4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte service, alles naar volle tevredenheid opgelost! Echt een aanrader, volgende keer weer naar Axxi Auto!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijke zaak, snel goede zaken kunnen doen. Nadat de auto klaar was afspraak gemaakt voor ophalen van de auto, toen werd me aangeboden of ze de auto konden brengen. Ze moesten de volgende dag in de buurt zijn. Scheelde me 3,5 uur rijden heen en terug. Ik zeg: Superservice! Alles netjes geregeld (opgestuurd per mail) snelle reactie en service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen zijn heel goed met dit bedrijf. Er was al snel vertrouwen wederzijds.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

klantgericht, verstand van zaken en goed vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf wordt altijd perfect geholpen en de klacht wordt serieus genomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eind Juli Honda CT-V gekocht. Wat een auto en wat een service.Geen enkel probleem en goede prijs voor mijn inruilauto gekregen. Prima aflevering en ook de nazorg is perfect. Sebastiaan heeft prima job gedaan. Bedankt voor alle goede zorgen etc.Volgende geheid weer bij jullie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben zeer te vreden met mijn bmw, ik had wat kleine dingetjes maar is super goed op ge lost zonder schevegesigten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prachtige auto gekocht, dankzij Axxi Auto. Erg klant- en servicegericht en snelle aktie! Een topprestatie!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend bedrijf, vriendelijk en goed geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Laaghangende zon, en boem. Een flinke voor schade aan mijn 2 jaar oude stalen ros. Trots gekrenkt, en een plan om hem in te ruilen. Toch mijn schade laten herstellen via AxxiAuto. Ik kreeg hem van de week weer terug, en voor mij weer als nieuw! Gepoetst, gecheckt en ik ben dit Fiasco mede dankzij AxxiAuto weer vergeten... Chapeau voor het hele team!!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op zoek naar een Audi A3 met lederen bekleding kwamen we uit bij Axxiauto. Het is voor ons niet naast de deur (150 km) dus eerst gemaild met Axxiauto m.b.t. onze auto die we in wilden ruilen. Al het contact is daarna gelopen via Sebastiaan. Foto’s meegestuurd en binnen no time hadden we al bericht (zelfs op zondag !) met een nette inruilprijs. Voor ons nieuw dat het allemaal zo snel ging en zo “makkelijk”. Dus op naar Dirksland! Omdat we toch wat kilometers moesten maken werd voorgesteld om de auto helemaal klaar te maken, dat als hij mocht bevallen, we hem meteen mee konden nemen. Dat hadden we nog nooit meegemaakt, maar wel erg handig. Daar aangekomen konden we helaas geen proefrit maken, de auto startte wel maar reed niet, kwamen ze zelf ook pas achter vlak voordat wij daar aankwamen, dus te laat om ons af te bellen. Hij gaf een waarschuwing in de boardcomputer en aangezien het een automaat betrof is dat allemaal extra beveiligd blijkbaar, dus rijdt hij niet meer. Dus helaas zijn we weer naar huis gemoeten zonder een nieuwe auto. Het probleem bleek niet zo eenvoudig/snel op te lossen (vooral mede door gebrek aan voldoende vakkundig personeel bij Audi i.v.m. vakanties). Ze hebben er alles aan gedaan om het op te lossen en uiteindelijk hebben ze de hele automaat, en aansturingscomputer vervangen. Alles nieuw dus. En hij rijdt super!! Dit heeft daarom enige tijd in beslag genomen en we moesten dus geduld hebben, maar in de tussentijd werden we op de hoogte gehouden door Sebastiaan. Vanaf het 1e moment hadden we een goed gevoel bij deze garage, ze zijn open en eerlijk over echt álles. Ze deden ook niet moeilijk over wat schade aan onze inruilauto, ook heel fijn. En ze wilden de auto in principe naar onze woonplaats rijden voor de proefrit. Afgelopen zaterdag toch maar zelf naar Dirksland gereden voor de proefrit en hij was helemaal naar wens, dus de koop was zo rond. Dus een heel groot compliment voor hun service, openheid en eerlijkheid van zaken over alles en voor hun vriendelijke, altijd correcte en totaal niet opdringerige (wat bij andere garages vaak wél voorkomt) houding t.a.v. de klant. Daar zouden veel garages/dealers een voorbeeld aan kunnen nemen! Want zo’n service is voor ons een reden om bij een volgende auto weer gewoon lekker af te reizen naar Dirksland. Zij begrijpen blijkbaar heel goed wat de klant belangrijk vindt !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed ervaren. Snelle levering. Over alles tevreden en zeer blij met de nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een BMW 320i touring hier aangeschaft. Prima geholpen, klantvriendelijk en snelle afhandeling van de levering van de auto. Alle afgesproken punten waren keurig gedaan en ik ben nu een zeer tevreden rijder! Sebastiaan en Sjaak, bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Golf GTI gekocht. Het voelde goed en vertrouwd aan en daarom de keuze gemaakt voor Axxi Auto. Jammergenoeg was Sjaak er niet bij de aflevering. Sebastiaan heeft dit prima opgevangen. We hebben 4 nieuwe banden bij gekregen; zeer goede banden! Wat dat betreft prima service!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via sjaak van Axxiauto kocht ik een mooie Renault Clio, die ze als inruiler hadden verkregen. Mijn eigen Micraatje ruilde ik in en kreeg er een fijne prijs voor. Trots reden we met ons nieuwe autootje naar huis. Echter er ontstond een probleem met de motor temperatuur. Gebeld naar Axxiauto en er werd meteen een garage geregeld waar e.a. doorgemeten werd. De koelventilator bleek niet op volvermogen te kunnen draaien. Meteen werd er een vervangende auto voor mij geregeld en de Clio weer terug naar Dirksland.De auto werd gemaakt en ook werd nog een storing in het electrich circuit hersteld.Ook het contact met de monteur Cor in de garage was vriendelijk en duidelijk. De auto werd na herstel weer keurig thuisgebracht. Natuurlijk baal je als er wat aan je nieuwe auto mankeert. Daar staat tegenover dat er zeer vlot en vriendelijk werd gehandeld door Axxiauto. Sterker nog, ik had de indruk dat Sjaak nog harder baalde dan ik. In ieder geval een TOP bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en goede kwaliteit gisteren nog klein probleempje met auto in Nieuwe Tonge, geen probleem monteur vliegt in auto om hulp te bieden goede occasions, fijne medewerkers!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen. Oog voor detail. Zeer klantvriendelijk en komen ten aller tijde gemaakte afspraken na. Zijn behulpzaam bij het zoeken naar een auto, afgestemd naar wens. Auto\'s worden altijd zeer netjes afgeleverd. De volgende wordt gewoon weer een Axxi-Auto.

Watertoren 25

3247 CL Dirksland

Over Axxi Auto B.V.

AxxiAuto is al sinds 1985 mobiliteitspartner in de ruimste zin van het woord. Destijds zijn we begonnen in Dirksland op een huurlocatie. In 1998 bouwden we het bedrijf uit naar een toplocatie aan de Watertoren op het gelijknamige bedrijventerrein. Vandaag de dag geeft een showroom van 1.250m² ruimte aan zo'n 70 occasions. Collectie van kwalitatieve occasions We hebben altijd een voorliefde gehad voor exclusieve auto’s. Hierdoor beschikken we over een geselecteerde voorraad jonge, kwalitatief hoogdravende occasions. Wij leveren de auto's altijd perfect geprepareerd af, met minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Dát maakt nu net het verschil en daar worden onze klanten blij van. Vandaar dat we al jaren een enorme vaste klantenkring hebben. Zij zorgen ervoor dat wij als AxxiAuto onze passie voor het vak op niveau houden. Kwaliteit en service: prioriteit nummer 1 Onze technische mensen hebben passie voor het vak, zijn specialistisch opgeleid en hebben aandacht voor u als klant. U bent geen nummer, maar een zéér gewaarde klant. Kosten nog moeite wordt gespaard om de technische mensen up-to-date te houden met opleidingen. Ook investeren we in de meest geavanceerde diagnose-apparatuur. Niet voor niets scoren we een 8,9 bij onze klanten die inmiddels honderden reviews hebben geschreven. Kwaliteit en service is prioriteit nummer 1! Dát is AxxiAuto.