Top service

Altijd correct, snelle service.

Zeer klantgericht

Ik heb een auto gekocht bij Henk Kuiper en ben zeer tevreden over de service en professionaliteit.

uitstekend

prima service

Geweldige service

Defecte schakelaar werd vlot besteld en binnen een week vervangen. Ook de apk kon meteen gebeuren. Alles binnen korte tijd.

Altijd snel geholpen, prachtige auto's, en hele prettige service.

Snel, betrouwbaar vakmannen

Mensen met kennis van zaken, is gewoon goed

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Altijd prima service, vakmanschap en eerlijk.

Tevreden

Rij al 58 jaar en enorm veel (zakelijke) kilometers, dus veel garagebezoek. Henk Kuiper staat op 1 !

Top service!

Altijd behulpzaam en meedenkend! Ze zitten voor mij niet om de hoek en toch kom ik er graag. Naast perfecte service ook een mooie showroom met altijd mooi aanbod.

Topper auto bedrijf

Wat een mooi bedrijf van Henk Kuiper.. vriendelijk geholpen. Proefrit gemaakt en daarna was de deal rond. Inclusief nieuwe apk, beurt en 6 maanden garantie.. zonder extra kosten. Heeft zijn auto's er ook keurig bijstaan. En een klantvriendelijke behandeling v

Je word netjes geholpen

De service was heel goed en aardige mensen dus goeie ervaring Gr gert van ginkel

Goed en mooi bedrijf.

Het eerste, telefonische contact was prettig. Het gaf het vertrouwen om dit bedrijf te bezoeken. Tussen al het moois dat bij Henk Kuiper staat, stond ook de Skoda -karoq te glimmen en in de kleur naar onze keuze en alle opties die we zochten Tja, dan hoef je niet verder meer te zoeken De auto is netjes afgeleverd en ik hoop er nog lang plezier mee te beleven.

Al jaren klant en altijd zeer tevreden!

Goede service, meedenken en prettig contact.

Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk

Zie boven

Super bedrijf

Kom hier al jaren met de auto.Vakkundig eerlijk en vriendelijk personeel.

Correcte en nette behandeling

Prettig geholpen

Goede service. Kan tot zover altijd terecht met een probleem. Ook geduldig bij het uitleg geven wbt het digitale gebeuren. Voor mij als ouder persoon niet altijd makkelijk te volgen.

Na een afspraak te hebben gemaakt een vlotte afhandeling.

Auto geeft enkele storingen aan. Uitlezen is afgesproken. Gelukkig geen onderdelen defect. Mooie occasions in de showroom.

Goede service, fijne mensen

Klantvriendelijk

Duidelijk en Goed geïnformeerd

Heel Plezierig.

Gemoedelijk. Meedenkend. Vriendelijk. Realistisch. Aan de afspraken houdend.

Goede en mooie keuze gebruikte auto’s.

Correcte verkopers met kennis van de auto’s. Zeer netjes ontvangen en behandeld. Ook een ruime keuze uit auto’s en een nette prijs voor inruil. Een autobedrijf die ik zeker zou aanraden om te gaan kijken .

Professioneel, flexibel en servicegericht

Fijne service. Goed en snel geholpen. Komen afspraken altijd na. Vakkundige medewerkers.

Zeer fijn bedrijf

Het team staat altijd voor je klaar en is zeer behulpvaardig.

Super goed geholpen .

Een autogarage waar je weer terug komt .

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst