Door mijn zwager aanbevolen als betrouwbaar adres met monteurs die echt weten waarover ze het hebben. En dat klopt. Keurige grote leenauto. Goede communicatie, goed werk en een keurig uurloon. Daarmee uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en dus die 5sterren absoluut verdiend. Dat ben ik bij de autodealer van mijn vrouws auto anders gewend! Ze hebben er een vaste klant bij!

Altijd fijne manier van werken

Altijd goed

Uitstekend en professioneel bedrijf,waar een klant nog een klant is.

Een super professioneel bedrijf met veel kennis in huis, goede service en waar je nog een klant bent en geen nummer. Zeker een aanrader .

Snelle afhandeling van de aankoop van mijn. Vriendelijke en behulpzame verkoper.

Service zoals altijd

Snel een afspraak en top werk afgeleverd

Zeer netjes en correct

Perfecte service

Vakkundig geholpen, denken altijd met je mee. Top service

Goede en snelle service

Wordt altijd snel en goed geholpen.

Geen slechte ervaring.

Top service voor normale prijs

Super klant vriendelijk en lekkere koffie

Nvt

Prettige en keurige garage..

Mooie garage

Snel en goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Snel een afspraak en altijd attent

Een top bedrijf met fijn personeel

Staan altijd klaar voor je ondanks de drukte. Niks is ze teveel. En het belangrijkste de afspraken worden altijd nagekomen.

Goed service

Ik ben geweldig geholpen. Door monteur Erwin Met advies. Ik zal mijn Audi zeker hier in onderhoud laten.

Super betrouwbaar en gastvrij.

Alles strak geregeld en georganiseerd!! Flesje wijn na aankoop met omschrijving uit Reestdal straalt ook punctualiteit uit !!

Henk Kuiper auto's; voor ons al jaren een vertrouwd en betrouwbaar adres.

Fantastisch, op welke manier jullie ons hebben ontzorgd in een voor ons moeilijke periode, door de auto te verkopen. Betrokken, Mpro-actief en efficiënt gehandeld. Prettig en persoonlijk als altijd. Een dikke 10!

Gewoon goed

Ook garantie is goed

Fijne no-nonsense communicatie Prachtig flesje wijn toen de koop rond was.

Juiste onderdeel vlot geleverd.

goed voor elkaar

klantvriendelijk ontvangen,laat je rustig de tijd nemen om rond te kijken met vragen kun je terecht. monteurs hebben kennis van zaken denken met je mee

top service

goede garage betrouwbaar