Goed contact met Harm.

Heeft mij perfect en snel geholpen.

Boven verwachting

Prachtig bedrijf met zeer mooie auto’s Auto gekocht bij dit bedrijf en was verrast door de hoge kwaliteit van aflevering.

Geweldig bedrijf

Na een zoektocht bij ons in de randstad naar de voor ons juiste Kia Sportage kwamen we in Staphorst terecht bij Henk Kuiper auto’s. Daar stond voor dezelfde prijs een jongere Kia Sportage met minder km en meer opties te koop. Omdat het voor ons 160 km rijden was konden we de dag van tevoren afspreken dat de Kia op zaterdagochtend voor ons werd vastgehouden. Fijn gevoel i.i.g. niet voor niets heen te rijden. Onze eerste stap in de showroom deed ons positief verassen! Groot en ruim opgezette showroom met schitterende bijna nieuwe auto’s.. Na een kopje koffie een proefrit gemaakt wat uiteindelijk heeft geleid tot de aankoop van de Kia Sportage. Met verkoper Harm hadden we een fijne klik en alles ging gemoedelijk. Niks opdringerig maar heel persoonlijk. Het is een eind rijden maar zou in mijn omgeving Henk Kuiper Auto’s ten zeerste aanbevelen.

Prima garage om een auto te kopen

Ik was op zoek naar een andere auto. Maar wist niet wat voor merk. Ben toen bij Henk Kuiper wezen kijken. Prima uitleg gekregen van Harm. Wist toen wat ik wilde. Ik werd vrij snel daarna terug gebeld dat er zo'n type Tiguan binnen kwam. Bij oplevering een goede uitleg gehad van aantal belangrijke dingen. Nu op naar veel veilige en goede km.

Top ervaring met dit bedrijf aanrader

Goede ervaring met aankoop van de auto goede service fijne mensen goed advies

Superrr garage

Veel tijd voor de klant

- Auto zag er als nieuw uit bij eerste bezichtiging - Netjes te woord gestaan - Goede inruilprijs gekregen - Aandachtspunten opgelost - 6 maanden Henk Kuiper garantie op alles - Lekkere fles Overijsselse wijn gekregen bij aflevering

Zeer nette en transparante service.

Zeer nette zaak, mooie en jonggebruikte auto’s in de duurdere klasse en transparant zaken doen. Ze werken met all-in prijzen. Dus geen bijkomende kosten zoals afleverpakketen, extra aan te kopen garantie enz. Ik heb er een Skoda Karoq (2023) gekocht. Auto werd keurig netjes afgeleverd met een servicebeurt, poetsbeurt en 4 nieuwe Bridgestone banden. Daarnaast kreeg ik een nette en realistische inruilwaarde voor mijn vorige auto. Ik ben zeer tevreden over de auto, de service en het klantcontact en zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Top bedrijf!

Ik kom hier al jaren en ben elke keer weer blij met de service. Henk Kuiper is een zeer betrouwbare eigenaar die de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen. Geen gladde verkooppraatjes of onnodige reparaties, maar gewoon eerlijk advies en vakmanschap. Inmiddels heb ik hier al twee keer een auto gekocht, beide keren zonder gedoe en met een goed gevoel de weg op. En niet te vergeten: monteur Erwin is echt een vakman, denkt mee, werkt netjes en weet precies wat hij doet. De koffie is hier trouwens ook erg lekker! Een garage waar je met een gerust hart je auto achterlaat én koopt.

Mooi en net bedrijf.

Fijn contact gehad met Henk. Mooie Tiguan gekocht en netjes afgeleverd

Zoals altijd erg fijn om zaken te doen

Wij komen al jaren bij Henk Kuiper auto's, en zowel bij de verkoop als bij de werkplaats wordt je prima geholpen. Top bedrijf!!

Goede service, zeer vakbekwaam en vriendelijk personeel.

Prima. Al jaren klant; nooit klachten.

Onderhoud wordt stipt uitgevoerd. Altijd een leenauto mee om thuis te komen. Door het goede onderhoud nog geen malheur onderweg gehad.

Prima auto, halve tank

Ben hier uitstekend behandeld. Prima deal gesloten. Onderweg naar huis zag ik dat er een halve tank was meegegeven. Dat is het enige dat ik dan denk: das nou jammer.

Helder en duidelijk en meedenkend

Gewoon goed

Prima verzorgd.

Super geregeld.

Eerste indruk top maar nog te snel om vijf sterren te geven!

Vorige week vrijdag een prachtige Audi A1 mogen ophalen. De eerste kennismaking met Henk Kuiper auto's was zeer positief en de rit naar Staphorst mee dan waard Duidelijke all in prijzen zonder extra aflever pakketten die je elders veelvuldig tegen komt. Geen gladde verkopers maar lekker nuchter en kennis van zaken. Tot nu toe heel tevreden met de auto en als we dat over een aantal maanden nog zijn zal ik de review nog een keer opnieuw doen en kan deze wellicht naar vijf sterren!

Correcte dealer met prachtig aanbod van auto’s

Al twee keer een prachtige uitziende Audi Q3 gekocht bij Henk Kuiper. Nette afhandeling en fijne communicatie.

Vriendelijk ontvangst in een gedegen, professioneel bedrijf.

Bij binnenkomst een ruime, nette showroom met een ruim arsenaal aan gerenommeerde automerken. Online een auto uitgezocht om deze ter plekke te beoordelen. Hij stond daar prachtig glimmend om goed te bekijken. Al snel was mijn keuze gemaakt dat het dit model zou worden. In een ongedwongen sfeer samen met de verkoop de documentatie/administratie doorgenomen. Vervolgens werd een APK keuring ingepland voordat de koop en op naam stelling werd afgehandeld.

Goed en zeer net bedrijf.

Na een proefrit besloten de auto te kopen. Kon de auto al snel ophalen. Netjes alles afgehandeld en nog wat extra's geregeld.

Klant vriendelijk en snel geholpen

Altijd goede service!

Mijn auto heb ik inmiddels al jaren in onderhoud bij Henk Kuiper. Altijd naar tevredenheid. Als er onderhoud of vervanging van onderdelen aan zit te komen, dan hoor ik dat op tijd. Rekeningen zijn transparant en duidelijk, precies wat je verwacht. Vakmanschap bij de monteurs & verkopers en er wordt goed meegedacht met de klant.

koppeling vervangen

Snel en volgens afspraak,zo zie ik het graag.

Een ontspannen sfeer en eerlijke prijzen met prachtige auto's

Een uitstekende service en ontspannen sfeer bij aankoop van mijn auto

Achthoevenweg 22

7951 SK Staphorst