Goede en klantvrindelijk bedrijf, correcte service goede afhandeling.
Afspraak gemaakt voor 10.15 uur voor olie verversen en filter vervangen. Deze handeling heeft ruim een uur geduurd. Lijkt mij nog al lang.
Door plotselinge ziekte van mijzelf en de handicap van mijn echtgenoot was ik niet in staat om de auto te brengen voor een onderhoudsbeurt. Men was zo lief om de auto hier thuis op te halen en weer terug te brengen. Ik vind dit echt heel gastvrij en super aardig.Heel erg bedankt daarvoor. Wat een fijne service en vriendelijkheid.
We zijn altijd goed te woord gestaan en goed behandeld.
Als eerste eigenaar van een hier inmiddels 7 jaar geleden nieuw gekochte Alfa laat ik hier nog steeds het onderhoud uitvoeren. 180.000 km verder ben ik nog steeds tevreden. Onderhoud kan natuurlijk een stuk goedkoper als je niet naar een merk-dealer gaat. Maar dan mis je ook de kennis van zaken over specifiek jouw auto. \"Onderhoud is behoud\" en ik hoop dat er nog vele relatief probleemloze kilometers zullen volgen.
Heel vriendelijk personeel, alleen stond ik ervan te kijken dat de uitlezing best prijzig was. Toen ik nog in Zeeland woonde en mijn boardcomputer kapot was, was het uitlezen gratis.
Prettig en klantvriendelijk
Was voor onderhoud en kleine \"mankementjes\" in garage. Onderhoud prima verholpen. Mankementje werd niet door monteur geconstateerd. Toen ik de auto nam was het mankement (onrustig toerental bij loslaten rempedaal) direct aanwezig. Zal hiervoor helaas weer een nieuwe afspraak moeten maken.
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.
Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Zeer snelle afhandeling van onverwachte reparatie.
telkens weer opnieuw: zeer tevreden !!!!!