Filters

6

Het was wel lang Wachten

Het was wel lang wachten

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben ontzettend fijn geholpen geworden bij het kopen van mijn eerste auto!:)

Ik heb een paar maanden geleden mijn eerste auto gekocht bij Creusen Cars en ben er ontzettend blij mee! Bij Creusen Cars kreeg ik fijn en eerlijk advies en werd ervoor gezorgd dat ik mijn auto in super goede staat kon komen ophalen! Als ik iets aan mijn auto heb staan ze voor mij klaar en zorgen dat het netjes en eerlijk word opgelost. Creusen Cars, hartstikke bedankt voor jullie goede hulp! Kortom, super tevreden over het kopen van mijn eerste auto bij Creusen Cars!

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk.

Klantvriedelijke en met kennis van zaken benadering door de medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

Laat altijd een keuring plaatsvinden als je bij Danny ( creusden cars)een auto koopt. Verkoopt auto's met schade. Proberen ze weg te moffelen. Onbetrouwbaar autobedrijf!! Kijk uit!

 • Aanbevelen? Nee
10

Helemaal top

Bij een lekkere kop koffie meteen geholpen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vriendelijk.

zie boven

 • Aanbevelen? Ja
9

Super tevreden met Creusen Cars

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch mijn ervaring was bij Creusen Cars tijdens de aanschaf van mijn Ford Puma. Vanaf het moment dat ik contact had met Danny, ontving ik deskundig advies en stond hij klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Allereerst wil ik mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende klantenservice die ik heb ontvangen. Danny nam de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren, en gaf me advies op maat om ervoor te zorgen dat ik de goed werd begeleid. Wat me het meest opviel, was de transparantie en eerlijkheid waarmee Creusen Cars te werk ging. Er waren geen verborgen kosten of onaangename verrassingen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens het gehele aankoopproces. De Ford Puma zelf heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het is een absoluut pareltje op de weg, met zijn stijlvolle design, geavanceerde technologie en uitstekende prestaties. Elke keer dat ik achter het stuur stap, voel ik me opgetogen en enthousiast. De ritten zijn comfortabel, en ik geniet van de soepele acceleratie en responsieve besturing. Bovendien was het after-sales team van Creusen Cars even indrukwekkend. Zo hebben zij mij geholpen met de update m.b.t. de bezorging van mijn auto op een veilige plek. Al met al, mag ik meegeven dat dit een geslaagde en succesvolle ervaring is geweest. Tip: handig als in de service ook kort wordt meeverteld over de FORD-pass app. Die schijnt dus een redder te zijn voor een drukke ondernemer die alles bijelkaar moet onderhouden. Met de handige push notification krijg ik optijd een melding over de bandenspanning, olie update en benzine verbruik. Verder kan ik ook makkelijk een Ford dealer/service afdeling via de app vinden en een afspraak in plannen. De app houd dus heel veel bij en doet automatische meldingen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Mijn ervaring is goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en snel geholpen

Goede service en snel geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Redder in nood!

Onderweg van Vijlen naar Rotterdam begint ineens een geel motormanagementslampje van onze Fiatcamper te branden. Oei! Ook verschijnt de boodschap "motor laten controleren". Tot ons geluk zijn we vlakbij een benzinepomp met een Bovaggarage ernaast. Helaas konden ze de motor niet uitlezen, dat kan alleen een Fiatdealer.... Dat vermoeden wij al: Maar, zo wisten ze te vertellen, in Heerlen zit een Volvodealer ook met Fiatgarage. Voorzichtig daarheen gegaan. Die bleek geen Fiatdealer meer te zijn en kon ook niet "uitlezen". Maar zo zeiden ze Creusen Cars is een Fiat dealer, die kunnen u wel verder helpen. Weer behoedzaam met een nog steeds brandend lampje verder gereden naar Creusen Cars. Aldaar de heer Danny Wijler ontmoet. Wat bleek? Die is al tijden geen Fiatdealer meer, maar had wel een goede mentaliteit! Wat een verademing, deze man, eindelijk wat hulp. Danny belde gelijk een andere Fiatdealer in de buurt op, weer pech: Die waren het bedrijf aan het verhuizen. Toch gaf Danny niet op en belde een ander bedrijf. Die hadden geen tijd maar Danny had misschien een mogelijkheid mijn camper zelf uit te lezen. Dat lukte! Telefonisch overleggend met de monteur werd geconcludeerd dat er toch mee verder gereden konden worden. Lampje werd ook uitgeschakeld zodat de herinnering op het dashboard ook verdween. We konden weer op weg. Uiteraard met het advies z.s.m. een Fiatdealer te bezoeken. Behoedzaam de 180 km naar huis zonder problemen afgelegd. Danny nog hartelijk bedankt voor je doorzettingsvermogen en ik hoop dat het biertje morgenmiddag na werktijd(!) goed mag smaken! met vr gr. Hanneke en Rens

 • Aanbevelen? Ja
1

Ronduit slecht

Verkoopt mij een Audi A3 wat achteraf schade heeft. Wordt niks over verteld bij verkoop. Helaas kom je er een week achter, maar had ik beter moeten kijken is het antwoord van deze dit autobedrijf. Doen er verder ook niks aan Ook geeft hij aan dat er onlangs nieuwe remblokken gemonteerd zijn. Na 2 maanden auto naar een autobedrijf gebracht en moesten alle remblokken vet worden. Mensen kijk uit met dit autobedrijf. Onbetrouwbaar. Vertellen leugens. Mij zie je er nooit meer. Dus jullie zijn gewaarschuwd. Ik zou een deur verder kijken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige ervaring met vriendelijke medewerkers

We wilden een proefrit maken in de Renault Scenic, maar zagen in de showroom ook een Tiguan staan die er goed uitzag. Beide auto's werden voor ons buiten gezet voor een proefrit. Uit eindelijk met de Tiguan naar huis gegaan. Vriendelijke medewerkers en erg flexibel en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Behulpzaam personeel en degelijk advies

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Zeer vriendelijke service! En mooie goed onderhouden auto’s. Super blij met mijn nieuwe auto.

 • Aanbevelen? Ja
8

Enthousiaste verkopers die goede uitleg geven.

Ik kwam voor een Renault captur. Duidelijke uitleg gegeven en ik mocht meteen een proefrit maken. Goede prijs aangeboden voor mijn scenic. De koop was eigenlijk snel geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Snel en super geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en betrouwbaar

Houden zich aan de afspraken. Voeren werkzaamheden uit die je kunt vertrouwen Ga graag terjg

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Mijn ervaring is goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service en heel vriendelijk geholpen

Heel tevreden. Nieuwe ruitenwissers

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en fijne service

Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Dacia Lodgy Stepway

Onlangs een Dacia Lodgy aangekocht met verkoper Christiaan bij Creusen Enkele kleine puntjes werden meteen snel netjes en vakkundig opgelost. Er werd ook rekening gehouden dat we dezelfde week op vakantie gingen,waardoor de auto nog snel even in orde werd gemaakt. Ik raad Creusen zeker aan en misschien ook wel voor een volgende aankoop terzijner tijd. Nogmaals hartelijk bedankt Gr Arno en Wendy

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Mijn ervaring is goed Klantenservice is prima

 • Aanbevelen? Ja
1

niet eerlijk

Dhr Cristiaan houd zich niet aan de telefonische afspraak. Na foto s te hebben gestuurt van mijn auto zijn we tot een inruilwaarde van de auto gekomen. Daar wij 2 en half uur naar het bedrijf moesten rijden was het voor ons belangrijk te weten wat we ongeveer voor onze auto terug zouden krijgen. Eenmaal bij het bedrijf gekomen proefrit met de betreffende auto gemaakt en de hr.Cristiaan met onze auto proefrit gemaakt. Beide auto's voldeden naar behoren. Bij onderhandeling gaf dhr.Cristiaan 1500 euro minder voor de inruilauto terug dan was afgesproken. Dhr bleef volhouden dat hij dit niet had gezegd, Met als gevolg met niks naar huis en weer 2 en half uur rijden voor niks, Erg jammer, Wij rijden al 5 jaar in onze auto hebben hem keurig onderhouden er was dus niks op aan te merken, Voor ons dus GEEN Creusen Cars meer

 • Aanbevelen? Nee
10

Super

Uitstekend geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.