Helder en duidelijk. goede inruil prijs ontvangen
gewoon super goed. Geen 10, want er is altijd wel iets wat heel mischien nog beter kan. Loctie is niet gewelding, maar een verhuizing naar een geweldig goed pand is nabij.
1e ervaring tot nu toe, correcte afhandeling van de order.
We werden op het gemak en vriendelijk geholpen. Er werd geen enkele druk uitgeoefend bij het kopen van de auto. Bij het probleem wat we met de auto hadden zijn we een aantal keren door hen gebeld om te vragen naar de status. In onze zoektocht naar de nieuwe auto zijn we heel wat lompe handelaren tegengekomen. Niet bij Kuiper!
Hele goede service Vriendelijke mensen in de showroom en ook aan de telefoon Ik kreeg een eerlijk verhaal en een hele mooie VW cross polo gekocht
wijn zijn erg blij met de polocross die we bij u hebben aangeschaft
Aanschaf andere auto, vriendelijk ontvangst (wij voelden ons zeer op ons gemak), paar keer telefonisch contact en alles netjes afgewerkt. Een dikke pluim! Wij komen zeker terug!!
Prima zoals het hoort , vriendelijk ontvangst , alles netjes afgewerkt.
Door deze mensen altijd netjes geholpen en behandeld, vandaar dat wij ook onze nieuwe auto wederom bij dit bedrijf gekocht hebben. Ook voor het onderhoud kom ik hier graag terug.
Zeer vriendelijk geholpen, proefrit was geen probleem. Goede service. Zeker een bedrijf die ik anderen aanraad.
Zeer goed geholpen en goede service
Prima kan niet beter
Telefonisch goed te woord gestaan, duidelijke afspraken gemaakt.
De ervaringen met dit bedrijf zijn prima. Ze staan altijd voor ons klaar. Het gaat altijd op een rustige en uitermate klantvriendelijke manier. Bij schade of onderhoud wordt altijd duidelijk verklaard, wat er aan de hand is. Een zeer prettig en deskundig bedrijf, Ik schroom dat ook niet om jullie een 10 te geven.