Skoda Karoq gekocht, zeer goed geholpen door heel vriendelijk personeel. Aflevering was ook top met een leuke traktatie.

fijn bedrijf

Mooie auto gekocht. prima geholpen

Deskundig, hulpvaardig en goede service

Mooie occasion gevonden. Uitgebreide uitleg over de auto en goede afspraken kunnen maken over de aflevering. Alle vragen werden deskundig beantwoord. Zeer tevreden.

Kort en krachtig, altijd betrouwbaar!

Waar we ook voor komen, het wordt altijd naar alle tevredenheid geregeld.

Mooi familiebedrijf met een goede service

Bij de aankoop werden we goed ontvangen en tijdens de onderhandelingen goed behandeld. Bij het ophalen van de wagen was er zelfs nog meer gedaan dan afgesproken. Het begin is top. We gaan lekker genieten van onze nieuwe wagen.

Aardige mensen en de koffie met koek is heerlijk!!

Fantastisch

Hele goede service, top garage!! Aan te bevelen !!

Fijne mensen en super kwaliteit

Fijne mensen en super kwaliteit

Heel fijn geholpen!

Fijne mensen, goed geholpen. Mooie nette auto’s!

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk geholpen met duidelijke info en uitleg Alles netjes verzorgd en afgehandeld/afgeleverd

Fantastisch familiebedrijf!

Fantastisch familiebedrijf! Onze Volkswagen Caddy hier gekocht en vanaf het eerste moment supergoed geholpen. Enthousiaste ontvangst, eerlijke uitleg en vooral die ouderwets persoonlijke aandacht die je bijna nergens meer vindt. Mooi om te zien dat ook de dochters van de eigenaar meewerken in de zaak — het geeft de garage echt een warm en vertrouwd gevoel. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

Betrouwbaar, netjes en eerlijke garage

In januari 2026 voor de 2e keer hier een auto gekocht (Volvo V60) en oude auto (Skoda Octavia) ingeruild. Prettig contact, afspraak is afspraak en een supernette auto.

Alles keurig en correct geregeld!!!

Vanaf het eerste moment bij de aankoop van de Kia Sportage was alles perfect geregeld. Tijdens de proefrit werd alles duidelijk en prettig uitgelegd en besproken. De financiële afhandeling verliep soepel en professioneel. Bij het ophalen heerste er een ontspannen en fijne sfeer. Kortom: een zeer prettige ervaring — ik ben ontzettend tevreden!

Tevreden

Via internet een auto gevonden en na opvragen van inruilmogelijkheden een mooi bod voor mijn auto gekregen. bij bekijken van de auto was e.e.a. snel beklonken.

Uit stekende garage

Klant vriendelijk

Ik ben vriendelijk geholpen door de medewerkers bij de aanschaf van m'n nieuwe auto onder het genot van een goede kop koffie

Aanbevolen!

Auto bij dit bedrijf gekocht. Behulpzaam /vriendelijk/ netjes aan de telefoon. Ze zijn zelf een paar avonden open, en ook ter plaatse word je heel fijn geholpen. Wij kijken er goed op terug! Bedankt!

Leveren goed werk en goede service

Leveren goed werk en goede service

Aan alle wensen voldaan.

Uitstekend geholpen door dit solide familiebedrijf. No nonsens , wat je ziet is wat je krijgt met een prima service.

Goede service, fijn contact!

Na een zoekopdracht is er een auto voor ons gevonden. Hopelijk hebben we er net zoveel plezier van als onze oude, vertrouwde, C 1.

fijne ervaring

Goede service alles netjes geregeld

Vriendwlijk, deskundig en reëel

Vriendelijk en deskundig personeel. Altijd goed geholpen. Realistische prijzen.

Vriendelijk en behulpzaam

Toegegeven dat ik al wist dat ik een bepaalde auto bij hen wilde kopen, wat het contact natuurlijk makkelijk maakt, was ik erg tevreden met de snelheid, service en vrirnedelijkheid van de garage.

Fijne service

Snelle service, vriendelijk en makkelijk om contact op te nemen.

Zeer tevreden over service

Zeer tevreden over de service

Nijverheidstraat 7

4283 GW Giessen