4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed geholpen en een fije service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Recent ben ik twee keer bij u geweest met een Punto evo die niet bij u aangekocht was. De manier van telefonisch contact, de snelle inplanning van de afspraak en de snelle en correcte afhandeling van de storing en reparatie zijn reden voor mij om toch even aan te geven dat jullie service erg goed is en blijkbaar hoog in het vaandel hebben staan. Graag zou ik jullie hiervoor complimenten willen maken. Creusen is daarmee een van de garages in de omgevind die ik zeker zou aanprijzen bij vrienden/bekenden die op zoek zijn naar een garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend bedrijf waar klantvriendelijkheid voorop staat. Goede vastlegging van afspraken met extra bevestiging per mail. Tevreden over dienstverlening. Klein minpunt, bij de huidige bandenwissel was ik niet op de hoogte gesteld van de verhoging van de kosten met 30% ( bandenopslag van 50 naar 65 euro)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon goed, gezellig en eerlijk.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldige service, zeer attent en behulpzaam,betrouwbare adviezen,er wordt kwaliteit geleverd bij reparaties en kontrolebeurten.

Tot nu toe goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kort en krachtig : zeer goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Positief. Correct geholpen bij aanschaf nieuwe (2de-hands) auto. Goede prijs voor oude auto. Attent bij actie \'Wintercheck\'.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik ben slechts kort klant. Wat opvalt is dat als je aan de balie komt er vrijwel nooit iemand beschikbaar is om even naar een probleem te kijken. Altijd moet het via een afspraak. Vandaag ben ik voor de wintercheck geweest. Wachtijd tot anderhalf uur. Wellicht beter een monteur extra inzetten als zo\'n actie is. Ik eb geen idee van prijs/kwaliteit. Ik ben alleen voor garantiewerkzaamheden geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Reden bezoek is gratis wintercheck. Had bij eerder bezoek aan showroom gevraagd of wintercheck voldoende is voor auto van 1 jaar oud. Dit werd bevestigd zodat ik geen afspraak gemaakt heb voor een kleine onderhoudsbeurt. Op vrijdag 18-11 werd mij aan de bale verteld dat een kleine onderhoudsbeurt een uitgebreidere inspectie inhoud en deze zeker aan te bevelen is. Aan medewerker medegedeeld na de check een afspraak te willen maken voor een kleine onderhoudsbeurt. Kennelijk is tijdens de wintercheck de auto voldoende geïnspecteerd en zijn er vloeistoffen bijgevuld waaronder olie en koelvloeistof. Tijdens het doorspreken van de vloeistoffenlijst is een afspraak voor kleine beurt niet meer aan de orde gebracht. Ik ga in iedergeval goed (fiat)gemutst de winter in! Tot volgend jaar! Een tevreden klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik heb altijd een goede afhandeling van de werkzaamheden die gedaan moeten worden voor de auto en vriendelijke service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gratia wintercheck goed idee, alleen was het beter geweest om dit op afspraak te doen, zodat je dan ook binnen 30 min weer weg bent, 2 uur wachten is te lang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier word je vlug en goed geholpen,al je vragen worden netjes beantwoord en er is eerst overleg voordat er een grote reparatie gedaan word

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen zijn zeeer positief met dit bedrijf,dus ik maak ook veel reclame bij mijn vrienden en kenissen,die inmiddels ook een auto aldaar gekocht hebben en nog van plan zijn er een daar te kopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ontvangst,er wordt goed advies gegeven en gebeld als er extra kosten zijn .

Wijngaardsweg 54

6412 PJ Heerlen