4 sterren: goede service, goed behandeld

Per toeval bij AxxiAuto terecht gekomen. Was op zoek naar een andere auto en één van de auto\'s die aan mijn zoekcriteria voldeed stond toevallig bij AxxiAuto. Vanuit omgeving Amsterdam de rit gewaagd naar het diepe puntje Zuid-Holland en werd daar netjes geholpen. Niet pusherig wat autoverkopers vaak hebben, maar correct. De auto mogen inspecteren, proefritje gemaakt en ik was verkocht....dus de auto ook. Week later de auto opgehaald en keurig netjes afgeleverd. Men was 1 ding vergeten (code van de auto radio), maar die werd nog vervolgens binnen het uur keurig doorgebeld. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf met heel veel mooie auto\'s in de showroom. Ik ga voor een volgende auto zeker weer bij AxxiAuto kijken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zo zouden er nog meer van moeten zijn, correct beloften nakomen en goede service. Vr Gr Jan Ravia Zierikzee

Prima, zakelijke benadering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb al vele jaren ervaring met dit bedrijf. een periode met het aanschaf van bedrijfs wagens voor mijn werkgever. super scherpe inruil prijzen en een perfect georganiseerd onderhouds bedrijf waar afspraak afspraak is en geen gezeur. En prive heb ik nu mijn derde auto gekocht. nooit geen problemen gehad en als mijn auto voor een beurt gaat is alles perfect tot in de puntjes verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aangeschaft een gebruikte Audi - tegen inruil van VW zeer goede ontvangst in de showroom vriendelijk personeel en goede onderhandelingen, wat wordt beloofd komt men ook na, en zou zeker mijn volgende auto kopen bij Axxi of kennissen naar deze dealer verwijzen. Audi werd zelfs keurig op locatie in Amsterdam afgeleverd. Goede - nette en betrouwbare dealer. Ad van der Star - Hilversum

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaringen met jullie, afspraken worden nagekomen en problemen worden verholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

AxxiAuto staat altijd voor je klaar, of het nu voor een nieuwe of een gebruikte auto gaat of om reparatie!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service,goede prijs/kwaliteitverhouding en de auto werd ook gewassen. Een aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met de kop van inmiddels twee auto\'s bij dit berijf. Vriendelijke en snelle reacties bij bellen/mailen. Deskundigheid nogmoeilijk te beooredelen, aangezien niet veel mee van doen gehad, zodoende beoordeeld in trend van andere cijfers.

word heel goed en direct geholpen

word heel goed en direct geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb goede ervaringen met jullie bedrijf

Watertoren 25

3247 CL Dirksland

Over Axxi Auto B.V.

AxxiAuto is al sinds 1985 mobiliteitspartner in de ruimste zin van het woord. Destijds zijn we begonnen in Dirksland op een huurlocatie. In 1998 bouwden we het bedrijf uit naar een toplocatie aan de Watertoren op het gelijknamige bedrijventerrein. Vandaag de dag geeft een showroom van 1.250m² ruimte aan zo'n 70 occasions. Collectie van kwalitatieve occasions We hebben altijd een voorliefde gehad voor exclusieve auto’s. Hierdoor beschikken we over een geselecteerde voorraad jonge, kwalitatief hoogdravende occasions. Wij leveren de auto's altijd perfect geprepareerd af, met minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Dát maakt nu net het verschil en daar worden onze klanten blij van. Vandaar dat we al jaren een enorme vaste klantenkring hebben. Zij zorgen ervoor dat wij als AxxiAuto onze passie voor het vak op niveau houden. Kwaliteit en service: prioriteit nummer 1 Onze technische mensen hebben passie voor het vak, zijn specialistisch opgeleid en hebben aandacht voor u als klant. U bent geen nummer, maar een zéér gewaarde klant. Kosten nog moeite wordt gespaard om de technische mensen up-to-date te houden met opleidingen. Ook investeren we in de meest geavanceerde diagnose-apparatuur. Niet voor niets scoren we een 8,9 bij onze klanten die inmiddels honderden reviews hebben geschreven. Kwaliteit en service is prioriteit nummer 1! Dát is AxxiAuto.