Ben tot nu toe nog steeds tevreden.
Positief. Afspraken, uitvoering onderhoud en informeren naar tevredenheid.
Geen slechte ervaringen, men levert goed en snel werk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben tevreden over Creusen. Geen problemen tot nog toe!
Ik kon snel terecht bij de dealer om de storing op te sporen en deze is ook direct verholpen. Prima service!!
supergoede service alleen valt het tegen hoe vaak de auto in de garage staat
Personeel is vakkundig en behulpzaam. Voornamelijk dankzij Dhr. Peters blijf ik klant van uw bedrijf.
Goede ervaring.
Alleen positieve ervaringen. Vorig jaar wilde ik een nieuwe auto kopen en vroeg een proefrit aan bij verschillende automerken. Alleen Fiat reageerde op mijn aanvraag en ik kon al heel snel bij jullie terecht. Ik werd heel goed geholpen.
prima -probleem is verholpen -en dat op een zeer prettige manier-thanks Wouter en Rollie!