Werd snel gehandeld

Snelle reparatie en goede service

Spoedreparatie probleemloos opgelost

Snel en goed geholpen!

Auto was precies als beschreven, heel netjes afgeleverd zonder poespas.

Goede ervaring

Super service

zeer goede

goede service werd direct geholpen prima.

Correcte afhandeling van mijn reparatie afspraak.

Auto werd volgens afspraak gerepareerd. Communicatie is prima.

reparatie in dezelfde dag klaar en een leenauto als vervanging

reparatie in dezelfde dag klaar en een leenauto als vervanging

Goed geholpen

Goed geholpen

GOEDE SERVICE

Afspraak maken is makkelijk. De auto wordt goed gerepareerd.

Heel goede service

Ben altijd heel goed geholpen en te woord gestaan. Ook heel goed meedenkend over problemen.

Vriendelijk en vakkundig

Nu meerder keren voor hier geweest voor niet standaard onderhoud maar voor zaken waar je niet bij elke garage terecht kunt , altijd top en vakkundig uitgevoerd . Ze weten hier waar ze mee bezig zijn . Complimenten aan het hele team

Garage waar je voor een goede prijs een auto kunt kopen en terecht kunt voor onderhoud

Zeer tevreden over mijn , een jaar geleden, bij Lawrence Car Service gekochte Volkswagen T-Roc. De onlangs uitgevoerde service beurt correct en tegen een goede prijs uitgevoerd.

Prima!

Duidelijke communicatie en afspraken, enorm vriendelijk en hele goede service.

Zeer tevreden en snelle afhandeling

Super website, makkelijk online een afspraak maken, zeer snel en goed geholpen. Vriendelijke personeel

Kundige monteurs, niets is hun teveel. Er heerst ook ‘n gezellige sfeer in de ontvangstruimte; koffie is snel gemaakt.

Voel me bekocht.

Met deze ervaring schrijven even gewacht met hoop op enige compensatie maar die komt niet. Dus hier mijn ervaring met Lawrence CAR service. Op 2 november 4 nieuwe banden laten monteren. Banden en velgen zaten helemaal onder montagepasta. Na het poetsen tot ontdekking komen dat velg beschadigd was, balanceer plakgewichten maar half op de velg zitten, niet de afgesproken band load index gemonteerd. Hierover gereclameerd zou opgelost worden maar hier hing een behoorlijk prijskaartje aan, geen compensatie dus.

De afspraak is snel gemaakt en de service is goed

Twijvelachtig

Na aankoop van mijn auto heb ik hem 10 maanden later laten apk keuren was er voor rond 1000 mankementen aan de auto na 10 maanden na aankoop de auto gebruikt olie dit heb ik zelf te laat bemerkt daarom twijfel ik dat bij aankoop van de aute daar allemaal niks is van gemerkt door de garage want mij was verteld bij levering kreeg hij nog een beurt

Uitstekend!

Vriendelijke persoonlijke benadering, vakkundig, goede service, snelheid en inplannen, eerlijk.

prima service

vakkundig / eerlijk & goede communicatie

Altijd goede service

Wordt altijd goed geholpen

Zo te zien correct werk afgeleverd.

Na de auto terug gekregen is de ervaring bij een temperatuur onder de 7 graden dat de gasinstallatie correct functioneert. Als dat zo blijft gaan is het helemaal goed.

Polychemstraat 22

6191 NL Beek