3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed uitleg en maken fe auto netjes schoon

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs een nieuwe gebruikte auto bij hen aangeschaft. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de aflevering (in mijn geval +/- 1 week) is alles uitermate soepeltjes verlopen. Ze regelen echt alles voor je. Zijn erg attent en punctueel in communiceren. Een erg fijne ervaring en een zeer prettige auto!

4 sterren: goede service, goed behandeld

hallo bij deze garage een opel meriva gekocht. zeer vriendelijk geholpen ze nemen echt de tijd voor je zeer mooie zaak en werkplaats. zeker een goede reden om terug te gaan.

hele goede service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gebruikte BMW x5 gekocht 2 auto\'s ingeruild t was zo in orden auo perfect afgeleverd Zou zo nog weer auto kopen Ook al ist vanuit Neede een hele reis 2,5uur rijden Maar dat was het Ckers waard echt ! Helemaal top

Goed, hoog service niveau

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen met AxxiAuto zijn goed. Wij zijn al meerdere jaren klant en hebben onze auto\'s daar gekocht en zijn daar in onderhoud. Afspraken worden goed nagekomen en de medewerkers zijn klantgericht. Klein nadeel is dat het bedrijventerrein waar AxxiAuto op is gevestigd niet is aangeloten op het openbaarvervoersnet, hierdoor ben je aangewezen op een vervangende auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service, oplossingsgericht en als klap op de vuurpijl werd de auto gewassen en uitgezogen! Prima bedrijf!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn ervaring is het hoge service gehalte en de zorg voor klanttevredenheid welke Axxi auto laat zien.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed. Enige tijd geleden was ik al wezen kijken voor een auto. Maar uiteindelijk voor een auto gekozen bij een ander.Een oldtimer. Echter beviel ons dit niet en zo ben ik weer terrecht gekomen bij Axxi auto. Bij mijn eerste bezoek had ik een goed gevoel bij Axxi auto en de zaak ziet er zeer verzorgd uit.Zo ben ik weer bij ze terrecht gekomen. Ze deden mij een goed voorstel om de oldtimer in te ruilen tegen een andere auto. Inmiddels heb ik de auto en ziet er super uit. Service en contact zeer goed.Bij een volgende auto ga ik als eerste naar Axxi auto en ik zal ze ook aanbevelen. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klant vriendelijk en klangericjt bedrijf met kennis van zaken. Echt top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een heel mooi bedrijf super klant vriendelijk altyd juiste informatie prettige werk sfeer ook met de direkteuren vlotte behandeling heel goeie informatie

Watertoren 25

3247 CL Dirksland

Over Axxi Auto B.V.

AxxiAuto is al sinds 1985 mobiliteitspartner in de ruimste zin van het woord. Destijds zijn we begonnen in Dirksland op een huurlocatie. In 1998 bouwden we het bedrijf uit naar een toplocatie aan de Watertoren op het gelijknamige bedrijventerrein. Vandaag de dag geeft een showroom van 1.250m² ruimte aan zo'n 70 occasions. Collectie van kwalitatieve occasions We hebben altijd een voorliefde gehad voor exclusieve auto’s. Hierdoor beschikken we over een geselecteerde voorraad jonge, kwalitatief hoogdravende occasions. Wij leveren de auto's altijd perfect geprepareerd af, met minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Dát maakt nu net het verschil en daar worden onze klanten blij van. Vandaar dat we al jaren een enorme vaste klantenkring hebben. Zij zorgen ervoor dat wij als AxxiAuto onze passie voor het vak op niveau houden. Kwaliteit en service: prioriteit nummer 1 Onze technische mensen hebben passie voor het vak, zijn specialistisch opgeleid en hebben aandacht voor u als klant. U bent geen nummer, maar een zéér gewaarde klant. Kosten nog moeite wordt gespaard om de technische mensen up-to-date te houden met opleidingen. Ook investeren we in de meest geavanceerde diagnose-apparatuur. Niet voor niets scoren we een 8,9 bij onze klanten die inmiddels honderden reviews hebben geschreven. Kwaliteit en service is prioriteit nummer 1! Dát is AxxiAuto.