Helemaal ontzorgt

Goed advies mbt de bandenwissel. Snel en vakkundig afgehandeld zoals afgesproken!

Vriendelijk en correct

Slecht

Oplichters er wordt wat anders berekend dan gezegdt wordt

Prima!!

Vriendelijke mensen, goed en snel geholpen!!

Grote beurt gedaan geweldig.

Nieuwe distributieriem spanrol waterpomp en grote beurt loopt weer als nieuw.zeer betrouwbare zaak.

goede service

Goede uitleg wat ze gedaan hebben en wat je verder er aan kunt doen. ook het personeel vriendelijk.

Goed bereikbaar en gemakkelijk

Lawrence Car Service is goed bereikbaar en het maken van een afspraak een ook de verdere afhandeling is makkelijk en klantvriendelijk.

Prima!

Prima service en aardige medewerkers. Ik kom er al jaren.

Prima service prima medewerkers

Bij dit bedrijf werken gedreven en deskundige medewerkers. Goede service en duidelijke adviezen. Al jaren vertrouwen wij onze auto’s aan Car Service Lawrence toe.

Eerlijk en goed.

Snelle en vriendelijke service. Volgend jaar meteen mijn keuring bij jullie enz.

Fijne service, vriendelijke medewerkers en snel.

Alleen maar positief

Opdracht na offerte overleg. Keurige offerte. Prijs gehandhaafd van offerte en alleen iets minder mogen betalen. Eerlijke urenregistratie. Correcte informatie en vriendelijk personeel.

Altijd bereid om te helpen

Altijd tevreden en zeker vriendelijk

Goede service nette prijs

Bij pech auto opgehaald ter plaatse, goede diagnose gemaakt van problemen, onderdelen besteld en netjes gemaakt. Auto loopt weer als een zonnetje

te duur

te dure banden, elders goedkoper

Zeer goede garage

Makkelijk afspraak in te plannen online , persoonlijke en prettige ontvangst , goede wachtruimte, snel en degelijk werk !

Uitstekende service

Uitgebreid onderhoud uitgevoerd aan onze camper

persoonlijke service voor noodzakelijke reparaties ( zonder onnodige reparaties)

zie boven

Snel goed geholpen en een goede communicatie

Snel en goed en vriendelijk geholpen.

Geweldige service

Ik kan altijd terecht met een probleem en wordt uiterst vriendelijk geholpen.

De auto is zelfs bij ons afgeleverd omdat wij zelf helaas door ziekte verhinderd waren. Met als bonus een lekkere fles wijn.

Gekwalificeerd personeel

TOP!!!!!!

Ik geniet van de uitstekende SERVICE die Lawrence Car Service V.O.F. mij biedt. Zeer bekwame monteurs die er alles aan doen mijn auto tip top in orde te krijgen. Dank!!!!!

Prima service, vriendelijke behandeling.

Prima bedrijf.

Polychemstraat 22