Beste Huub, Begrijp uw frustratie aangaande de cruise control handel. Echter er zit 1 jaar garantie op het product, als er na 4.5 jaar iets stuk gaat kunnen we helaas geen garantie verlenen op dit product. Wel kan ik u aanbieden om de handel gratis te vervangen tegen de prijs van de bedienings-hendel. verder moeten onze monteurs bij onderhoud alle niveau's geheel bijvullen/vullen. We kunnen helaas geen onderscheid maken, dan gaat het wellicht fout cq. worden er zaken gemist. Hoog graag van u, Lawrence
Geachte heer Ruijters, Goed dat u reageert via dit medium. Er is uw echtgenoot duidelijk aangegeven dat er een prijsindicatie is afgegeven voor de apk en de daaruit voert vloeiende reparaties. Helaas was het wiellager niet meer af te stellen, er bleef overmatig veel geluid hoorbaar en is dus vervangen voor de APK norm. dat er dan buiten het arbeidsloon ook extra materiaal kosten bij komen lijkt mij niet meer dan billijk. Immers, er is duidelijk met uw partner een werkorder doorgesproken, gesproken over een indicatie ect ect.. U komt op hoge poten hier äanvliegen"scheld telefonisch ons personeel uit en vind ons letterlijk een KUT zaak. ik heb u daarop vriendelijk verzocht op uw bewoording te letten, u geeft daar echter blind van woede geen gehoor aan., Uiteindelijk heb ik met uw partner wel een enig sinds net gesprek mogen voeren, heb u alleen het lager in rekening gebracht. U wilt verwijderd worden uit ons bestand, we betreuren dat natuurlijk. Echter vragen wij ons natuurlijk wel af wat het waard is een klant te hebben welke ons zo betiteld!!! Uw partner blijft natuurlijk welkom. Lawrence
Beste, Natuurlijk goed dat u uw ongenoegen ventileert, alleen kan ik met deze berichtgeving weinig. Aan uw mailadres kan ik niet vinden waar er eventueel wat beter kan worden gedaan. Vraag u om contact met ons op te nemen zodat we wellicht eea positief kunnen bespreken.