Zeer prettig bedrijf om klant te zijn.

Al jaren lang zeer behulpzaam/vriendelijk en met heel veel kennis van zaken. Zowel in de werkplaats als in de verkoop.

Fijne ervaring

Henk Kuiper auto’s zal ik zeer aanraken aanraden.

Snel geholpen, audi de middag ervoor gebracht om de volgende dag gekeurd te worden... wordt ik dezelfde dag nog gebeld dat ie al klaar is. Dus de auto niet langer dan 1.5 a 2 uurtjes kwijt geweest. Blij.

Prima en snelle service altijd

Zoals hierboven beschreven

Top geregeld

Gastvrij, niet opdringerig.

Het feit dat ik na 5 jaar ervaring met het bedrijf weer terug ben gekomen voor de inruil mag worden gezien als vertrouwelijk.

Prettig, goede service

Hele fijne medewerkers, goed geholpen, mooie auto gekocht

snelle en goede service

Een autobedrijf met een schone en opgeruimde werkplaats met een snelle en goede service.

Top bedrijf

Keurige garage waar je prima wordt geholpen met een nette prijs. In overleg is er veel mogelijk en ze staan altijd voor de klant klaar

Nog nooit zo,n een strakke showroom gezien.

Prima,

Prima geregeld!

Snel beklonken deal, prachtige mooie auto.

Vriendelijk en goed geholpen altijd. Vooral de hoofd monteur heeft ons altijd perfect geholpen. We hebben met dhr Henk Kuiper gespek gehad over Vw Sportsvan omer 1 voor ons te zoeken,helaas melden we U dat wij een vw sportsvan hebben gekocht bij ons in de buurt . Vandaar dat we voorlopig afscheid van jullie nemen,wij wensen jullie verder veel succes. B.v. dank aan allemaal en wie weet tot ziens in de toekomst. Graag een reactie. Groetjes Lous en Vroukje Hof.

zeer goed

zeer net bedrijf met vriendelijke en kundige mensen

Geweldige service

Snel en vakkundig geholpen door zeer vriendelijke mensen. Zeer betrouwbaar bedrijf, zeldzaam tegenwoordig.

Snelle service

Goed werk afgeleverd en vlot afgehandeld

Prima apk geregeld, op het juiste tijdstip begonnen

Mooi auto.

Goed ontvangt met kopje thee erbij.

Top bedrijf

Betrouwbare vakmensen, vriendelijk in de omgang en een goede service..

Super zaak!!

Fijn geholpen, goeie service

uitsekende servise en klant vriendelijk bedankt daar voor

als er een nieuwe auto moet komen ga ik eerst naar deze zaak

Prima behandeld

Zeer tevreden over Henk Kuiper, professioneel bedrijf. Supermooie showroom.

Nette omgang met alles

Ondanks de rare tijd, hebben we een fijne deal kunnen sluiten. De auto is zoals afgesproken netjes afleverd. Wat eraan moest gebeuren is netjes gedaan, ook de service is perfect.

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst