Redelijk goede ervaring, goed geholpen bij het aankopen en ook vriendelijk personeel. Het nadeel was alleen dat ze eerst wilden dat ik een deel van het geld contant bij hun zou afgeven en dat werd later 2 verschillende bankrekeningen. Wel aardig dat ze na een paar maanden belde om te kijken hoe het met de auto ging.
Auto was in opdracht van klant te verkopen
klantvriendelijk bedrijf, als je belt helpen ze je goed. en afspraak voor onderhoudsbeurt kan meestal snel, geen lange wachttijd en je krijgt een vervangende auto mee als dat nodig is.
Zeer vriendelijk en professioneel bedrijf met doorgaans mooie voorraad auto\'s. Kundige werkplaats.
Ik ben er zeer goed ontvangen en altijd keurig te woord gestaan zowel telefonisch als mondeling
Mijn vader heeft in december 2013 een Golf + 1.4 Tsi DSG aangeschaft bij Henk Kuiper Auto\'s. De aanschaf ging gemoedelijk en onder het genot van een kopje koffie werden wij het eens over de voorwaarden. Na de garantieperiode begaf een electronisch gedeelte in de versnellingsbak de geest. Gezien het aantal gereden kilometers ( +/- 3000km ) vond ik het toch nodig om dit voor te leggen aan Henk Kuiper. Deze reageerde bijzonder prettig en kwam met een heel goede oplossing!!!! Het is heel fijn dat dit bedrijf en met name de eigenaar van het bedrijf, de klant (ook NA de garantie periode) tegemoet komt!!! Niets dan lof en een dikke pluim voor Henk Kuiper Auto\'s in Staphorst!!! Met vriendelijke groet, Fam. Born Den Haag
Positief, zakelijk, prijs is prijs
Super bedrijf met een top service! Ik heb mijn Volkswagen Sharan hier 2 jaar geleden gekocht en ben erg goed geholpen. Ook na de aanschaf heeft men nog een aantal malen contact met me gezocht of alles naar wens was. Vorige week is er een reparatie aan een lekkage uitgevoerd. De Volkswagen dealer kon niet de juiste diagnose stellen, Henk Kuiper Auto\'s echter wel, super!
Vriendelijke medewerkers, ruime sortering auto\'s, goede deal kunnen sluiten. Kortom, een prima bedrijf.
Eerste keer een auto gekocht bij dit bedrijf, nog niet veel ervaring met hun. Tot nu toe tevreden.
Ik heb via de telefoon contact gezocht om te informeren om mijn auto in te ruilen op een Tiguan. Ben daarna terug gebeld door de verkoper van auto Kuiper en daarmee direct een afspraak kunnen maken.Ik ben vanuit het noorden naar Staphorst gereden en bij aankomst goed ontvangen,kon meteen een proefrit maken.Na de proefrit goed tot zaken kunnen komen. Een week later de Tiguan opgehaald en deze stond klaar zoals was afgesproken. Tevens namen de mensen alle tijd om nog e.e.a. door te nemen en uit te leggen over de auto. Kortom ik ben over alles zeer tevreden.
In April op prettige wijze behandeld bij Henk Kuiper auto\'s. Door werk en file ben ik twee keer pas tegen zessen bij hen aangekomen, en dat was niet erg. Uiteindelijk zeer tevreden over de aankoop, bij aflevering was de auto voorzien van nieuwe banden en nieuwe automaatbakolie, met de opmerking \'dan zien we u de eerste 30.000 km niet meer terug\'. Prima service.
Prettige benadering, informeel en klantvriendelijk. Ik vraag me wel af of de leuze \"..occasions leveren voor de beste prijzen..\" echt klopt: zo goedkoop is Henk Kuiper niet. De kwaliteit moeten we afwachten: daarvoor hebben we de auto nog te kort in ons bezit.
Ik heb een Renault Scenic uit 2007 gekocht. Nette service en ook nette oplevering van de auto. Prettig gesprek gehad met dhr. Harm Kuiper en wat vooral opvalt is dat er na een maand a anderhalve maand gebeld wordt met de vraag of de auto bevalt. Je vindt natuurlijk altijd wel iets dus ook dat gemeld, reactie was direct om een afspraak te maken met de werkplaats om eventuele problemen te verhelpen.... imeers auto moet goed zijn en ik heb toch 6 mnd Bovag garantie dus.... advies is langskomen. Kortom.. goed en net bedrijf met realistische prijzen.. ook de prijzen van auto\'s incl. Rijklaar kosten adverteren is zeer prettig en niet misleidend.
Vriendelijk en nuchter autobedrijf in Staphorst. Website is up to date en dat is erg prettig als je niet direct in de buurt woont. Na telefonisch contact stond de auto klaar voor een proefrit - naar volle tevredenheid. Direct een scherpe inruilprijs, geen ellenlange discussies of overleg: hier mogen andere autodealers een voorbeeld aan nemen! Nog een onderscheidend detail: Men had nog een microscopisch deukje gevonden en eruit laten halen. Da\'s nog eens service!!
Perfecte service en een zeer prettige manier van communiceren. Komt na wat beloofd wordt. Zeer klantvriendelijk en kundig.
Heb in februari daar m\'n auto ingeruild ben tevreden over hoe ze met je om gaan en je word netjes behandeld en na een kleinigheidje met de auto te hebben gehad ook dat is netjes opgelost
Perfecte service op een zeer prettige van communiceren. Wat beloofd komt men na, zeer klantvriendelijk en kundig.
Super! Vriendelijk en kundig personeel. Altijd goed geïnformeerd over wat ze gaan doen. Altijd een leenauto klaar staan. Jammer dat het een eindje rijden is, want we komen hier erg graag.