Laden reviews...
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten beschrijven herhaaldelijk een aangename ervaring met het bedrijf, waarbij vriendelijk personeel, duidelijke informatie en betrouwbare service centraal staan. De feedback wijst op soepele onderhandelingen en eerlijke uitgifteprocessen. Over het geheel genomen draait het om vertrouwen en klantgerichte begeleiding zonder gedoe. De winkel groeit uit tot een betrouwbare partner voor aankoop en onderhoud.
Behulpzaam en betrouwbaar
21 June 2026
Johan
Rijswijk
Een auto gekocht, netjes geholpen, zeer tevreden.
19 June 2026
Colinda van der Meer
Nootdorp
Vriendelijk en vakkundig
17 June 2026
Leendert
Ouwerkerk
De auto was net binnen en nog niet helemaal verkoop-klaar gemaakt, maar zag er goed uit. Omdat we van ver kwamen wilden we de auto wel gelijk meenemen na de proefrit en onze oude auto achterlaten. (De auto had recentelijk nog voor een beurt gehad volgens de onderhoudshistorie.) De beide overdrachten werden vervolgens dezelfde dag vlot geregeld.
20 May 2026
Peer
Arnhem
Bij dit bedrijf vanaf het eerste moment welkom gevoel gekregen. Heldere en eerlijke eigenaar die direct vertrouwen geeft. Ik was niet bekend met dit bedrijf, kom ook niet uit de buurt maar de aangeboden auto en goede indruk die ik kreeg zorgde voor een snelle afhandeling en fijne manier van zaken doen. Ik zou ze zeker aanbevelen.
29 April 2026
Rogier
Harderwijk
Prima geholpen uitleg met infotament schermpje was duidelijk
28 April 2026
Marco
Katwijk
Ik ben al vele jaren klant, en wordt steeds uitstekend geholpen, in één woord TOP
23 April 2026
Jan
Woudrichem
Ik kocht naar volle tevredenheid mijn auto: Mooi, voor een eerlijke prijs en goed geholpen.
22 April 2026
Wouter
Utrecht
Het eerste whatsapp contact was de vraag over de inruilprijs van mijn oude auto. Snel en een eerlijk bod gehad. Nieuwe auto netjes en volgens afspraak afgeleverd. Zal zeker in de toekomst bij aanschaf nieuwe auto, eerst kijken naar hun voorraad.....
20 April 2026
Fred van Dyck
Dordrecht
Nieuwe auto gekocht hier, mijn 2e al. Alles was netjes geregeld en kan altijd met verzoeken of vragen bij ze terrecht! Fijne garage!
14 April 2026
R
Wijk
Wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. de service en vriendelijkheid maakte duidelijk het verschil.
8 April 2026
Walter
Venlo
Top bedrijf Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en zeker vakkundig
7 April 2026
Reinald Raams
Dussen
een bedrijf dat met je meedenkt en waar je altijd prima geholpen wordt
7 April 2026
Hans
Nieuwaal
Een fijn familie Bedrijf. Prima en nette auto Gekocht zeer tevreden
3 April 2026
John Slegers
Weert
We waren al even op zoek naar een specifieke auto. En ja hoor, wat we zochten stond bij Uitwaard. Het was even een stukje rijden, maar niet voor niets. Gewoon eerlijk advies onder het genot van een lekkere bak koffie en geen poespas. Na een proefrit waren we overtuigd en hebben we een mooie deal kunnen maken. Auto is keurig netjes afgeleverd en wij zijn erg tevreden! Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede auto.
30 March 2026
Marijn
Kapelle
De gedachtewisseling over de aanschaf van een andere auto verliep op een transparante manier. Als klant had ik de indruk dat ik gehoord werd en begrepen. Daar werd ook vlot op ingespeeld en dat draagt bij aan vertrouwen. Zeker als je daarna merkt dat er precies gedaan wordt, wat is afgesproken.
30 March 2026
Bert
Giessen
Kom zo'n 20 jaar nu bij deze garage altijd hebben ze tijd voor je of ze maken tijd geweldige service en top personeel. Top bedrijf
27 March 2026
Rien
Leerbroek
Vanuit een goede service biedt deze garagedealer kwaliteit en betrouwbaarheid, elke keer weer.
19 March 2026
Gert Hofstede
Waardhuizen
Goed geholpen
4 March 2026
Aw van de pluijm
Nieuwendijk
Ik ben heel fijn geholpen bij het kopen van mijn eerste autootje. Ik ben er super blij mee!
2 March 2026
Manon
Middelburg
Wij hebben bij Uitwaard in Giessen een Kia gekocht. Vriendelijke en nette mensen die doen wat ze beloven. Gastvrij ontvangen met een heerlijk bakje koffie. Prima uitleg gekregen bij de aflevering.
27 February 2026
Bert
Hulst
Dit bedrijf is zoo goed vriendelijk meedenkent hulpzaam het beste autobedrijf wat je maar kunt vinden
25 February 2026
Nienke
Oisterwijk
Al 25 jaar is dit mooie familiebedrijf voor ons het adres voor aanschaf en onderhoud van onze privé auto's en bedrijfs bussen. Deze week is er weer een nieuwe Opel Movano afgeleverd. Goed contact, snelle actie en nette aflevering!
20 February 2026
Gerben Schutte
Giessen
Na jaren was ik toe aan een andere auto. Voor mij een nieuw autobedrijf dat ik totaal niet kende waarbij ik mijn nieuwe auto zag staan. Ik moest eerst zien, dan geloven.... maar de recensies kloppen echt! De auto is fantastisch afgeleverd! Van mij ook een dikke tien verdiend!
20 February 2026
Olly
Raamsdonksveer
Prima ontvangen je kunt rustig alleen naar de auto kijken ( binnen erg prettig ) Na proefrit een schitterende Audi Q2 aangeschaft. Paar dagen later opgehaald netjes gepoetst onderhoudsbeurt en nieuwe APK volgens afspraak.
17 February 2026
Marcel