ik ben voor het uitlezen van mijn Alfa 147 bij Creusen geweest. het moter-lamppje brande. ondanks de lange wachttijd (45 min - 1 uur) goede uitleg gekregen, een offerte voor vervangen distributieriem e.d. gekregen. Wel vriendelijk en professioneel personeel. de rekening vond ik wel wat hoog, uitlezen van de computer voor €57,- groet, Roel Korbmacher
zeer goed altijd vriendelijk en zeer snel geholpen. zolang creusen auto/s bestaat altijd hier mijn auto/s gekocht. en nooit teleurgesteld.
juiste voorlichting,goed contact,en prettige samenwerking bij het maken van afspraken
Onderhoud wordt goed en professioneel uitgevoerd. Ook als er onverhoopt klachten zijn (zoals recent met het vervangen remsysteem, een dure reparatie) wordt dit coulant opgelost. ZONDER dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.
Bij aankoop prettig geholpen door verkoper Erwin. Wij hadden het gevoel eerlijk behandeld te worden en het gevoel dat er meegedacht werd. We kwamen voor een geheel nieuwe auto en zijn tevreden naar huis gegaan met ee gebruikte (
Goede en vooral vriendelijke service.
Reeds 25 jaar klant bij Fiat Heerlen, eerst bij firm. Bastiaans, dan bij firm. Creusen. In die jaren +/- 10 auto\'s gekocht. Dat zegt toch wel genoeg.