zeer goed , deskundig

Ben zeer tevreden met de afhandeling , ondanks de beperkingen door de corona .

Geweldig en een super service.

Mooie occasion van 8 jaar oud gekocht. Helaas 2x een beroep gedaan op de garantie van een half jaar. Zelfs de 2e keer werden wij weer keurig te woord gestaan en werd het mankement weer verholpen. Het waren beide dure reparaties aan versnellingsbak en koppeling waar Henk Kuiper auto's vooraf geen weet van kon hebben, maar het werd allemaal super opgelost. Verder een schitterende showroom met jonge kwaliteit auto's.

Geweldige service en geweldig personeel

Alles is positief. Van de aankoop van een auto tot aan de service

Wij waren erg tevreden over de service van de werkplaats

positief

Zoals gebruikelijk - uitstekende service

Zie boven.

Goed geholpen

Net bedrijf mooie uitstraling zeker ,N aanraden voor andere personen

Zo simpel kan goede service zijn

Richtingaanwijzerlampje brandde niet meer in het linkerbuitenspiegelhuis. Dacht eerst nog 't misschien m.b.v het instructieboek op te kunnen lossen maar geen enkele aan/verwijzing te vinden. Op naar de garage: monteur Erwin het "probleem" uitgelegd, de oplossing kwam snel: .."lampje is stuk, is een unit, moeten we bestellen. Is morgen in huis, ik heb al een afspraak voor je op het oog, schikt datum en tijd je? Qua reparatietijd is het binnen 30 minuten geregeld'. Da's korte metten maken en op de gestelde datum aanwezig. Binnen 10 minuten reed ik weer! Hier komen kennis van zaken, correctheid en stiptheid bij elkaar. Erwin: goed gedaan!

Klantvriendelijk en goede service

Goede ervaring

Geweldig!

Zeer prettig geholpen en super vriendelijk. Door Harm een goed uitleg en een prima aflevering gekregen. Wij zijn erg tevreden!

Goede service, vriendelijk en nemen alle tijd voor je

Ik ben op maandag ochtend geweest om een proefrit te maken. vervolgens na een prettig gesprek de auto gekocht en 2 uur Later kon ik hem al meenemen en was hij netjes rijklaar gemaakt in de werkplaats.

Goed geregeld

Service was goed

Er wordt volop tijd genomen voor tekst en uitleg van het gebruik van de auto.

Zeer goede garage.

Deze week een audi a1 gekocht bij henk kuipers. Voelde vertrouwd, en vriendelijk personeel.

Uitstekend.

Netjes geholpen bij de aankoop en een prima sevice bij de aflevering.

Zoals het hoort

Zeer correct adres, betrouwbaar, ook netjes zakelijk.

Mooi aanbod van kwalitatieve auto's voor een mooie prijs

Mooi en ruim aanbod van auto's. Gemaakte afspraken vooraf goed nagekomen. Auto stond klaar voor een proefrit en was al verkoop gereed gemaakt inclusief afleverbeurt. Vervolgens deal gesloten en we konden de auto direct meenemen.

Garantie werk goed uitgevoerd

Mijn Polo had een paar kleine puntjes deze zijn goed opgelost, leenauto was ook geen probleem.

Zeer goede ervaring

Wij zijn heel prettig geholpen hele goede verkoper en fijne behandeling . En een prachtig bedrijf hele mooie uitstraling.al met al een prima bedrijf !

Met plezier een auto gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Prima geholpen

Wij hebben een mooie vw gekocht

Prettige ontvangst en een goede behandeling als klant.

Vlot en duidelijk en in overleg geholpen bij APK, onderhoud en reparatie

Zie de ene zin

super klantvriendelijk eerlijk betrouwbaar een dikke 10

mooie volkswagen caddy gekocht deze heb ik later laten aanpassen voor mijn gehandicapte zoon, ze zijn erg behulpzaam vriendelijk eerlijk nette mensen. super mooi aankoop gedaan.

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst