4 sterren: goede service, goed behandeld
Duiven
10 January 2013
Tea van de Herik
Nieuw-lekkerland
Staan altijd klaar, perfecte service en de koffie is ook nog goed.
3 January 2013
Teun Haag
Capelle aan den ijssel
Ik kom er al jaren en ik word altijd heel professioneel en vriendelijk te woord gestaan. De service is goed en ook dankzij het vertrouwen in MVV heb ik onlangs een auto aangeschaft.
15 December 2012
anoniem
wederom fantastisch geholpen, tis onze 5e auto die aangekocht is/wordt bij MVV. SUPER!!!!!!!!! altijd veilig op weg met de grandioze hulp van MVV. betrouwbaar, en altijd bereid je tussendoor even te helpen. DANK JULLIE WEL !!! Liefs ANJA xx
12 December 2012
anja tromer
nieuwerkerk a/d ijssel
via kenissen zijn we terecht gekomen bij michel en vincent vuik. wij zijn zeer enthousiast over de zeer correcte en betrouwbare manier van adviseren door michel en vincent. Kunnen veel garages nog een voorbeeld aan nemen!!
10 September 2012
quinta vuik
nieuwerkerk aan den yssel
Denken met de klant mee, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
1 August 2012
John Sittrop
Madeliefveld 12
perfecte service nemen alle tijd voor je prijs /kwaliteit is goed
24 July 2012
k
capelle aan de ijssel
Je wordt altijd goed geholpen. De deskundigheid en manier van werken is zeer goed. De jongens weten waar ze over praten. Ze gaan grondig te werk, het is of goed uitvoeren of niet uitvoeren. De manier van afwerking en specificeren van werkzaamheden en rekening is uitmuntend. Ik weet waar ik met mijn BMW naar toe moet en dat is geen BMW dealer maar MVV!!! Kijk alles kost geld en een auto onderhouden kost veel geld, maar beter een beetje extra betalen voor kwaliteit dan proberen te sparen en dat het je geld kost.... Mvg, Igor Petrovic
28 June 2012
Igor Petrovic
Rotterdam
Vriendelijk geholpen en een mooie auto gekocht
24 June 2012
Frank
Delft
goed bedrijf een aanrader wordt altijd netjes geholpen
9 June 2012
paul koolmees
nieuwerkerk a/d ijssel
Al jaren een prima bedrijf met vriendelijk personeel. Nog een persoonlijk tintje aan dit bedrijf!
2 June 2012
S de galan
19 April 2012
Rick van Hattum
Rotterdam
Zeer goed, staan altijd voor je klaar Goede prijs,kwaliteit verhouding.
5 March 2012
Kees Bosloper
Nieuwerkerk aan den IJssel
Perfecte service, ze staan altijd voor je klaar, zowel prive als zakelijk!
7 February 2012
Arie Jan van Laar
Alblasserdam
Vriendelijk geholpen. Leuke auto gekocht. Goede service.
4 February 2012
Tanja Lenselink
Utrecht
Eerlijke gasten, staan altijd voor je klaar. Gewoon Top wat mij betreft!
25 January 2012
Leidschendam
4 January 2012
Marissa den Hartog
Rotterdam
Ik ben sinds de oprichting klant. En ik moet zeggen, dat het een prima bedrijf is.
27 December 2011
Koos de Leeuw
Nieuwerkerk a/d IJssel
12 December 2011
anoniem
Goede service en betrouwbaar bedrijf
26 November 2011
marijke van Berkel
Honselersdijk
Altijd goed advies gekregen. Hulpvaardigheid zeer goed.
24 November 2011
jolanda zevenbergen
capelle a/d/ ijssel
De deal is zeer prettig verlopen...
9 November 2011
Frans Helderman
Leidschendam
Automobielbedrijf M.V.V. is een universeel autobedrijf, aangesloten bij de Bovag en Autocrew van Bosch, gevestigd aan De Vijf Boeken 4B in Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt bij ons terecht voor de in- en verkoop van occasions. Tevens onderhouden wij uw auto met behoud van fabrieksgarantie. Ons team van enthousiaste technici kan aan alle merken auto's reparaties, A.P.K. Keuringen en storingsdiagnose verrichten, en is gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van airconditioningsystemen en turbo revisie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons. Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar onder nummer 0180312532.
De Vijf Boeken 4 B
2911 BL Nieuwenkerk aan de ijssel