perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een trekhaak besteld via internet, en deze garage was een montage plaats waar de trekhaak geplaatst zou worden. De afspraak zelf werd netjes via de mail bevestigd, door de garage.\r\n Volgens afspraak kon ik terecht,en mij werd via een sms-je, me de dag van tevoren nog een herinnering gestuurd. \r\n Ter plaatse werd de trekhaak, snel, vakkundig en met een glimlach gemonteerd. Vlak voor vertrek werd nog even mijn voorruit schoongemaakt, van vlekjes die er al lang opzaten, zodat ik met \"goed zicht, veilig mijn weg kon vervolgen\". Service met een glimlach!\r\n Ik kan enkel lof spreken, voor deze garage en de service. Waren maar alle bedrijven zó klantvriendelijk, netjes en correct. \r\n Deze garage heeft een vast klant voor zich gewonnen,\r\n\r\nChapeau Lawrence Car Service. \r\nThumbs-up, \r\n\r\nGroetjes, \r\nMaurice oet Zitterd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een mooie occasion zien staan voor een leuke prijs, maar moest er wel 100km voor rijden. Na telefonisch contact had ik er een goed gevoel over gekregen. Ik ben er heen gereden en was positief verrast over het ontvangst en de staat van de auto. Ik heb meteen mijn oude auto daar gelaten en met de nieuwe weer naar huis.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op zoek naar een bedrijf wat ook onderhoud aan mijn lpg installatie kon doen. Prima, kundig en flexibel geholpen. Zelfs bij 38 graden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette en goede service en alles volgens afspraak .indien iets onvoorzien dan steeds in overleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote beurt, APK en airco check laten doen. Zoals ik van Lawrence gewend ben zijn de werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle service - klantgericht & vriendelijk.\r\ndenken mee in oplossingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede servirve, dudielijk over prijzen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was dik tevreden na eerdere keuring, echter dit maal minder.\r\nAuto was afgekeurd op 3 lampjes (1 terecht - kabel door) over 2 overige lampjes twijfel - ook geen terugkoppeling/duidelijk laten zien wat er mis mee was. \r\n2x Werkplaatstarief terwijl maar 1x lampjes verwisseld zijn (1e keer 0,25 min. kosten in rekening gebracht terwijl meteen bleek dat kabel door was en 2e keer 0,15 min voor verwisselen lampjes (is correct) tijd was echter al verrekend in eerdere 0,25 min. Jammer, er was ook niet duidelijk gecommuniceerd dat de lampjes niet vervangen waren (ivm herkeuring).

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd de juiste diognose

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima heel heel goed
  • Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed deskundig bedrijf! Wat planning betreft kunnen ze nog iets leren. Vaak bleek de auto nog niet klaar op de afgesproken dag. Hier zat weliswaar een redelijke tegenmoetkoming tegenover, maar dit dekte niet geheel de schade die wij hierdoor opliepen. Kortom, goed bedrijf die je goed op de hoogte houden van stand van zaken. Zijn deskundig maar kunnen op het gebied van planning nog iets leren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed contact omtrent afspraak en einde werkzaamheden. Duidelijke uitleg over de reparatie. Bedrijf beveel ik zeer zeker aan bij anderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf LPG inbouw Fiat Panda....\r\n\r\nGoede zaak, maakt een betrouwbare indruk, echter een paar kanttekeningen moet ik er toch bijzetten.\r\n\r\nZe geven de goedkoopste offerte met Gratis Leenauto en binnen 2 dagen rijden op gas, dat is een service waar menigeen zich een stuk van af kan snijden. Ook de baas is een kundig en hulpvaardig mens.\r\n\r\nZo nu de aandachtspunten,\r\n1. De auto stottert een kleine beetje op gas, het zou kunnen liggen aan het feit dat er LPG ( warmere ) bougies in moeten komen, de vraag is achteraf waarom men dat niet gedaan heeft. Immers wil iedereen een goed lopende auto op gas hebben. Ik vind het een gemiste kans, zeker gezien de ca 20 euro die de bougies meer kosten. Nu kan ik zelf bougies halen en deze erin draaien en hopen dat het gestotter dan weg is.\r\n\r\n2. De afhandeling van het geheel is erg haastig omdat Lawrence Car Service het enorm druk heeft. Uiteraard wil men geld verdienen echter een kleine discussie tijdens het afhalen van de auto over de inbouw van de gasindicator cq omschakelaar, leidde tot een moment van frustratie. Ik moet eerlijkheids- halve vertellen dat men aangeboden heeft om dit kosteloos te veranderen. Dus een goede pluspunt, echter de emotie tijdens de discussie had ik achterwege gelaten. \r\n\r\nAl met al een goedkope lpg auto gekregen en hopen dat het gestotter na het wisselen van de bougies weg is. Een zeer vakkundig bedrijf met heel veel knowhow, dus verstand van zaken.\r\n\r\n\r\n

• Reden bezoek Andere reden

Polychemstraat 22