4 sterren: goede service, goed behandeld

Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke ontvangst. Keurige afhandeling bij de aanschaf van onze auto en inruil van de oude auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Henk Kuiper auto\'s is een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf. Voldoende aanbod van jonge en zeer nette auto\'s. Zijn team denkt mee, is enthousiast en is klant gericht. De afhandeling en service staan hoog in het vaandel. Een echte aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Begin dit jaar een nette VW Golf Variant 1.2 TSI gekocht. Het fijne is dat de geadverteerde prijs gewoon de prijs was zonder extra afleverkosten en met bovag-garantie en bij mij zelfs een grote beurt. Ik kreeg een nette inruilprijs voor mijn oude auto en we waren het al snel. Na enkele weken was er helaas een licht geratel hoorbaar bij het starten van de motor. Zonder enig probleem werd door Erwin de distributieketting vervangen en sindsdien geen problemen meer. Men nam ook netjes de tijd om uit te leggen wat allemaal was vervangen. Na 4 maanden ben ik nog gebeld door Harm met de vraag over hoe de auto beviel. Ik kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben over de auto en het bedrijf Ik zou dit bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen die in de markt is voor een gebruikte auto. Eerlijke heldere prijs en een prima deskundige service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een gebruikte Volvo bij Henk Kuiper Auto\'s gekocht. Ik vond het prettig dat er geen extra kosten voor aflevering en 6 maanden Bovag garantie werden gevraagd. De vraagprijs was dus ook meteen de werkelijke prijs. Na aflevering kwamen helaas nog paar onvolkomenheden aan de auto naar voren. Dit werd zonder probleem onder de garantie opgelost. De werkplaats en de hoofdmonteur zijn vakkundig en nemen de tijd voor je. De service en klantvriendelijkheid zijn goed. In de toekomst zou ik (afhankelijk van de voorraad) hier mogelijk weer een auto kopen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Bijzonder prettig. Betrouwbaar.

Auto gekocht met inruil

• Deskundigheid N.v.t.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Foutloze, snelle en vriendelijke afhandeling. De uitleg van het voertuig had iets beter gekund.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerst telefonisch contact gehad omdat we twee auto\'s wilden inruilen. Toen we de auto kwamen bekijken zijn we goed geholpen en omdat er al contact was geweest kwamen we er vrij snel uit.

tevreden

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtige bijna-nieuwe Nissan quashqai gekocht bij Henk Kuiper, voor een prima prijs en met een mooie inruil-deal. Top service, komt alle afspraken na en zeer betrouwbaar. Henk belde me vandaag, enkele maanden na aankoop, hoe de auto bevalt en of er nog problemen zijn. Nou, ik heb al bijna 8000 km gereden en alles werkt prima, de auto rijdt en voelt als nieuw. Topbedrijf, aanrader!!

Ja ik beveel dit aan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijk, eerlijk en recht door zee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben zeer tevreden over de auto die ik bij Henk Kuiper heb gekocht. Afspraken worden nagekomen en de service en klantvriendelijkheid zijn goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn eerste indruk was gelijk goed. en mijn tweede ook. geen gezeur over mijn inruil auto gewoon zakelijk. geen mooie verkooppraatjes maar open en duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goede service, betrouwbaar. Mooie prijs kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontspannen en professionele ontvangst bij ons eerste bezoek aan de showroom. Zeer correcte aflevering en aftersales.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

tot verleden jaar geen ervaring met henk kuiper gehad maar tot heden heb ik er een touran gekocht en perfect goeie inruil gehad en goed en normaal behandeld

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst