Goed geholpen

Deskundige medewerkers.

Defect aan LPG installatie goed gerepareerd en er kon op hele korte termijn een afspraak ingepland worden.

klantgericht / - vriendelijk

goed advies met eerlijke / duidelijke communicatie | + aantrekkelijke prijzen

MISLEIDENDE PRIJSOPGAVE EN DRUK OM TE BETALEN

Indicatieprijs: €450–€500. Diezelfde dag ineens: €910+. Bij telefonisch contact werd gezegd dat de motor niet meer in elkaar gezet zou worden als ik niet akkoord ging. Kortom: betalen of je auto in onderdelen terugkrijgen. Werkzaamheden bovendien onvolledig (kleppendeksel niet gereinigd, membraan niet vervangen) en onjuiste informatie gekregen: een membraan zou niet los verkrijgbaar zijn, terwijl dit gewoon ± €10 kost bij o.a. Eurami. Zeer onvriendelijke behandeling bij ophalen en onnodig lang laten wachten (met jong kind en oudere moeder). Tijdens het wachten hoorde ik klanten die ook ineens met hogere kosten werden geconfronteerd — dit lijkt geen incident. Andere offertes voor hetzelfde werk: max €640. Conclusie: onbetrouwbaar en druk uitoefenen zodra je auto uit elkaar ligt.

Zeer tevreden over Lawrence car service!

Communiceert goed over gevonden gebreken. Denkt met je mee! Kundig en vriendelijk personeel! Wij hebben er nu 2 auto’s die daar alles geregeld krijgen. We zijn tevreden klanten!

Bij het eerste contact ging het al erg prettig. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik vroeg voor een prijsopgave en kreeg deze een uur later per mail. Op de afgesproken dag auto gebracht en deze was later die dag klaar. Berichtje gekregen. Factuur was conform prijsopgave.

Geen poespas. Eerlijk, vakkundig .

...

Vakbekwame en aardige mensen met goede service.

Altijd goed advies, vriendelijk personeel en redelijke prijzen

Uitstekende service. Vriendelijke mensen.

Ik word vanaf dag 1 hier hartelijk ontvangen. Altijd vriendelijk en eerlijk. Regelmatig een praatje over van alles en nog wat met oprechte interesse. Ik kom liever niet bij de garage, maar als het dan toch moet dan het liefst hier.

Eerst wordt verteld wat het kost

Prima vakgarage !

Goede prijs/kwaliteit verhouding en top service !

Correct en alles volgens afspraak

Hup naar de volgende afspraak

Wederom mijn auto gebracjt naar Lawrence carservice. Bij laatste inspectie werden lekkages gevonden. Deze werden vakkundig gerepareerd, waarbij 1 onderdeel onder garantie werd opgelost. Zeer tevreden met afhandeling en communicatie.

Goede service en snel geholpen

Goede service en snel geholpen

Vriendelijk, deskundig en zeer servicegericht!

Vriendelijk, deskundig en zeer servicegericht! Een aanrader.

je wordt goed geholpen

Kreeg zelfs vooraf de kosten raming per mail toegestuurd

Voor ons hét adres in zuid Limburg

Waar anderen nee zeggen wordt hier vaak meegedacht voor een oplossing.

Eerlijke garage. Die vind je niet veel.

Nauwgezet uitgevoerde keuring. Ongevraagd goede adviezen over de banden. Alleen nemen ze het niet zo nauw met het tijdslot. Na aanmelding van de auto via de website zou je dat wel verwachten.

Goed geholpen en op de hoogte gehouden met de kosten van de reparatie

Goed geholpen en op de hoogte gehouden met de kosten van de reparatie

Goede Service maar vooral klantvriendelijk

Ik ga liever naar Lawrence Car Service met mijn jonge Cupra in plaats van de VW/Cupra dealer. Het is zeker aan hun toevertrouwd!

Meedenkend

Goede service, vriendelijke bejegening. Auto was vlug klaar ondanks drukte.

Duidelijke communicatie om samen te komen tot transparante afspraken , die zeker worden nagekomen.

Goede en vakkundige werkplaats

Ik ben erg blij met jullie.

Vriendelijk, betrokken, deskundig, betrouwbaar

Polychemstraat 22