Filters

2

Geen aanrader !

4 Zomerbanden "gratis" geleverd waarvan er 1 kapot was en niet gerepareerd mocht worden, 4 nieuwe banden moeten kopen, wel de 100 € opslag gecrediteerd gekregen. En dan nog de reservesleutel: viel van ellende uit elkaar, was al door mijzelf met een plakbandje bij elkaar gehouden. Stift verloren gegaan maar geweigerd om onder garantie (!) een vervanger te leveren. Maar zelf geregeld a 350€. Al met al een heel slecht gevoel aan over gehouden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer goede service en zeer vriendelijk

Heb er een mooie Opel crossland gekocht Zeer te vrede Goede service , nog nooit meegemaakt

 • Aanbevelen? Ja
10

prima service

prima service

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede ervaringen.

Al meerdere autos hier gekocht. Mooi bedrijf, goed aanbod aan autos en zeer vriendelijk. Prima service ook achteraf bij onderhoud.

 • Aanbevelen? Ja
1

Belabberd!

Auto gekocht van €25.000. Toen ik proef wilde rijden kon dat in 1e instantie niet volgens Christian, de auto was pas gepoetst en als ik hem niet wilde moest hij hem weer laten poetsen… Als ik er mee wilde rijden moest ik hem ook kopen! Na veel gezeur toch proef kunnen rijden en uiteindelijk gekocht. Afgesproken dat de Milieusticker met het oude kenteken verwijderd zou worden. Bij het ophalen bleek dit niet gedaan te zijn. Er zat geen DAB en geen navigatie in de auto zoals in advertentie vermeld stond. Christian gaf aan dat dit via CarPlay liep (ja duhhh, zo ken ik er nog wel een paar!). De auto zou nog netjes gepoetst worden voor levering. Dit was niet gebeurd en de afdrukken van mijn eigen schoenen van het bekijken van het dak waren nog zichtbaar. Men had de auto nog wat bijgetankt gaf hij aan. Na het starten stond de benzine gewoon in het rood en ben ik gelijk om de hoek moeten gaan tanken! Tussendoor nog andere problemen waarvoor voor een woensdag een afspraak gemaakt was. Vervolgens op woensdagmorgen een telefoontje dat het pas dinsdag zou worden. Verder is Cristian erg laks met reageren op mail. Soms helemaal niet, soms pas een week later en soms vraagt hij iets wat al eerder in de mail vermeld stond. Ik heb al heel wat auto’s gekocht maar de klantvriendelijkheid is hier héél erg ver te zoeken (behalve die van Cristian zijn collega die wel klantvriendelijk was!). Voor mij dus nooit meer een auto van Creusen !!! *

 • Aanbevelen? Nee
8

Met Creusen Cars altijd vriendelijk behandeld.

Goed, altijd vriendelijk ontvangen, bij problemen wordt een oplossing gezocht.

 • Aanbevelen? Ja
1

Grote ***

EEN ***, In september jl hier een auto gekocht voor export naar Spanje. Bij export krijg je de BPM terug (2800 euro) Meerdere keren gevraagd of dit klopte en zeker was dat deze bpm terug betaald zou worden, Jazeker zei *** (eigenaar) en IK zorg hiervoor. nog geprobeerd dit bedrag in mindering te brengen bij de betaling maar dat was te gecompliceerd, betaal het nu maar Ik zorg dat het terugkomt. In december gebeld neen er was NOG niks aangevraagd, ze zaten te wachten op de inschrijving van Spanje waar van te voren met geen woord over gerept was. Vrij snel erna kreeg ik een afwijzing, bpm terugvragen kon niet op mijn naam, ze zouden het opnieuw proberen, dat duurde meer dan een mnd, uiteindelijk weer met de belastingen gebeld en uiterlijk 8 april zou er een antwoord bij hun zijn. Op 16 en 22 april maar weer gemaild. 23 april via *** een mail, (Creusen zelf vind het niet interessant genoeg dit af te handelen) dat er geen BPM wordt terug betaald. Onderzoek wees uit dat er ergens 2260 euro rest BPM is uitbetaald, waarschijnlijk aan Creussen, hetgeen ik ook al tussen de regels hoorde van de Belastingen. Ook aangeboden om de auto terug te brengen (zoals afgesproken tijdens de verkoop) dat kon maar kreeg ik 5500 euro minder terug (weet ik heb hem nog geen half jaar) over n afspraak gesproken. Kandidaat kopers ik WAARSCHUW jullie doe geen zaken met dit bedrijf, je komt er ZWAAR bedrogen uit.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima autobedrijf!

Als vanouds betrouwbaar met hedendaagse passende service . Mooie auto gekocht! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Eerst een beetje onduidelijk

Auto gekocht met meeneemprijs . Had meteen pech ermee. Maar met meneemprijs heb je geen garantie of er iets groots aan de motor zelf. Garantie bij gekocht en naderhand goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service

Vriendelijke sfeer

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede zaak!

Heel tevreden, ik koop hier mijn 2e auto.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kan er altijd prima terecht.

Zeer betrouwbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Meerdere autos bij dit bedrijf gekocht. Erg tevreden over de aankopen en de service daarna. Ook de ervaringen met het uitvoeren van onderhoud na langere tijd zijn super goed. Vriendelijke mensen die goed met je meedenken en die niet alleen maar gericht zijn op snelle verkoop. Echt aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en keurig op tijd geregeld.

Prima en keurig op tijd geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
6

Zie onder

1 De reservesleutel is nog steeds niet in orde 2 De registratie van de onderhouds-interval beurt klopt niet 3 De gevraagde update van het navigatie-systeem dient bij de dealer uitgevoerd te worden.....

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar

Door de jaren heen al ongeveer 7 auto's daar gekocht. Tot nu toe altijd goed behandelt en realistisch te woord gestaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk personeel en zeer goede service!

Ben al een paar keer daar geweest sta telkens weer versteld van de brede keuze in auto’s en de lekkere koffie! Zeer te spreken over Danny die me zeer goed geholpen heeft! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Werk wordt goed uitgevoerd Vertrouwd

 • Aanbevelen? Ja
1

Vreselijk

Mijn zoon en ik auto gekocht, beide autos met mankementen, o.a. kapotte accu, versleten ruitenwissers, kapotte koelwatertank, alles binnen een paar weken, 1 jaar garantie a me hoela, geen garantie, geen service.

 • Aanbevelen? Nee
6

Het was wel lang Wachten

Het was wel lang wachten

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben ontzettend fijn geholpen geworden bij het kopen van mijn eerste auto!:)

Ik heb een paar maanden geleden mijn eerste auto gekocht bij Creusen Cars en ben er ontzettend blij mee! Bij Creusen Cars kreeg ik fijn en eerlijk advies en werd ervoor gezorgd dat ik mijn auto in super goede staat kon komen ophalen! Als ik iets aan mijn auto heb staan ze voor mij klaar en zorgen dat het netjes en eerlijk word opgelost. Creusen Cars, hartstikke bedankt voor jullie goede hulp! Kortom, super tevreden over het kopen van mijn eerste auto bij Creusen Cars!

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk.

Klantvriedelijke en met kennis van zaken benadering door de medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

Laat altijd een keuring plaatsvinden als je bij Danny ( creusden cars)een auto koopt. Verkoopt auto's met schade. Proberen ze weg te moffelen. Onbetrouwbaar autobedrijf!! Kijk uit!

 • Aanbevelen? Nee
10

Helemaal top

Bij een lekkere kop koffie meteen geholpen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vriendelijk.

zie boven

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Wijngaardsweg 54

6412 PJ Heerlen

45574 2121

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.