Uitstekende service

Top bedrijf

Gewoon goed.

Erg goede ervaring en tip top auto!

Kom er al jaren.

Snelle, goede en vriendelijke service. Prima (gebruikte) auto's.

Goede en vriendelijke service

Wij zijn goed geholpen door Henk.Hij heeft veel kennis van de auto's die hij verkoopt.We kregen een goede prijs voor onze auto en bij de aflevering nam hij alle tijd om de vele knopjes etc uit te leggen.

Tevreden over uitgevoerde kleine beurt en klantbehandeling.

Tevreden over uitgevoerde kleine beurt en klantbehandeling.

Goed, snel en vakkundig geholpen

Vakkundig personeel en snel aan de beurt

Vriendelijk geholpen door Harm.

snel, goed en vakkundig

Afspraak gemaakt en ondanks de latere aankomst, toch alle werkzaamheden uitgevoerd. Prima

Ben goed geholpen

De mensen waren erg vriendelijk. Ze hebben mij goed geholpen. Ben zeer tevreden.

Prachtig bedrijf

Schitterende auto's in een hele mooie showroom, uitstekend geholpen.

gewoon een prettige samenwerking

no nonsens, goed geholpen door Harm. Binnen een week stond de auto op kenteken en konden wij de weg op! Ik zou zeker hier nog eens een auto kopen.

Altijd attent en vriendelijke behandeling.

Zie boven.

Goede service en klantvriendelijkheid.

snelle en correcte service. Aanrader!

Goeie service, meedenkend! Aanrader.

Geen poespas!

Goede inruil prijs . Correcte prijs aangeschafte auto . Bij aflevering uitleg vrij summier. Auto netjes afgeleverd.

Vlot afspraak kunnen maken

Fijn om snel een kleine beurt te kunnen laten uitvoeren.

Goed bedrijf

Prachtige showroom met hele mooie auto's. Uitgebreide uitleg gekregen van Harm bij aankoop van de auto. En kon meteen een proefrit maken. Bij de aflevering nam Henk alle tijd om de papieren in orde te maken en alles uit te leggen + 2 mobiele telefoons te koppelen. Echte service van een betrouwbaar bedrijf.

Voor de tweede keer een auto gekocht!! Terwijl ik in rotterdam woont heel klant vriendelijk en wordt niets opgedrongen Ik zou het iedereen aanbevelen om een auto te kopen bij henk Kuiper Mooie voorraad en goede auto,s als ik in de toekomst weer een andere auto nodig heb gaat ik weer naar staphorst dit schrijft een heel tevreden klant

prima in orde

zoals altijd goede service

Tevreden

Nette showroom, goede aflevering.

Mooie auto’s. Prijs is niet te duurste

Prima en snelle service

Zie hierboven

Super!!

Zolang ik er klant ben altijd zeer goed geholpen.

door de werkplaats vriendelijk en ter zake deskundig geholpen

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst