Ik vond de auto niet goed gepoetst was onder de motorkap en in het kofferruimte en onder de deuren wonen ook mensen en van binnen was hij ook niet goed gepoetst en ik vond het niet fijn dat ik weg rij bij Creussen op de schelsberg het benzine lampje al aanspringt terwijl ik zelf een auto achterlaat met na genoeg een volle tank.
Prettige ontvangst en tot aloe hulp bereid
Oh dit is mijn ding. Die vragenlijstjes. Lol. Bel me!
Netjes ontvangen. Alleen de overdracht ging een wat rommelig.
Mooi bedrijf en aardige verkoopmedewerker.
Goed en vriendelijk geholpen
Vriendelijk ontvangen , en neemt ook de tijd voor je.
Bij een zoektocht naar een Fiat 500, terecht gekomen bij Christaan Creusen, waar mijn oog direct viel op een Fiat 500 die aan al mijn wensen voldeed. Uiteindelijk heeft het nog een dikke maand geduurd voordat de financiering rond was. Door het geduld, klantvriendelijkheid en vertrouwen wat Creusen cars heeft getoond, rij ik nu dolgelukkig rond in een fiat 500 en kon ik mijn oude voeruig inruilen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Kim de Vos
De ervaring was in het algemeen goed.
Vriendelijk zakelijk niet te zeurderig Hopelijk ook betrouwbaar. Moet zich nog uitwijzen
Klantvriendelijk en correcte afwikkeling.
Zeer goed, kundig & snel geholpen.
Alleen maar goede ervaringen vriendelijk behulpzaam meedenkend en altijd goede service.
Krijg mail met geachte heer ,nou dat ben ik zeker niet . Ik ben een mevrouw
Heel goede service en vriendelijke medewerkers, natuurlijk ook de Boss C. Creusen; de laatste Alfa, een 159, rijde altijd perfekt zonder problemen.