prima, zoals altijd
Heb in mei 2018 bij Henk Kuiper een gebruikte (38000km uit 2014) Nissan Quasqai aangeschaft. Ben erg tevreden met de auto. In de garantietermijn werden enkele verbeterpunten probleemloos opgelost.
Mooie auto’s en goede advisering en mooi ibruilvoorstel. Missend lampje werd snel nageleverd.
Waar Pouw Zwolle onze auto voor handelsprijs wou opkopen nadat de ketting van onze motor was versprongen en de motor uit sync was gaan lopen, heeft Henk Kuiper Auto\'s, onze auto motor naar volle tevredenheid gerepareerd. Hij loopt weer als een zonnetje. Ook de leenauto die we 2 weken hebben gebruikt werd niet in rekening gebracht.
Ik ben zeer tevreden m.b.t. het klanten contact bij aankoop als after sales.
prima geholpen, zijn tevreden met de gekochte auto
zeer tevreden over de garage. Vier keer de beoordeling toegemaild krijgen is wel wat veel
Prettig contact. Duidelijke informatie. Afspraak is afspraak.
Prettige ontvangst, open houding, mooie handelsvoorrasd, goede keuze
We hebben een auto gekocht en tot zo ver we kunnen beoordelen een prima indruk.
Mooie auto,s teen goede prijzen
Duidelijke communicatie, duidelijke afspraken, vriendelijke verkoper.
Prachtig bedrijf,vriendelijke deskundige medewerkers Heb hier mijn derde auto weg en ben zeer tevreden Personeel staat altijd voor je klaar wat zeer prettig is Kom hier zeker weer terug
Zeer goed en net bedrijf. Heb er daardoor mijn 2e auto gekocht. Service prima. Mooie auto\"s.
Gebruikte MB B180 gekocht. Vekoper Harm heeft ons uitstekend geholpen. Geen onzin verhaal, maar precies zo het is en doet wat hij zegt. Perfect