5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op internet vonden wij een BMW Z4 bij axxiauto. Toen wij bij axxiauto aankwamen werd de Z4 net verkocht. De eigenaar van Axxiauto gaf aan dat hij bezig was met nog een Z4. Hij vroeg of wij gebeld wilden worden als de auto binnen was. Dat wilden wij zeker. De dag dat wij een telefoontje kregen dat de auto binnen was zijn wij van Haarlem naar Dirksland gereden om de Z4 te bekijken. Ondanks dat er al andere geinteresseerden waren mochten wij als eersten aangeven of wij de auto wilden kopen. Het is een prachtige Z4 dus daar hoefde ik net lang over na te denken. Een week later stond de Z4 voor ons klaar. Perfect. Grote beurt, prachtig gepoetst, APK. Alles er op en eraan. Het is de diverse ritten van Haarlem naar Diksland allemaal zeker waard geweest. Voor een volgende auto ga ik zeker bij axxiauto langs!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met mijn lease auto(BMW)moest ik telkens minimaal 40 km rijden voor onderhoud. Gelukkig mocht ik van de Leasemaatschappij Athlon Carlease ook bij een Bosch Carservice lokatie terecht. Dit bleek AxxiAuto te zijn. In een woord super! Een leuk ontvangst,werd goed op de hoogte gebracht over de status van mijn auto, en\'in de avond kreeg ik hem gewassen weer mee terug.Kom zeker terug, maar dan ook met onze \"prive\"auto!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vorig jaar een hele mooie VW Passat 2.0 TDI gekocht bij Axxi auto. Prijs / kwaliteit geef ik een 2 om dat ik nog nooit zo veel pech met een auto heb gehad. Inmiddels zijn alle 4 de verstuivers en spanrol vernieuwd, en hopen we dat we nu eindelijk probleemloos kunnen gaan rijden. De service daar in tegen had bijna niet beter gekunt, alle problemen zijn binnen het vermogen van Axxi auto keurig verholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en goede service, nette inruilprijs. De gebruikte auto wordt geleverd in prima staat en ziet eruit als nieuw. Kortom een prima bedrijf ook voor de aanschaf van onze volgende auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al meerdere auto\'s aangeschaft en altijd in onderhoud gehad. Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Zeker de laatste maanden ben ik zeer goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helemaal uit Groningen voor de aankoop van een Auto, maar het was meer dan de moeite waard. Prettig zaken doen en betrouwbaar! Ga zo door en bij de volgende aankoop van een auto ga ik zeker weer buurten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon simpel, een super bedrijf!!

Prima!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste auto hier gekocht. Na overleg een mooie prijs rondgekregen, prima afleverservice en alles in perfecte staat meegekregen. En niet te vergeten nog een flesje rose meegekregen bij de koop van de auto. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraken worden goed nagekomen en de service is prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is heel goed. Twee zaken werden in korte tijd opgelost. \"klaar ter wel u wacht\". Personeel is zeer gedreven om er een succes van te maken. Aanbevolen!

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg, ruime keuze auto\'s op voorraad. Pluspunt is dat alles onder 1 dak zit, zowel verkoop als onderhoud.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring,perfecte ontvangst,goede inruilprijs erg tevreden.nu eigennaar van een hele mooie auto kom zeker terug naar dit auto bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren een ford scorpio gekocht bij Axxi auto, ben zo vriendelijk te woord gestaan zowel door de telefoon, als via mail, en wat een service, wij wonen in nijmegen dus best ver weg, en raad eens wat ze kwamen de auto brengen, zo een service heb ik nog nooit mee gemaakt, ben ook dolblij met mijn auto, en je kunt ze vertrouwen, zo een bedrijf moet je tegenwoordig nog zoeken, en ik zal dan ook iedereen die een auto nodig heeft Axxi auto aanbevelen, bedankt voor alles en we zijn heel blij

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag gebruikte auto opgehaald bij Axxi-Auto. Ik wil van harte mijn complimenten geven aan deze garage. Ben zeer vriendelijk geholpen en erg prettige communicatie zowel telefonisch alswel via de mail. De garage geeft een sublieme service en doen niet moeilijk over extra\"s die je bij de koop wil hebben zoals nieuwe matten en set nieuwe banden. Auto is gewassen en gepoetst en zag er als geheel nieuw uit. Volle tank benzine erbij én een erg fraaie inruilprijs voor mijn oude auto. de keus was snel gemaakt; we gingen voor Axxi-Auto en die hebben er gelijk een klant bij voor onderhoud ed. Kan potentïele klanten deze garage van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na aanschaf van onze auto is deze netjes ageleverd met alle puntjes prima in orde gemaakt. Vriendelijk geholpen door de kundige eigenaar/personeel. Na een paar weken een probleem met de auto (elektrische bediening van het raam) in de ochtend gebeld en dezelfde middag is de auto gerepareerd. Dus al met al tot nu toe zeer tevreden over dit autobedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en erg klant vriendelijk. Heb bij Axxio een volkswagen passat gekocht en mijn eigen volkswagen golg ingeruild. ik kreeg een mooie inruilprijs en werd van A t/m z goed geholpen. Het begon met een mail uitwisseling die erg soepel en leuk verliep. na een aantal weken kreeg ik met mijn passat pech, aangezien de electrische handrem niet goed functioneerde, Ik ben terug gegaan en dit werd verholpen. Tot mijn grote schrik gebeurde dit aantal weken daarna weer, maar ben gewoon weer netjes geholpen. Dit keer hadden ze niet alleen de handrem schakelaar, maar gelijk de bedrading ook vervangen. Goede service, ik kon er op wachten met een heerlijk bakkie koffie.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service,vriendelijk personeel...eerlijk en betrouwbaar....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, snelle hulp en prettige werknemers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

2x schadeherstel 1x grote beurt + apk Goede service, klantvriendelijk, wel iets aan de prijzige kant voor reparatie etc

Watertoren 25

3247 CL Dirksland

Over Axxi Auto B.V.

AxxiAuto is al sinds 1985 mobiliteitspartner in de ruimste zin van het woord. Destijds zijn we begonnen in Dirksland op een huurlocatie. In 1998 bouwden we het bedrijf uit naar een toplocatie aan de Watertoren op het gelijknamige bedrijventerrein. Vandaag de dag geeft een showroom van 1.250m² ruimte aan zo'n 70 occasions. Collectie van kwalitatieve occasions We hebben altijd een voorliefde gehad voor exclusieve auto’s. Hierdoor beschikken we over een geselecteerde voorraad jonge, kwalitatief hoogdravende occasions. Wij leveren de auto's altijd perfect geprepareerd af, met minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Dát maakt nu net het verschil en daar worden onze klanten blij van. Vandaar dat we al jaren een enorme vaste klantenkring hebben. Zij zorgen ervoor dat wij als AxxiAuto onze passie voor het vak op niveau houden. Kwaliteit en service: prioriteit nummer 1 Onze technische mensen hebben passie voor het vak, zijn specialistisch opgeleid en hebben aandacht voor u als klant. U bent geen nummer, maar een zéér gewaarde klant. Kosten nog moeite wordt gespaard om de technische mensen up-to-date te houden met opleidingen. Ook investeren we in de meest geavanceerde diagnose-apparatuur. Niet voor niets scoren we een 8,9 bij onze klanten die inmiddels honderden reviews hebben geschreven. Kwaliteit en service is prioriteit nummer 1! Dát is AxxiAuto.