondeo.

Service is hier al jaren geweldig!

Ik kom al jaren bij garage Uitwaard en ben uitermate tevreden. Ik heb mijn 5de occasion gekocht intussen en doe ook mijn onderhoud bij Uitwaard. Top garage, kan niet anders zeggen

In 1 woord "PRIMA"

Niets aan toe te voegen.

Goed geholpen goede auto

Nijverheidstraat 7