Goede service, vriendelijk en snelle afhandeling.

Top service

Ze staan altijd klaar voor je

Eerlijke maar drukke garage

Werken snel en eerlijk auto nog niet goed maar had een goede indruk kom er terug Gr jef

zeer goede en vakkundige service

ik ben er 3 keer geweest met mijn auto voor die tijd ging ik bij een garage in GELEEN .maar een service wat ik bij LAWRENCE krijg heb ik in GELEEN nooit gehad . prima .

Vriendelijk, vakbekwaam personeel

Alweer top!

Goede service!!

Goed duidelijke communicatie en goede service

Carbon blasting laten doen bij mijn BMW. Duidelijke vlotte vriendelijke communicatie met het bedrijf gehad en het uitgevoerde werk was ook naar volle tevredenheid

Een zeer klantvriendelijk en professioneel garagebedrijf!!

Mijn auto is goed gerepareerd, kreeg gedurende de reparatie een leenauto tegen een schappelijke prijs en ik voelde me echt als klant behandeld.

mee denken

Auto voor APK bij Lawrence Car Service afgegeven. Meteen goed gekeurd.

Ik hooop dat mijn probleem nooit meer voorkomt

De kleppen waren defect. De reparatie duurde lang, maar ik hoop dat alles nu goed verloopt

goede prijs - kwaliteit verhouding met TOPSERVICE

goede prijs - kwaliteit verhouding met TOPSERVICE

Perfect. Snelle en goede service

Perfect, snelle en goede service

snelle en correcte afhandeling

Binnen 1 dag geholpen met een kleine reparatie

Vriendelijk personeel !Snel en fijn geholpen ! Meedenkend ! Een aanrader

Service was uitstekend Dank daarvoor

Ik ben vriendelijk en gelijk geholpen, er moest een nieuwe accu in.

Fijne garage je wordt goed geholpen door vriendelijke mensen.

Super!

Kwaliteit, vakkennis, uitstekende service, vriendelijk/persoonlijk, een extra ‘mijl’ is geen probleem!

13 euro meer betaald dan offerte.

Vriendelijke mensen

geweldig

super tevreden over snelle service en vriendelijkheid

Positief

Na n telefoontje van mijn kant, bleek dat de reparatie aan m'n auto langer duur dan ik gedacht had. Maar gelukkig rijd m’n “karretje” weer als vanouds.!

Zeer goede service, ook bij spoedklussen

Alle reparaties goed uitgevoerd

Dank zij Twan, de monteur, wederom vakwerk geleverd elke keer dat ik met een van mijn auto's kom.

Polychemstraat 22

6191 NL Beek