Laden reviews...
36 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen een hoge tevredenheid over de aankoopervaring. Veel klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke begeleiding en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sommige beoordelingen noemen af en toe problemen met specifieke auto's, maar de oplossingen zijn doorgaans positief. De algehele ervaring is betrouwbaar en klantgericht.
gesprek ging lekker makkelijk.. zoekopdracht aan Martijn gegeven en dat heeft niet lang geduurd of auto was gezocht en binnen. en nu heel blij mee. ook nu we de auto hebben nog even contact gehad mbt ruitenwissers.. antwoord van Martijn: kom maar langs .. geen probleem
10 December 2025
Jacques Tromp
Gramsbergen
Lize heeft mij van begin tot eind top geholpen met inruil en aankoop. Vriendelijk, duidelijk, doortastend.
13 November 2025
Marcel
Nijverdal
Had een haperent cabrio dak, welke aanvankelijk na onderzoek zou moeten functioneren, echter helaas tijdens vakantie toch defect wederom. Nadien keurig onderzocht en gerepareerd onder Bovag garantie
18 September 2025
Piet
Hardenberg
Bij 1e bezoek plezierig geholpen door Lise. Auto stond voor ons gereserveerd om te bekijken en stond klaar voor een proefrit. Bij 2e bezoek geholpen door Wilfred. Opnieuw op een plezierige manier en we konden snel tot overeenstemming komen. Bij aflevering was de trekhaak keurig gemonteerd en stond de auto er netjes bij. Net zoals overigens ook de andere mooie auto’s in de showroom. Nú hopelijk verder veel rijplezier!
12 September 2025
Henk
Wolvega
Auto voor eerlijke prijs gekocht. Service achteraf uitstekend!
11 September 2025
JH Jansen
Nieuw-Amsterdam
Naar volle tevredenheid, kundig geadviseerd en geholpen door de verkoper.
10 September 2025
Gerrit
De Knipe
Niet genoeg kennis van de opties van de auto
Beveelt niet aan
16 August 2025
Anneke
Kampen
Goede service en zeer goed advies en geholpen
3 August 2025
Erwin van der Most
Slagharen
Prettig contact en netjes geholpen. Mooie auto kunnen kopen.
31 July 2025
Eddy
Witharen
Vriendelijke verkoper. Reageert snel en naar tevredenheid. Blij met de aankoop. Aanschaf inclusief garantie. Er was een klein probleempje en dit kon ik bij een lokaal garagebedrijf laten oplossen. De garantie is voor een jaar en hoop uiteraard er geen gebruik van te maken. Ik ga er vanuit dat de service dan ook weer okeis. Samengevat: dikke prima
23 July 2025
Leo
Metslawier
Top garage met vlotte en vriendelijk personeel
21 July 2025
Gerrit
Ane
Goede service!
6 July 2025
Freek
Hardenberg
Onderhoud en reparaties worden vlot en goed uitgevoerd. Met vooraf een kloppende kostenindicatie.
2 July 2025
F Bouma
Meppel
Prettig , deskundig.. capaciteit .
30 June 2025
Sjoerd Oostenbrink
Hardenberg.
Goed geregeld
24 June 2025
Arjan
Hardenberg
Als eenmanszaak uit Apeldoorn, moet er een keer in de zo veel tijd weer eens een keuze worden gemaakt voor een nieuw bedrijfsauto. Dat keuze valt na een periode van zoeken en vergelijken op een Volkswagen t6 , bij Combi auto te Hardenberg. Daar wordt een proefrit mee gereden en dat bevalt. De zaak wordt beklonken en de financiering komt op gang. Anderhalf tot twee weken later mag de transporter mee naar huis, waar een dag later blijkt dat er een waarschuwingslamp brandt olie +inspectie nu! Gevoelsmatig? Waarom heb ik niet goed opgelet en ook niet onbelangrijk waarom is deze waarschuwing niet door de verkoper Combi auto gedeeld. Reactie van combi deal, hoe heeft u de auto afgenomen? Aha zonder een aflever pakket meneer... Ik denk dat de vraag hier beter kan zijn hoe? heeft combi auto de bus meegegeven! Gevolg wij gaan na een vrij grote investering in gelijk door naar de garage voor onderhoud. Tip: deel noodzakelijk informatie zodat daar tijdig op kan worden geanticipeerd. In de anderhalve week wachttijd had, mits van te voren juiste kennisgeving de olie en inspectie gewoon door auto Combi uitgevoerd kunnen worden. conclusie? We zijn helaas niet blij hoe de zaken zijn gegaan bij auto Combi en na telefonisch gesprek is het toch belangrijk om hier review over te schrijven. Een gemis aan empathisch vermogen dan ook een terechte titel
Beveelt niet aan
20 June 2025
Xhavit
Apeldoorn
Altijd correct en meedenkend
16 June 2025
C.A Hoogerhuis
Hardenberg
Ik werd zeer snel geholpen toen ik was gestrand op een druk kruispunt (ze waren er sneller dan de politie). Ook het oplossen van het probleem verliep vlekkeloos. Heel erg tevreden, de 5 sterren meer dan waard.
4 June 2025
Henk
Hardenberg
Zeer goed en netjes geholpen.
30 May 2025
Norbert
Oldenzaal
Auto Combi is niet zomaar een garagebedrijf. Deze steekt met kop en schouders boven andere garages uit. Buitengewoon klantvriendelijk. Hier luistert men goed naar de klant. Iedereen is correct en vriendelijk. Zeer deskundig en professioneel. Chapeau voor Martijn en Gerko. Wat een topgasten zijn jullie. Ik beveel jullie daarom van harte aan!
28 May 2025
Paul Dumasy
Bergentheim
Snel oplossen en vriendelijk, goede service!
9 May 2025
A.Greven
Hardenberg
Juiste verhouding klant belang en bedrijfsbelang
8 May 2025
Jo
Raalte
Auto geruild voor een nieuwere waarbij wij goed zijn geholpen
30 April 2025
René
Gramsbergen
Prima.
24 April 2025
Ada
DEDEMSVAART
Wij hebben een groot wagenpark met een hoog onderhoud level, hierin is Combi onze beste partner
24 April 2025
Compass transport
Partner in Mobility!
Wij zijn hét BOVAG autobedrijf in de regio voor uw auto, bestelwagen, camper, truck en trailer. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe auto's en occasions. Daarnaast zijn onze monteurs dagelijks in de werkplaats actief om de voertuigen te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren. Met een eigen verhuurafdeling, leasemaatschappij en carwash zijn wij dé partner voor jouw mobiliteit. Graag tot ziens in Hardenberg!
Koningsspil 1
7770 AD Hardenberg