Prettig eerlijk advies.

We hadden geen ervaring met het bedrijf, maar mede door de prettige contacten welke we mochten hebben, toch snel de knoop doorgehakt en de auto welke we op internet gevonden hadden, gekocht.

Een geweldig eerlijk bedrijf.

Correct behandeld en een goede voorlichting.

Een fijne bedrijf

uitstekende service en zeer behulpzaam en deskundig

uitstekende service en zeer behulpzaam en deskundig

Fijne communicatie en goede service

Ik heb onlangs een mooie auto bij Willekes gekocht. Prima service en prettige communicatie. Absoluut een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

duidelijke heldere afspraken die nagekomen worden

onlangs een occasion gekocht. Keurige auto duidelijke en eerlijke verkoop. Geen grote verhalen maar directe service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Nette aflevering en goede service.

zeer goed

zeer goed geholpen en snelle service

Geweldige service

Laatst mijn auto weggebracht voor onderhoud, ondanks dat mijn garantie was verlopen toch gratis gerepareerd, plus een leenauto meegekregen. Kon mijn auto weer meenemen en zo weg lopen. Super!

Goede service en aardige mensen.

Aardige mensen en auto klaargezet zoals afgesproken.

Goed geholpen en netjes afgeleverd.

Prima,zoals beloofd

Zeer prettig,al vanaf het eerste telefonisch contact. De gemaakte afspraak perfect nagekomen warme ontvangst. Zeer goed gevoel aan overgehouden.

supper

supper

We zijn vriendelijk en netjes behandelt

We zijn heel erg blij met de auto.

vriendelijk , correct en snel

Na 1 dag bleek er lekkage te zijn bij linker achterdeur. Bij een plaatselijke Bosch garage snel en goed verholpen via de 6 maanden garantie.

Ze nemen de tijd voor je,wordt goed geholpen

Klant vriendelijk,goede service

vriendelijk en vakbekwaam

ik ben zeer tevreden over autobedrijf willekes hier een mooie andere auto gekocht, auto is in nieuw staat afgeleverd ,hier werken mensen met liefde voor hun vak . vriendelijke groet Dave&Geertrude

Zeer Goed!

Goede service, denken met je mee en voeren het ook echt uit! Helemaal tevreden met mijn nieuwe auto!

Top bedrijf

Goede service, alleen jammer dat ik bij de banden bij betalen moest

Netjes geholpen en correct

Betrouwbaar, kundig en vriendelijke medewerkers.

Zorgvuldig vakwerk

Zoals gewoonlijk word je als klant helder geïnformeerd over wat er met je auto dient te gebeuren; in concreto deze keer de vervanging van de accu. Na afloop van de beurt voel je je weer veilig in je auto

Top service

Fijne ontvangst, snelle planning, zeer tevreden

De klant is hier echt koning!!!

Door domme fout had ik mijn spiegel kapot gereden, bij mijn eigen volkswagen dealer was spiegel niet op voorraad en dit zou enkele dagen kosten men zei dat deze ook "gespoten" moest worden. Contact gezocht met Autobedrijf Willekes en men stond gelijk klaar, spiegel was met half uurtje vervangen en kon ik mijn weg vervolgen. Dit is pas service!!

Goede service, klantgericht, doen niet moeilijk en niet te commercieel.

Er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen over de occasion. Ook de reparaties die verricht moesten worden, na het sluiten van de deal, zijn netjes uitgevoerd. Willekes geeft een betrouwbare indruk.

Geer 13

4061 RP Ophemert