Top Service

Onverwachts kapotte accu. 11.00u gebeld 's middags geregeld ! Niet moeilijk doen (GEWOON ) doen.

Prima servicce

Al 30 jaar uitstekende service

Uitstekend bedrijf

Vakbekwaam personeel, goed afspraken te maken , vriendelijk personeel, enz.

Helemaal top om weer bij mijn vertrouwde bedrijf te zijn

Een klantvriendelijk bedrijf. En hele goede ervaringen vanuit het verleden. Van mij krijgen deze mensen een dikke 10.

Heb volste vertrouwen het onderhoud van onze autos

Alles in overleg en goede tijdafspraken prima oplevering

goede service en erg klantvriendelijk

Ik heb al jarenlang goede ervaringen bij autobedrijf Spek. Ze zijn zeer deskundig en altijd hulpvaardig. Ik breng mijn auto er altijd met vertrouwen heen. Wat ik ook erg op prijs stel is dat er tijdens een beurt even telefonisch contact met mij is, als er onverwachte problemen zijn die ze bij het uitvoeren van het onderhoud tegenkomen. Dan kunnen we namelijk in goed overleg even bespreken wat we met die tegenvaller gaan doen. Kortom, een goed en vertrouwd bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen.

Fantastisch!

Staan al jaren altijd voor ons klaar! zeldzame goede service, ga zo door toppers!!!!

Prima, vaklui

Altijd denken in oplossingen

Geweldige vertrouwelijke service

Altijd goede service heel klantvriendelijk en vertrouwelijk.

Goede service, altijd duidelijkheid en openheid in kosten

Al jaren word ik ontzettend prettig geholpen, nog nooit voor onaangename verrassingen komen te staan en altijd vriendelijk geholpen.

Altijd meedenken en servicegericht

Altijd meedenken en servicegericht

Keurig geholpen

Ik ben naar tevredenheid geholpen.En kan een ieder een aanraden om een afspraak te maken bij D Spek.

goede service

al jaren langt klant, nog steeds tevreden.

Degelijk, Transport, goede kwailteit

Idem

super garage

altijd meedenkend

Aanbevelingswaardig

Betrouwbaar, snel bereikbaar en snelle service, prijs kwaliteit verhouding. Kortom zeer tevreden. Ooit zelfs werd er minder gerekend dan opgegeven (komt niet veel voor).

Ik ben al jaren een heel tevreden klant.sjapo gaat zo door

Altijd goede uitleg ..mee denkend Vriendelijk zeer klantgericht

Perfect meedenkend bedrijf

Ivm met gehandicapt kind hebben wij een rolstoel bus. En we worden altijd super geholpen zelfs als door ziekenhuis opname afspraak niet door gaat is dat geen probleem en kan ik hem na we weer uit ziekenhuis zijn altijd gelijk brengen. En alles word zo gemaakt dat bus altijd klaar is eind van de dag.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en meer dan tevreden over de service!

ze staan altijd klaar voor je en helpen professioneel weer op weg

probleem werd snel gevonden en opgelost. super service!!

Top bedrijf

Word altijd netjes geïnformeerd als er grote reparaties zijn en kom er toch alweer zo’n 30 jaar !!!!!

Goede en correcte service

Men denkt altijd mee en komt met goede oplossingen als er problemen zijn. En als fspraak is afspraak.

Gemoedelijk en betrouwbaar

Ouderwets goede dienstverlening