Ik heb een gebruikte auto aangeschaft. Ik ben blij verrast door de manier van zaken doen. Erg hulpvaardig personeel.
Goede service, je wordt er altijd vriendelijk geholpen. Ook wordt je keurig op de hoogte gehouden over je auto.
We zijn prima geholpen bij aanschaf van een gebruikte auto. Twee maanden later bleek de distributieketting niet goed te zijn. Ook toen werd dit keurig opgelost en was dit gedekt door de 3 maanden aankoopgarantie. Een uitstekende service en vakkennis bij de garage.
Het was de eerste keer dat ik bij garage Pippel iets liet doen. Ik woon vanaf januari 2015 in Haaften. Mijn auto moest gekeurd worden dus naar Pippel mede omdat ik al gehoord had dat het een betrouwbaar adres was, dat was al een plus voor mij. Keurig gedaan en gelijk daarna een afspraak gemaakt voor een grote beurt. Deze is onlangs gegeven en op een goede manier gedaan. Wat ik super vond was dat mijn auto bij ophalen keurig gewassen en schoongemaakt was. Dat is service dat doet je goed als klant. Daarom voor mij een pluim voor Pippel en zijn medewerkers.
Mijn ervaring is goed. Ik ben tevreden met de manier waarop wij contact hebben gehad ten aanzien van de keuze van de occasion, de inruilwaarde en de vrijheid van beslissen.
Door de goede prijs/kwaliteits verhouding was Auto Pippel B.V. voor ons makkelijk te vinden via Auto-Track. We zochten een Skoda Fabia. Door de eigenaar en het personeel van Auto Pippel B.V. werden wij vriendelijk ontvangen.De Skoda Fabia gekocht door ons bij auto Pippel BV bevalt ons prima. De auto is compact, ruimtelijk en zuinig kortom precies wat we zochten.
Ben zeker tevreden over jullie service. Een afspraak is snel gemaakt en zonder vertraging of vervelende verrassingen achteraf is de auto weer tip top in orde.
Wij worden altijd goed geholpen.
We ruilden onze auto in voor een occasion van het model dat we graag wilden. Zeer sympatieke ontvangst en een inruil-overeenkomst waarmee beide partijen gelukkig waren. Bij aflevering bleek er nog wat extra werk te zijn gedaan, en kregen we een zeer gedegen uitleg over de auto. We vonden dit een zeer prettig en vertrouwenwekkend bedrijf.
Onverwachts mijn auto ingeruild bij Auto Pippel. Alle auto\'s zijn tot in de puntjes verzorgd. Fijn geholpen met open en eerlijke informatie en veel aandacht voor de klant. Overzichtelijke showroom receptie en kantoorruimte. Kortom een bedrijf waar men graag komt.
Ben zeker al wel 20 jaar klant. Hieruit blijkt wel dat ik tevreden ben over de service die verleend wordt. De onderstaande scores zijn meer dan verdiend.
Wij hebben een andere auto gekocht. Perfecte service zou er zo weer een auto kopen. Zo service maak je niet veel meer mee.
dit bedrijf heeft mijn nog nooit laten staan als mijn auto een grote beurt heeft gehad is alles weer prima in orde gr marius
Betrouwbaar naar klanten en goede serviceverlening. De kwaliteit die geleverd wordt is zeer goed.
Recentelijk een occasion gekocht, prettige ontvangst, professionele service, zeer klantvriendelijk. Kleine mankementen werden meteen verholpen zonder discussie. Als dit ook zo blijft tijdens en na de gaarantieperiode (en daar ga ik van uit): chapeau! Wellicht niet het goedkoopste maar wel het meest klantvriendelijke autobedrijf in de regio.
Winter- door zomerbanden laten vervangen. Alles verliep heel prettig en geheel volgens planning!