goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op vrijdag contact opgenomen betreffende kapotte uitlaat, zelfde dag nog langs kunnen gaan (vlak na sluitingstijd!) even bekeken wat er vervangen moest worden. Dag erna (zaterdag) s\'morgens auto gebracht, tegen de middag al klaar! Top Service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via vrienden ben ik voor de eerste keer in contact gekomen met Lawrence Car Service.In verband met de reparatie van de Katalysator van mijn Seat Cordoba 1.6 heeft Lawrence Car Service heel veel moeite gedaan om t zo goedkoop mogelijk te maken i.v.m aanschaf nieuwe Katalysator en reparatie ervan..Ik heb de Seat Cordoba op 22-05-2013 gekocht..Op 23-05-2013 de dag dat ik afscheid moest nemen van mijn lieve vader hoorde ik dat t niet goed zat onder mijn auto..Ben terug gegaan waar ik de auto gekocht heb..die liet me weten..laat maar rammelen onder die auto..je weet zodra je hier wegrijdt vervalt de garantie..DUS IK BEN SUPERBLIJ DAT LAWRENCE CAR SERVICE MIJ HELE GOEDE UITLEG EN SERVICE GEBODEN HEEFT..OM TOCH TOT EEN GOEDE OPLOSSING TE KOMEN..DIE EIGENLIJK WAAR IK DE AUTO GEKOCHT HEB T ME OOK HAD KUNNEN AANBIEDEN..SUPER SERVICE VAN LAWRENCE CAR SERVICE..TOPPIE...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zaterdagochtend telefonisch contact opgenomen : auto liep niet meer goed op bezine/lpg. Kon direct komen. Werd door jonge medewerker direct geholpen. Auto werd aan computer gekoppeld, mankementen geconstateerd. Waarschijnlijk bobine beschadigd. Vervolgens werd geconstateerd dat bougies aan vervanging toe waren. Bougies niet in voorraad. Werden door medewerker direct elders gehaald en vervangen. Auto reed hierna zonder storingen. Bobine niet vervangen, alleen indien dit nodig is. Zelden zo\'n goede service gekregen en dat op een zaterdag.\r\nGrote pluim Lawrence Car Service!!!!!!!!\r\nZal in de toekomst vaker hier terugkomen bij reparatie cq onderhoud!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf correct trekhaak geplaatst geheel volgens de gemaakte afspraak!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kom er al jaren we zijn dik tevreden over het personeel is vriendelijk en behulpzaam\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer Betrouwbaar & professioneel. Klantvriendelijk & oplossingsgericht!

Polychemstraat 22

6191 NL Beek