Dank voor het afstellen van de voorwielophanging en montage nieuwe banden. Leuk dat ik voor ern paar uur een leenauto mee kreeg.

perfect geholpen

storing goed verholpen

Helder snel klantgericht

Klasse service!

Mijn vrouw is 1 deze dagen uitgerekend om te bevallen van ons eerste kindje. Wij hadden het plan om onze auto particulier te verkopen. Om dan kort voor het einde van haar verlof een nieuwere grotere auto te kopen. Toeval treft dat bij Lawrence een auto staat die compleet aan onze wensen voldoet. Aangezien onze situatie konden wij niet het risico lopen om voor deze auto 2 uur enkele reis de auto te gaan halen. Tevens was inruilen iets wat we in eerste instantie ook niet in gedachte hadden. Maar om voor ons zelf nog niet de deur dicht te gooien toch even contact opgenomen met Lawrence om onze situatie uit te leggen. Via telefonisch contact krijgen we te maken met Bram. Hij heeft op afstand een indicatie voor onze auto gegeven, een mondeling akkoord gegeven op wat wij te bieden hadden. Is vervolgens in de auto gestapt en is deze hoogstpersoonlijk (2 uur enkele reis) bij ons wezen afleveren. Wij zijn compleet verbaasd dat er op deze wereld nog zulke eerlijke mensen zijn, ons vertrouwen is gewonnen. Klasse!! Hartelijk dank voor deze service!

Snel en goed behandeld

Niet betrouwbaar.

Eerste keer daar. Vriendelijk personeel. Kwamen ook vakkundig over. Auto laten keuren. Enkele afkeuringspunten. Prijsopgave rond de 485 euro. Mijn vrouw gaat de auto ophalen en er wordt 530 geteld. Dus als je een prijsopgave laat maken zou ik het zwart op wit laten zetten. Verder over het geleverde werk geen opmerkingen.

BEDROEVEND

RUIM 650 EURO BETAALD VOOR EEN REPARATIE DIE NIETS VERANDERD HEEFT AAN HET EUVEL WAARVOOR DE AUTO IN DE GARAGE IS AANGEBODEN. KLANT HEEFT AANWIJZINGEN GEGEVEN WAAR HET EVENTUELE DEFECT GEZOCHT KON (MOEST) WORDEN, DAAR IS ACHTERAF BLIJKBAAR NIETS MEE GEDAAN. resultaat: ONDERDELEN ZIJN VERVANGEN DIE NIET AAN VERVANGING TOE WAREN. KLANT VRAAGT DAAROM DEZE WEEK EEN GESPREK TE KUNNEN HEBBEN MET DHR. LAWRENCE. DAT ZOU KUNNEN OP 23 OKTOBER NA 14.00 U, OF 24 EN 25 OKTOBER, AANBEVELEN? LIGT AAN DE RESULTATEN VAN HET GESPREK.

Vakmannen

Prima service , telefonisch goed bereikbaar en helder en duidelijk over wat er miet gebeuren Al jaren een TOP team met vaklui

Snelle en goede service!

Ik ben al een aantal jaar vaste klant bij dit bedrijf. Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en kwaliteit. Zeker zou ik dit bedrijf bij anderen aanbevelen! Twan Claessen is vooral mijn monteur; een topper!

Gewoon zoals afgesproken, goede service en een schone auto.🏆

Afspraak vervolgens goede service en een schone auto retour😉

Acuut probleem werd nog dezelfde dag verholpen en bij aflevering was de auto ook nog schoongemaakt 😀

Prima garage

Een mooie tweedehandse auto gekocht waarbij alles net naar afspraak is afgehandeld. Op afspraak zijn ze ook s’avonds voor ons open geweest, super services!

Uitstekende Service

Goede afspraken gemaakt en nagekomen. Snelle afhandeling en prettige sfeer.

Zeer tevreden, kwalitatief zeer professioneel personeel. Goed advies.

Zeer tevreden. Goed advies door professioneel personeel.

Profesioneel, vakbekwaam en vriendelijk personeel dat met mij meedacht

Mijn auto moest voor eind oktober APK gekeurd zijn. De datum dat ik in de garage moest zijn had ik diverse medische afspraak of de datum verzet kon worden. Niet nodig zei men en boden mij meteen een leenauto aan die ik ook nog de dag van tevoren kon ophalen. Tijdens een van mijn bezoeken repte ik over de mogelijkheid om de lichtopbrengst van de koplichten te vergroten. verschillende scenario's passeerden de revue. Ik heb hier verder geen aandacht aan besteed, maar na de grote beurt en Apk waren er koplichten vervangen door lampen met 30 % meer opbrengst niet overbodig dez donkere dagen. Klasse!!!

Nog steeds zeer tevreden.

Bij APK word ik gebeld als er onvoorziene kosten tevoorschijn komen, dit ervaar ik altijd als prettig. Zo ben je tenminste op de hoogte v/d kosten en sta je niet voor verrassingen. Al met al nog steeds tevreden.

Supersnelle service

Weer top geholpen. Afspraak op korte termijn mogelijk. Met altijd een reminder de dag vooraf.

Prima service en goed geholpen

Goed geholpen goed geïnformeerd

Goed geholpen. Al duurde de reparatie wel lang. Maar dat lag aan het minder goed verkrijgbaar zijn van de onderdelen welke vervangen moeten worden. Wat ik minder vond is dat de nummerplaat behuizing zondercte vragen vervangen was.

Topbedrijf met zeer gemotiveerde, klantgeriichte mensen ! 👍🏼

Top !

Laurence Car Service heeft mooie auto's van goede kwaliteit. Ik ben er heel tevreden over.

service / kwaliteit perfect ! ! !

innovatief garagebedrijf met vakmensen in dienst - perfecte service - ondanks enorme drukte altijd bereid te luisteren - zonder enige vorm van stress. Kortom prima voor aankoop en eerlijk en vakkundig voor onderhoud. p.s. lekker kopje koffie en als je geluk hebt stukje vlaai

Professioneel en zeer vriendelijk!

Professioneel en zeer vriendelijk!

afspraak = afspraak + meer

Al jaren klant en altijd een duidelijk verhaal. Buiten dat er gebeurt wat wordt afgesproken word ik nog regelmatig verrast door 'overdelivery'. Auto netjes gepoetst, verborgen gebreken ff erbij opgelost. Prettig contact, goede communicatie (reminder dag ervoor) en wat humor doet ook veel;-).

Kundig, transparant en vriendelijk

Kom al een aantal jaren bij deze garage. Van te voren is altijd duidelijk wat er gaat gebeuren aan je auto. Er wordt goed gecommuniceerd, ook handig dat je een herinnering krijgt voor je afspraak.

Polychemstraat 22

6191 NL Beek