Prima bedrijf in verkoop verder nog geeneevaring

Prima bedrijf, niet opdringerig bij verkoop Houden zo. Hoop na 15 jaar dezelfde garage te hebben gehad ook in dit bedrijf veel vertrouwen te hebben.

Uitstekende service en eerlijk bedrijf!

Al jaren mijn vaste adres voor gebruikte auto’s in uitstekende conditie. Hier koop je geen kat in de zak! Ook het onderhoud wordt perfect uitgevoerd en de service is uitstekend.

Prima autobedrijf!

Net bedrijf, goede service voor een eerlijke prijs.

Apk klaar terwijl u wacht

Prima service snel geholpen

Goede en duidelijke service

Goed en duidelijk geholpen.en duitleg van de auto

Prima ervaring

Netjes geholpen . Goed advies en tot op heden een heerlijke auto Bedankt

Heel goed geholpen

Op een deskundige manier geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Een goed bedrijf

Enkel voor de winterbanden geweest, onder het genot van een kopje koffie werd de klus gedaan. Vriendelijke mensen, mooie showroom met jong gebruikte auto's.

alles volgens afspraak mensen ter zake deskundig

Professionals

Ik ben blij

Perfecte klantbehandeling

Altijd aandacht voor de klant, ze luisteren naar wat je te zeggen hebt. En doen er alles aan om je een tevreden klant te laten zijn.

Netjes en rustige verkoop

Goede inruilprijs

Prima service, goede auto,s

Wij hebben 2 auto's gekocht bij Henk Kuiper. De T-Cross die we nu hebben is weer een uitstekende auto. Vanwege een klein mankement moesten we vanuit Krommenie even terug naar Staphorst. Mankement direct verholpen en omdat we in de garantietijd zaten zijn tevens de brandstofkosten vergoed. Uitstekende garage en meedenkende monteur.

uitstekend

Ik ben op uitstekende wijze en plezierig geholpen

goede en snelle service

snelle service bij het monteren van winterbanden, ik kon er gewoon even op wachten onder het genot van ee kop koffie

Zoals altijd grote klasse

snel , goed en punctueel

Prettig zaken gedaan.

Prettig zaken gedaan, in het bijzonder met Harm Dunnik. Fam. Matthijssen Gasteren.

zeer te spreken goede service

zeer te spreken service en klant vriendelijkheid

Uitstekend, zoals gewoonlijk

Afspraken "gewoon" uitvoeren en nakomen: hoe simpel kan het zijn. Hier kan het wel!

Keurig net bedrijf

Word prima geholpen, volgens de afspraken. Vriendelijke mensen. Keurig bedrijf.

Zeer nette auto's en deskundige garage

Goed geholpen bij het kopen van een occasion. Ze hebben zeer nette auto's te kopen en het zijn deskundige mensen. De auto wordt zeer netjes afgeleverd.

Eerlijk,vriendelijk enzeer goede service.

Goed ontvangst in een mooie zaak,veel keus uit prachtige wagens,voor de wagen waar ik voor kwam was niets te veel gezegt. Ik had even vooral gebeld,en het gezegde van de verkoper was volgens verwachting! Een bakje koffie doet ook goed ontvangen en dus geslaagd voor een prachtige wagen! Goede service en vriendelijk,niet opdringerig maar behulpzaam . Wij zijn zeer tevreden,absoluut een aanrader.

Prima geholpen door Harm

Mooie showroom en mooie voorraad

Zeer tevreden, deskundige afhandeling

Henk Kuiper Auto's is klantvriendelijk, je wordt er geod en deskundig geholpen. Ik ben zeer tevreden.

prima afhandeling!

Keurig netjes gehouden aan de afspraak. Vriendelijke monteur die uitlegt wat aan de auto is gedaan. De garage en showroom zien er pico bello uit. Mijn complimenten.

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst