Zeer tevreden. Netjes geholpen en ook toen er nog iets aan de auto mankeerde is dit netjes opgelost.
Voor het eerst een golfplus gekocht bij deze garage. Tot nu toe geen klachten.
Ben heel tevreden met mijn Mercedes slk, kreeg een goede prijs voor mijn oude auto, en aankoopproces en de begeleiding van de verkoper was goed ( hoewel ik hem qua kleding wel een kleine makeover had willen geven..)
Auto gekocht een mooie 7 zitter. Een bedrijf die naar zijn klant luisterd afspraak is afspraak
Prima ervaring met dit bedrijf. Nadat ik wat gedoe had met m\'n auto werd er meteen uitgebreid naar gekeken, zonder enige discussie. Tevens wordt er na verloop van tijd gebeld of de auto bevalt en of er nog klachten zijn. Keurig!
De ervaring is goed .
Eén jaar oude auto gekocht. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering altijd goed, netjes en vriendelijk zowel dienst als product geleverd. Kuiper Auto\'s zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Goed ontvangst met veel deskundigheid.in een mooi modern bedrijf Geeft een goed gevoel en ze maken waar wat ze beloven Wij zijn zeer tevreden.
Service is super! Altijd een lust voor het oog om even in de showroom te kijken!
goede ervaringen
vriendeljik en serieus
goed gevoel.
Tot dusver zeer goed.
Bij toeval in contact gekomen met de firma Henk Kuipers Auto\'s. Na een eerste kennismaking en prijs onderhandeling. Zijn we tot aankoop overgegaan en tot nu in volle tevredenheid.
Goed,