We worden er altijd snel geholpen en er wordt adequaat gehandeld en mee gedacht om problemen op te lossen. prima service.
Goed, klantvriendelijk en behulpzaam
Primna service, duidelijke afspraken
Prima! Vertelt van te voren goed wat er gaat gebeuren. Belt tussendoor duidelijk over eventueel extra werk wat nodig is. Legt bij factuur goed uit wat gedaan is. Kortom zeer tevreden!
Goed, vakkundig en vriendelijk personeel
Aankoop van div. auto,s en de onderhoud hiervan.
Wachtruimte is goed. Free Wifi en pc ter beschikking. Duidelijke uitleg over onderhoud en goede after sales service.
Aardige vriendelijke mensen. Maar er gaat te veel mis. Iedere keer weer zijn er nieuwe negative verrassingen. Reparaties die niet naar wens zijn uitgevoerd. Onderdelen zijn naar +/- 5 jaar niet meer leverbaar. Onderdelen die men gedemonteerd heeft t.b.v. een reparatie, vergeet men terug te monteren. Vervolgens moet je dan zelf die onderdelen nieuw terugkopen. Storingen kan men niet effectief verhelpen. Je auto raakt tijdens reparatie bij dit bedrijf beschadigd. Vervohens speelt men dan de onschuld zelve. Het begon al tijdens de aflevering van de nieuwe auto, toen was de nummerplaat beschadigd en hing een mislampunit eruit. Deze bungelde aan de bedrading tegen de bumper aan. En de carrosserie moest gespoten worden wegens schade. Kortom ervaringen om nooit meer te vergeten.
Goede accurate service bij storing in garantie periode!